- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Netfone
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fotók, videók mobillal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
válasz
_Dumber_ #1798 üzenetére
Az internetes rádiókat lejátssza a Clementine, csak valami csomag hiányzott nálam is hozzá Kubuntu x64 alatt, már nem emlékszem, hogy melyik, de valami gstreamer plugin, azt feltettem, és jó lett (Linux Mint alatt meg alaból vitte a Clementine). Ubuntus fórumon találtam anno a megoldást. A netes rádiókat viszi az mplayer, SMPlayer és a VLC is.
Megnéztem a terminál historyjét: gstreamer0.10-ffmpeg gstreamer0.10-plugins-bad gstreamer1.0-plugins-good gstreamer1.0-plugins-ugly gstreamer1.0-libav gstreamer0.10-plugins-bad-multiverse gstreamers-soup soup media-plugins gst-plugins-mad csomagokat tettem fel, nem mindet találta meg, nem mind hiányzott neki, csak az egyik, de utána ment Clementine-nel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest