Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android Autót minden mobilra!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Magisk
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vitaqo
senior tag
Egy kicsit "érdekes" helyzetben vagyok. Van egy 2020-as céges Iphone SE-m, és egy csereérett 4 éves Samsung telefonom. Órám még nincs. Ismerem nagyjából mind a két rendszert. De telefon szinten az Android, egészen pontosan a One UI ami nekem bejött. Főleg, hogy 120Hz-es panel a Samsungnál nagyon meggyőző. Viszont órában csak az Apple Watch jön be. A többi, meg a Samsung ketyeréi a nyomában se érnek. Volt egy Samsung Watch-om 1 évig, de nem voltam tőle eldobódva. El is adtam. Mindig egy Apple Watchot szerettem volna, de Samsung készülékkel. Szóval az SE-vel lenne párosítva, hétköznapok nagy részében, de sokszor csak wifiről menne az óra. Így kapok értesíteket?Pl: messenger. Edzéskövetések mennek? Mennyire életképes a dolog? Mit tud önállóan az óra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- szinte új Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia
- Apple watch Ultra megkímélt kiváló akku dobozos
- Apple Watch Ultra 3 / Black Titanium / Black Ocean Band (0263B)
- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest