Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megszórta One UI 7-tel a Samsung az A-szériát
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoona
aktív tag
megmondom őszintén ezt most már én sem értem, 30perc alatt 80%-ot pumpál az órába, zuhanyzás, budin ülés is elég, hogy szinten tartsd az eszközt. Nemhiszem, hogy ennek nyűgnek kellene lennie, a telefont is ráteszi az ember, megszokás kérdése lehet.
Viszont hátha valaki tudja, pl. a Garmin mennyire különbözik? Valamiért többet bír, itt akkukezelés lenne ennyire mérvadó? Vagy teljesen más alapon működik az óra?
Nekem nincs órám (még) azt tudom, hogy keresztapám utálja, mert elmennek néha nagyokat bicajozni és a társaságban ha van Apple watch z biztosan nem bírja ki a táv végét - Ő a Huawei-el elégedett emiatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PowerBank Akció - 10600mAh / 22.5W - Csak 5.990 Ft!
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Quadro FX 570 eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest