Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hiperwolf
tag
Nagyon régen próbálgattam, inkább elkedvtelenített a linuxtól, persze ez tényleg még azelőtt volt, hogy komolyabban bele tudtam volna mélyedni a dolgokba. Ahogy egyébként látom, nagyon stabil rendszert akarnak összerakni, így pont az Arch ellentétének mondanám, és talán Debianhez tudnám hasonlítani. Ha stabil rendszert szeretnél, amit csak használni akarsz, akkor szupi, de buherálásra már annál kevésbé. Nem is arra csinálták, hogy az alap KDE-t lecserélje valaki. Legalábbis a sok évvel ezelőtti emlékeimből ezt tudom felidézni. Valaki leírhatná, hogy mi a helyzet vele most, mert engem is érdekel.

Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Házi hangfal építés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Amazon Prime Video
- Okos Otthon / Smart Home
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB