Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
Az előbbi hsz-emben lévő csomagok után nekem is megy a lejátszás a mindennel.
A problémám csak az (tudom.. ez legyen a legkisebb bajom), hogy az ARCH azért különleges, mert csak azt rakunk fel ami mindenképpen kell.. most meg felraktam egy rakat dolgot, ami nem biztos, hogy kell....és nem tudom, hogy mi oldotta meg a gondom.(Legközelebb mikor archot telepítek, majd egyesével rakom fel.. aztán majd tudom, hogy mi kell
)Egyébként a mostani állás szerint a nyomtatókon kívül minden fent van.
Bootidő az Antergos-hoz hajaz.
Van pár dolog, ami kellemesebb mint a manjaron.
Rendszerfutás alatt a sebesség verhetetlen. Eddigi leggyorsabb linux ami valaha is fent volt a gépemen.Ami nem sikerült:
- Vmplayer 5.x. Egyszerűen nem indult el. Most a 6.x van fent, és ez megy, de régebben ezzel gondom volt.. majd tesztelem.
- Kernel 3.15 nem jött össze.. kb minden 8. újraindítás után fekete képernyő. Lecseréltem a 3.14 lts-re. Ezzel még nem volt hibám. Megjegyzem a vmware is csak ezzel megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pánik a memóriapiacon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)
BoB