- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Microsoft Rewards
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Triathlete
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Én olyan eventen még nem voltam, jelentős restanciám van a helyszínek ismeretével.
Dam megy, Spaceport nagyjából, többin simán eltévedek térkép nélkül, szóval nekem még kitart a játék egy jó darabig!
Megnéztem az utolsó 85 körből 17-szer nem tudtam kijönni, vagy másik player vagy arc miatt. Ez csak PS5 és solo. A többi raidertől kapott damage 3000 körül van, az adott olyan 1200. 85 óra nettó felszínen töltött idő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- AliExpress tapasztalatok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Robotporszívók
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Apple MacBook
- Apple asztali gépek
- iPhone topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPad Air 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- Retro PCI-E videókártyák
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

RazoR