- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V2 - origami
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Attila! #114902 üzenetére
Enyémen is van az egyik gombon egy hajszálkarc kb a gomb feléig.
Ötletem sincs, hogy került oda, mert bár a gyerek kicsit megnyomogatta, de körömmel képtelenség megkarcolni úgy azt a gombot.
Ez ilyen.
Ha 3 napon belül vagy, küldd vissza.
Korábban én is visszaküldtem 3 gépet... -
moleculez
veterán
válasz
Attila! #114820 üzenetére
Nagyon jól látod. Az van, hogy az árlétra nagyon jól ki van ám találva: ha elkezded extrázni az Air modelleket (amik valójában bőven jók lennének a Te felhasználási területeden) egyre közelebb vagy a 14-16 Pro modellekhez, mert "még csak egy kicsit hozzáteszel"
Vigasztaljon, hogy bár overkill, legalább a kijelző sokkal jobb. -
válasz
Attila! #84505 üzenetére
Annak viszont majd nézz utána, hogy a 25-ös kijelzője milyen “magas”. Nehogy meglepetés érjen mert becsapós
Ha jól emlékszem akkor az kb akkora lehet úgy mint egy sima 19-es. A 29-es pedig mint a nem wide 24-es.
Nekem is vertikálisan a 34-es ultra wide kb akkora mint a sima 27-es nem ultra wide.
-
Fryskitt
addikt
válasz
Attila! #84493 üzenetére
Teljesen nem vagyok biztos benne, de szerintem megkínzod vele a noti akksiját. Én ezt biztos külső tápról használnám, úgy viszont meg már mindegy milyen csataakózója van a monitornak. Mindenképpen két kábel lesz.
Richard: csak akkor tölti a monitor, ha külön tápja van, de úgy meg már mindenképp két kábel van. Szerintem ő arra gondolt, hogy bedugja a monitort a notebookja és egy kábellel megoldja az adatot és a tápot is.
-
válasz
Attila! #84489 üzenetére
Arra készülj fel, hogy 4K-s felbontástól lejjebb elég szőrösek lesznek a betűk. Mintha homályos lenne. Sajnos MacOS sajátosság. Nekem a 34-es LG 34UC99-W -n aminek a felbontása 3440x1440 olyan szinten zavarja a szemem, hogy 1 óra után szétrobban a fejem. Windows alatt nincs ilyen probléma. Ha rakeresel mindenhol tele van ezzel a net, hogy a MacOS képtelen rendesen megjeleníteni alacsonyabb PPI-n a felületet.
-
-
bmakszim
őstag
-
Head88
addikt
válasz
Attila! #82352 üzenetére
19 pro-knál már javították a flexgate-et és mivel még újak ezért a használt is garanciális és lehet hozzá venni applecare-t. A billentyűzet problémáira meg ott van a visszahívás is.
Akksi hibákról csak az jut eszembe, hogy egy ismerős 2016 15" gépét kevesebb mint 1 éve takarítottam. Akkor hibátlan volt az akku, 1 hete járt nálam újra a gép és annyira púposak az akku cellák, hogy billeg a gép az asztalon és működés közben kattog is.
Cserés lenne az akku csak épp a beforrasztott ssd is feldobta a bakancsot. Külső ssd-ről használható de egyébként kuka az egész gép. -
Diokhan
addikt
válasz
Attila! #52593 üzenetére
Nem kérdezek, mert nincs mit. Nem személyeskedni akartam, nem is Neked szólt igazából, csak az elmúlt pár napban valóban sok ilyennel találkoztam különböző helyeken és feltűnt a dolog, ennyi... Minden esetben az a sztori, hogy "elfelejtettem a kódot / jelszót"...
Azért is tettem offba, mert nem Neked szólt, csak úgy általában. Lehet, hogy épp Te pont nem olyan vagy, amire én gondoltam, de sajnos elég sok eset van, amikor talált, lopott cuccot akarnak babrálni az emberek és a fórumozók jóhiszeműségére apellálva írnak. -
Diokhan
addikt
válasz
Attila! #52591 üzenetére
Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de nekem nagyon furcsa, hogy egyre több ilyen posztot látok itt és az iPhone topicban, facebookon iPhone és MacBook csoportokban ahol elfelejtett jelkódok és jelszavak visszaállítására és/vagy feltörésére kérnek módot, javaslatot, tanácsot. Persze minden poszt úgy van meg írva, hogy burkoltan/nem burkoltan szépen ki van zárva annak lehetősége, hogy "hivatalos szervíz" vagy hasonló legyen a válasz.
Csak nekem gyanús ez...?
-
madle
őstag
válasz
Attila! #49619 üzenetére
Én is gondolkodom, hogy lassan elviszem tisztíttatni és pasztázni a gépet, de szerintem én veszek valami fain pasztát és azt tetetem rá, mert ott úgysem a prémium minőséget keni rá. Bár remélem ha viszek, akkor azért abból tesznek rá tányleg
Ajánlanátok valami jobb fajtát?
-
válasz
Attila! #33745 üzenetére
Szerintem teljesen felesleges. Ha leejted, majdnem mindegy, de ha vigyázol rá és nem zúzod dzsuvában, nem karcolod össze, akkor nem lesz baja. Az enyém munkagép, jellemzően irodában használom, szóval építkezésekre nem járok vele, de egész nap megy, gépelek rajta, hozom-viszem, szóva normál módon. 2 napja megkérdezték, hogy új-e a gépem. Azt hiszem ez mindent elmond... Ja, tavaly februárban vettem.
-
Ragnar95
félisten
-
Ragnar95
félisten
válasz
Attila! #32439 üzenetére
A töltőre is vonatkozik a gari természetesen.
Az,h gariban javítják-e azon múlik,h nem akarják-e úgy beállítani a szervizben, hogy felhasználási hiba és te okoztad ahelyett,h beismernék, hogy anyaghiba.
Amúgy javíthatónak tűnik, mivel a csatlakozó rész külön cserélhető, ebayről 2-300Ft egy új. -
Ragnar95
félisten
válasz
Attila! #31337 üzenetére
Mindenképp legalább i5-öset, így 2011-es modellek jöhetnek szóba, 2010-ben még csak a 15"-os Proban volt i5, 200e-be belefér mind a Pro, mind az Air az adott évjáratból.
Pro mellett szól a nagyobb teljesítmény, illetve e bővíthetőség, Air mellett a nagyobb felbontás, jobb hordozhatóság és az SSD, bár utóbbi beszerelhető a Pro-ba is természetesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple MacBook
- Cyberpunk 2077
- Építő/felújító topik
- Akciókamerák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- MakulátlanGaranciális MSI Cyborg GAMER 15,6"144Hz!i5 13420H(12X4,6Ghz)RTX 4050 6GB VGA,16GB DDR5 RAM
- Hp 15,6",AMD A10(4X2,9Ghz),8 GB RAM, Jó állapot
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- HP EliteBook 840 G5 512gb SSD. I5 Proci 87%akksi
- Macbook Pro Retina 2017 94%-os akku, nagyon szép állapot
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest