- OnePlus One - Kína már itt One
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
Az elvetéshez:
- ha csak az idö érdekel, arra tökéletesen elég egy szép klasszikus óra - nekem is van több svájci, tehát még pontosak is, és nem kell elökapdosni a telót
- a férfi ékszere a karórája - az apple watch szép-szép, de csak egy krumpli, ha tetszik, ha nem, ráadásul egyenkrumpli
- ha egyszer veszel és megszokod, akkor onnantól kezdve nincs kedved visszalépniúgyhogy én ha veszek, akkor csakis nike verziót veszek... de azt mikor...
-
Gubu0101
veterán
Nekem kenyelmesebb csak ranezni az orara,hogy mennyi az ido,vagy ha erkezik valami ertesites mint a telefont feszt kivenni a zsebembol,foleg mikor dolgozok.Mondjuk nem iroda hanem fizikai melo
Mar ugy megszoktam az orat,hogy mindig azt neznem ha nincs is rajtam akkor is.
En most kivarom a 8-as szeriat,ha minden igaz lesz strapa verzio is,nekem meg az kellene a munkam miatt.Ezert is nem veszem meg egyenlore a Samu 5 Prot. -
huan
őstag
Sziasztok,
Harmadszor ásom bele magam az okosórákba, hogy vegyek-nevegyek, nem tudom még mindig eldönteni. Segítsetek a döntésben légyszi
Ami miatt mindig elvetem:
- utcán: előveszem a telefonom könnyedén, még az i13promax-ot is
- munkahelyen: tiszta munkahelyen dolgozom, irodán javarészt, nem okoz gondot a telefont elővenni, kint hagyni
- maszekban: koszos helyen óvnám az órát is, így levenném, valamint nem okoz gondot a telefont is kikapcsolnom
- strandon: a lekapcsolódás a kikapcsolódás része nálam, nem kell tudni az értesítéseket
- autóban: megy a kihangosító folyamatosan, meg a youtube music. az üzenetek várhatnak, míg megállok
- egészség: eddig sem érdekelt a vércukorszint, pulzus, nem sportolok aktívanAmi miatt mindig elcsábulok:
+ csak appl watch-ot vennék iPhone miatt, meg az is tetszik
+ az alváselemzés az egyetlen számomra ami hasznos plusz benne
+ és ennyiA fentiek miatt egyáltalán kell nekem okosóra? Melyik az a legolcsóbb apple watch típus, ami a fentiek miatt megérné mégis a legkisebb kompromisszummal?
Köszi
-
huan
őstag
Sziasztok,
Melyik watch ajánlott vételre használtan is akár 2022-ben jó szívvel? Mennyire változnak az árak kb. az újak megjelenésével? -
richie8
csendes tag
Sziasztok. Hozzám került egy 5-ös szériás óra. Az always on display nem működik ha be van kapcsolva a csuklóészlelés, és a szívritmust sem tudja mérni. Ha a kezemen van, minden koppintásnál kéri a jelkódot. Újraindítás, újrapárosítás volt párszor, de semmi. Ha kikapcsolom a csuklóészlelést, az always on működik, de a pulzusmérő továbbra sem. Jól gondolom hogy szenzor baj lesz? A hátulján van egy-két mélyebb karc, de nem gondolnám hogy ez befolyásolna. Találkozott már valaki hasonlóval?
Köszi a választ előre is
-
a hangszóró működik? amikor nincs lenémítva csipog csörög ?
mikrofont próbáld ki a Hangrögzíti alkalmazással ott hallani amit beszélsz bele?
ha mindkettő stimmel akkor csak indítsd újra hard resettel mind a két eszközt
Watch - tekerő + home gomb nyomvatart almalogóig
iPhone - típustól függ [link] -
plevips
tag
Sziasztok!
Apple Watch Series 5 órám van, ha hívnak és felveszem nem hallok semmit, és az se aki hívott. Mi lehet a gond?
-
KunEmber
senior tag
Skacok, volt már olyan, hogy nem rögzített alvást az óra? Első próba volt, appban minden engedélyezve, alvás mód aktív is. Légzést figyelt közben, de más adat nem jön.
Az egészség app automatikus mérést ír és nincs az adatforrások között az óráról érkező alvás adat.De pl. pulzust is végig mért éjszaka.
-
válasz
FIREBLADE78 #937 üzenetére
akkor valamit elbűvészkedtél az értesítési beállításokkal
alapvetően MINDEN értesítés megérkezik az órára
-
KunEmber
senior tag
.
-
válasz
FIREBLADE78 #934 üzenetére
a messenger szerintem soha nem működött rendesen
de tegyük fel: még ha meg is nyílik egy őskövület Watch 3-on, mit fogsz csinálni ott? ott olvasni vissz a régi üzeneteket azon a bélyeg kijelzőn?
elolvasni az értesítéseket nem kell alkalmazás hozzá, megjelennek telepített app nélkül
válaszolni sem kell alkalmazás hozzá, szimplán rákattintasz a kapott üzenet értesítésben hogy VÁLASZfogadd meg a tanácsomat és töröld le, és rengeteg fáradtságot, bosszúságot spórolsz meg
-
FIREBLADE78
addikt
S3-on megnyitom a messengert és az a hibaüzenet jön fel,hogy nyissam meg az alkalmazást a párosított szifonon.
ötlet?
-
Satyka.
csendes tag
Sziasztok, valaki tud ajánlani 44mm-es AW-ra olyan kijelzővédő fóliát aminek nincsen fekete kerete a széleinél és megbízható?
-
Sziasztok!
A W7-esem rendszeresen csinálja azt, hogy pl. tegnap munka közben levettem a csuklómról kb. fél órára, mert féltettem, aztán amikor visszatettem kb. 2-3 óra kellett neki mire elkezdte mérni a pulzust és a többit.
Rendszeresen, éjszakák harmadában nem mér semmit, mintha nem lenne a csuklómon, az alvás ütemezés 22 órától van beállítva, előtte (fél-1 órával) fel szoktam rakni a csuklómra, és reggel azt látom, hogy nincs adat semmiről.
Külön bosszantó, hogy ezekben az esetekben a lépésszámot azt méri (pl. éjjel ha kimegyek inni) vagyis ha olyan rohadtul smart, akkor miért nem esik le neki, hogy a csuklómon van és mérni kellene.Van valami tippetek? Már majdnem a falhoz vágtam.
-
Garada
őstag
válasz
BobChemistry #928 üzenetére
Szia,
Ezeket a lépéseket már megpróbáltad? Egyik ismerősömnek volt hasonló gondja, igaz ott Iphone 12 Pro Max mellett egy S6-os volt a ludas, neki a második megoldotta a problémát.
-
BobChemistry
őstag
Sziasztok.
Adott egy S7 + iPhone 13 pro páros. Sehogy nem tudom az óra szoftverét a 8.7. verzióra frissíteni. Csatlakoztassa a töltőhöz… szöveg, miközben töltőn van 80 % körül. Telefon WiFi-n, látja egymást a két eszköz. Újraindítás sem segít. Járt már így valaki? -
Satyka.
csendes tag
Sziasztok!
Ma vettem egy Apple Watch Series 5-t, teljesen új, olyan hibával találkoztam, hogy amikor összepárosítanám az iPhone-nal, akkor a párosítás megtörténik, viszont egyből kiírja, hogy a watch-ot azt kéne update-elni. Miután rányomok arra, hogy "Update now", azt írja ki, hogy "Unable to check for updates - No internet connection". Természetesen van internet, kipróbáltam ismerősök wifi hálozatán is, ott is ugyanez a helyzet, kipróbáltam a régi 1. gen. iPhone SE-mel és az ismerősöm iPhone 13 Pro-ján is, ott is ugyanez volt.
Többször újraraktam már a Watch appot, reseteltem a network settings-et is és az órán és a telefonon is csináltam már több hard reset-et.
Találkozott már valaki ilyesmivel, tudtok rá valamilyen megoldást?
(Apple Support se chaten, se telefonon nem tudott megoldást a problémámra)
-
Norbi887
aktív tag
Sziasztok!
Apple Watchon a Messenger App mindig csak a legutóbbi 10 kontaktal folytatott üzeneteket mutatja lista szerűen, az ettől régebbieket nem?
Ez csak így feltűnt a mai nap folytán, emiatt érdekelne a dolog -
Kephamos
addikt
Üdv!
Iphone 13 és Watch series 5 van összepárosítva. A telefonban van egy fizikai SIM és egy eSIM. A fizikai céges, az e a sajátom. Ha üzenetet küldök, akkor szemmel láthatóan véletlenszerűen dönti el, hogy melyiket használja és nem imessaget, hanem sms-t küld a cégesről. Hogy tudom ezt rendbe hozni?
-
Don.Corleone
aktív tag
Sziasztok! Adott egy s4 és sajnos az akkumlátorja 85%-nál oda jutott, hogy kínkeservesen épphogy kibír egy napot használat mellett. Kérdésem az lenne, új szériába nem fektetnék nagy összeget, mivel tökéletesen kiszolgál a s4, mennyire éri meg bent akkumulátort cseréltetni? Esetleg valaki tud ajánlani szervizt, ami nem istyle? Hálás köszönet minden infóért.
-
Norbi887
aktív tag
Sziasztok, hello mindenki!
Érdeklődni szeretnék, hogy Series 5-re, vagy úgy alapvetően az újabb Watchokhoz van e valamiféle egyéni testreszabott app, akár többféle számlap/watchface beállításához, testreszabhatòsághoz kapcsolódóan?
(Egyedi témákra gondolok elsősorban itt most)
(A gyári Watch appon kívül természetesen) -
Mykl
tag
Sziasztok,
Van egy régi series3 Apple Watchom. A múlt héten elkezdte kiírni hogy elfogyott a tárhely.
Nem volt időm vele foglalkoznom. majd lemerült most meg nem akar elindulni.
Ha töltőre rakom elkezd tölteni megpróbál bekapcsolni. megjelenik az alma majd újraindul. hogyan tudnám elindítani? Lehet valahogy fullra törölni bebootolás nélkül? Vagy valami service módban elindítani?Köszi
Mykl -
Bator92
tag
Sziasztok!
Használtan szeretnék egy Apple Watch SE Cellulart venni, viszont Telekom-ban lett vásárolva. Ilyenkor csak Telekomos előfizetéssel használható vagy független az óra? Tudtok erről valamit?
Előre is köszi a válaszotokat. -
gamer187
tag
Sziasztok!
1 napos Apple Watch SE 44mm sikeresen leejtettem s betört a hátsó üveg. Hibátlanul működik viszont a hátsó üveg ripityára törött.. Mi a legkedvezőbb megoldás jelenleg a probélmámra? Létezik ilyesmire valami ráfizetsz újat kapsz opció? Ennek örülnék a legjobban. Köszi előre is ha segítessz! 😞
-
Tibiajax
nagyúr
nagyon köszi a válaszokat, srácok
-
Nordik
őstag
válasz
Tibiajax #908 üzenetére
Nekem rá van dugva a tv mediabox usb kimenetere és azzal töltöm. Ezért nem vettem külön toltofejet. Az usb alapból se ad le sok áramot, de így is feltölti kb 1-1,5 ora alatt. Meg hat vezetéknélküli a töltés így igazából a fej majdnem mindegy, úgyis az ora szabályozza mennyit vegyen fel.
-
válasz
Tibiajax #908 üzenetére
Szerintem, nem.
Az óra nem fog több áramot felvenni, mint amennyit bír. Nem fogja "túltölteni" vagy túl gyorsan tölteni az akkut, vagy ilyesmi. Csak amire tervezték.
WatchSE-t töltöttem már mindennel, ami szembe jött, nem érzem, hogy károsodott volna az akku. Nagyjából annyit bír, mint új korában, kb. másfél napot. -
sajog159
aktív tag
Sziasztok,
Van egy talán 6S Apple Watch (már a típusra sem emlékszem). Eddig, ha volt üzenet vagy ilyesmi, fent megjelent egy piros pötty, ami, ha lehúztam, olvashattam az üzeneteket.
De most nem tudom „lehúzni”. Feltehetően valamit elállítottam.
Segítené Valaki megoldani?
Kösz. -
Tibiajax
nagyúr
sziasztok,
ha a 11pro-m gyári gyorstöltőfejével töltögetem a 7-es watch-omat és nem a régebbi fajta, alap töltőfejjel, az lehet-e káros az akksijára nézve, közepes/hosszabb távon?az simán észrevehető, hogy gyorsabban tölti fel, és ez jó is. de nem akarom, h közben nyírja is az akku-állapotot..
köszi! -
joey04
titán
Ezt a topikot használjátok, mert az itteni halott, akik csinálták, abból az egyik ember droidra váltott, a másik törölte magát. A linkelt topik a rendes Watch topik, ott van élet.
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Van egy Watch 5 órám. Honnan lehet még számlapokat letölteni hozzá?
-
Dreadloord
senior tag
Sziasztok, jelenleg polar ignite aktivitásmérő órám van, edzéshez (polar H10) mellkaspántot használok (ami tökéletes erre), az óra csak az idő mutatására és a napi egyéb aktivitás (séta, bicaj kb) mérésére kell, amikor nincs rajtam a pánt.
A polar viszont az egyéb aktivitásokat iszonyatosan túlméri. Olyan nap, amikor meg sem mozdulok, mutat nap végére 6-800 kcalnyi aktivitást, utána néztem, redditen is rengetegen panaszkodnak erre, hogy a nem edzéses mozgás becslése iszonyat túlmér.
Apple watch SE vagy akár a series 7 tud viszonylag pontosan annyit, hogy pl. ha egy nap mozgok 10e lépést meg bicajozok 5 km-ert, akkor ad egy reális 1900 (BMR)+ ~500kcal mozgás becslést és ez hétről hétre követhető egy felületen?
A polarral egy ilyen napra kihoz 3000+kcalt nekem, pedig minden adatom pontos, így meg pont semmit nem ér, az összes statisztikája kuka sajna emiatt, és átállítani sem lehet -
tomiii007
senior tag
válasz
mzoltan321 #901 üzenetére
Edzés közben mindig folyamatosan méri, de sajnos elofordulhat pl futas tenisz stb elmozdul az ora es nem tud jol merni. Ekkor kimarad a pulzusmeres es szurken mutatja…
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Esimes watch 7 esetén futás közben megy a Spotify, rögzíti a futás adatait (runkeeper, azt hiszem - feleségem órája), és egy hívás után minden megy tovább, csak a rögzített adatok elvesznek. Egyedül a watch lépésszámláló adatai maradtak meg, de a runkeeper leállt és nem is rögzített semmit. Lehet ez ellen tenni?
-
mzoltan321
csendes tag
Sziasztok,
az normális hogy edzés közben néha egy-másfél perc pulzusmérés kimarad? Mitől függ hogy egy egy edzés alatt hányszor ill milyen gyakorisággal mér pulzust? Van erre valami beállítás?
(WATCH 7)KÖSZI
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- TP-LINK routerek
- Interactive Brokers társalgó
- OnePlus One - Kína már itt One
- Kibertámadás: rávették az IT-s ügyfélszolgálatot, hogy resetelje a jelszavakat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest