Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 12T - egytucat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Továbbfejlesztett TruSense érzékelőt villantott a Huawei
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
ielektros
senior tag
-
runner 125
nagyúr
-
brumi1024
veterán
válasz
hoodoo86 #15652 üzenetére
Retina Pro-t nem bővíthetsz semmivel.
(#15651) belovary: Melyik Pro-ról beszélünk? Mert mindegyik 15"-os erősebb, és videokártyában még az Air-ek is erősebbek a Mininél.
BD elérhető persze, külső olvasóval.(#15654) hoodoo86: Ja így oké. Bár az eddigi 375k-s árat nagyon nem éri meg a sima 13-as a retinához képest bővíthetőség ide vagy oda, az új 333-asat viszont talán. Bár én ennyiért se azt venném.
-
-
makaveli666
senior tag
válasz
hoodoo86 #14873 üzenetére
oké rányomom, hogy accept, beírom a jelszavam, és nem történik az ég világon semmi. A másik amit még mindig nem értek, hogy mikor megvásároltam megvolt, adtak application dvd-t feltettem, mindent feltett kivéve az iphotot (az egyetlen egy dolgot amit használok is közülük).
-
newface567
csendes tag
válasz
hoodoo86 #11605 üzenetére
Wow, köszönöm. Neten próbáltam keresni rá a megoldást, de összevissza irtak mindent. Nem gondoltam volna, hogy ilyen egyszerű.
Keynoteba van valami "joker" séma amivel mégse esik szét az egész munka? Esetleg OpenOffice kompatibilis az MS Office-szal?
Egyébként ha lenne valami részletes használati utmutato (angolul is tökéletes) OS X-hez és a kapcsolodo szoftverekhez, akkor megköszönnék egy linket.
-
bongeszo
aktív tag
válasz
hoodoo86 #11531 üzenetére
Köszönöm, sokat segített. a beállításokban miután angolra állítottam a nyelvet sok mindent megtaláltam.
Xedos: Köszi, a fotók kezelésére az iphotót fogom használni tényleg sokkal jobb. viszont nem tudom, hogy megoldható-e az, hogy egy bizonyos mappába inportálok. Ami azért lenne fontos mert azt a mappát szinkronizálja a felhővel a gép.
-
AXisBOLD
addikt
válasz
hoodoo86 #8247 üzenetére
minden megvolt. BFT appot nem talalom.
de beallitottam ezt is. annyi valtozas van, hogy most kiirja hogy kapcsolodik a telohoz, de se fogadni se kuldeni nem lehet.
-
ROBERTOH
őstag
válasz
hoodoo86 #6382 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget! A win7-es pendrive-ra nem akarta a bootcamp leszedni a drivereket, felénél leállt hibával, viszont egy üres pendrive-ra gond nélkül lejött, és arról fel tudtam rakni win7 alá, és most nincs egy darab ismeretlen eszköz sem.
Egyetlen probléma van csak: touchpad jobb oldali egér gombja is bal gombként funkcionál. Egér beállításokban nem találtam olyan opciót, ahol normális működésre lehetne bírni, tudtok erre valami megoldást?
És lenne még egy kérdésem: page up/page down-ra melyik gombokat lehet használni és hogyan? (billentyű kombináció, esetleg valami bekapcsolása után?) -
MajaG
senior tag
válasz
hoodoo86 #6349 üzenetére
Jobb klikk look up-ra feljön, de úgy nem.
Xero:
8 giga rohadtul kellett, azóta folyamatosan megy szépen a virtuális windóz is sok sok ablakkal, ha úgy van kedvem. Oda vissza másolgatással. 4gb rammal 1 xp is olyan szépen tudott strandlasztizni, hogy öröm volt nézni. Plussz az egész rendszer teljesen gördülékeny lett. Nem azt mondom, hogy 4-gyel nem volt az alap dolgoknál, de látványosan jobb 8-cal. 10e forintot meg nekem ennyi megér.
-
<NewL>
addikt
válasz
hoodoo86 #4634 üzenetére
ez túl sok. hol lehet gyártani sajátot? ha már van ilyen funkció és úgylátom hasznos lenne számomra, pl a Mailben baromi jó, hogy nem veszi el a figyelmem a dock meg a többi dolog.
ja, meg úgy olvastam korábban, hogy a házikó nevét meglehet változtatni telepítés újratelepités nélkül is. hogy?
Alex : valóban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szuper áron dobozos Asus Vivobook Pro 16 /i7-12650H/16 GB/512SSD/RTX 3050TI 4GB/Gari/
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Szuper áron eladó dobozos új Asus Vivobook 16 /i7-1255U/16 GB RAM/512 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FDHD/IPS/
- ÚJ Akciós HP 250 G10 Intel i5 13.Gen 10 mag 16GB DDR4 512GB Nvme Notebookok garanciával!
- Asus ROG G731GV gamer laptop eladó
- Lenovo ThinkPad Pro dock 40A7 - gyári hálózati adapterrel - 1 hét próbagarival
- ASUS ROG Flow X13 GV301QE gamer laptop eladó.
- Eladó Hp 850 g8 i7 11 gen laptop 512SSD 32GB DDR4 RAM Gyári Magyar bill Face ID+Ujjlenyomat+
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest