- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
Rebelf #98360 üzenetére
Mivel törölted? App Cleaner elvileg törölné.
úgy állítottam be a gépet hogy automatikusan frissítse az appokat , de nem igen teszi, és a macos rendszert is manuálisan kell mindig. - hol és hogyan? - megy automatikusan is, bár én inkább a manuálist preferálom, mert van, hogy valamilyen frissítés inkább nem ajánlott.
A kérdés az, hogy manuálisan, hogy tudok rákeresni az app frissítésekre, hogy van-e. - Belépsz az App Store-ba, rámész a frissítések fülre és automatikusan elindul a keresés.*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
válasz
Rebelf #98360 üzenetére
Hát, mert pl. a Logic meg a Garageband is ugyanazt a loop könyvtárat használja
De az a lényeg, hogy megvan. Megtaláltam a progit is, amit használtam régen: Disk Inventory X, GPL, ingyen van. Innen lehet letölteni:
[link][ Szerkesztve ]
"Mechazilla has caught the booster."
-
válasz
Rebelf #98358 üzenetére
Hát, volt valami progi, ami heatmap szerűen mutatta a foglalt helyet, de egy ideje már nem szórakoztam ezzel... Inkább kézzel intézem, megnézem a fenti könyvtárakat mi van benne.
Amúgy az a 170 GB az mindent tartalmaz, ami az alkalmazások meg a rendszer működéséhez kell. A Logic biztosan otthagyta a loopokat, de minden VST, vagy a Kontakt, ha használtad az is. Nálam a 128GB-s diszk amúgy így néz ki: 12 GB alkalmazás 55 GB egyéb, pedig én a loopok egy részét meg a Kontakt dolgait áthelyzetem SD kártyára"Mechazilla has caught the booster."
-
válasz
Rebelf #98354 üzenetére
170 GB-t nem fog leszedni, abban minden is benne van, ami az alkalmazásoknak meg a rendszernek kell. Ha ezek nagyja tényleg zenei programok maradványa, akkor itt nézegelődnék:
/Library/Audio
/Library/Audio/Plug-ins
/Users/felhasználónév/Library/Audio
A Garageband/Logic ide pakolja a sample-ket, meg minden plugin is ide települ. Érdemes még megnézni ezt is:/Library/Application Support/zeneszerkesztő progi neve
Ide meg a csak az adott programhoz tartozó dolgok kerülnek."Mechazilla has caught the booster."
-
válasz
Rebelf #98333 üzenetére
Tudják...
MM-ben vettem az Air-t, valamikor 08.13-án délután. A gépen meg lehet nézni a garanciát is, ekkor átirányít az Apple honlapjára, ahol minden garanciális infót megtudhatsz. Meg azt is, hogy 90 napon belül történt-e javítás.
Péntek este még nem volt elérhető a funkció, azt írta, hogy most nem tudja megjeleníteni a garanciás infókat. Szerdán már működött, ki is írta, hogy korlátozott jótállás 2022.08.12-ig, és igénybe vehetek Apple Care-t is (amit viszont itthon csak telefonon lehet intézni, sajna).
Egyébként, amikor vettem a gépet az MM-ben a dobozon levő vonalkódok közül többet is lecsippantottak, úgyhogy felteszem akkor regisztrálták hogy az adott sorozatszámú gépet eladták. Aznap aktiváltam is, és indult a garancia.
Pont ez a gond a nem hivatalos partnerekkel... hogy az Apple csak azt regisztrálja, amikor a hivatalos körből kikerül a gép, tehát sufni GSM számlára megveszi (jó esetben). Onnantól a gép elveszik, mert feléd a GSM bolt jó esetben is csak egy általában TAM-os számlát állít ki, regisztrációról szó sincs.
Közben a garancia meg lehet, hogy a ki sem csomagolt termékre is már régen ketyeg az Apple szerint.
De, javítsatok ki, ha valamit rosszul tudok, ez a fajta ügyintézés, és termékkövetés nekem is új.Icewolf || kósza ||
-
-
válasz
Rebelf #98333 üzenetére
Épp ez az, hogy ha legálisan veszel Apple eszközt azt egyből látják sn alapján. Nem úgy adják el a cuccokat, hogy egy MacBook a sok közül, hanem konkrétan tudják széria szám alapján, hogy melyek lettek már eladva.
[ Szerkesztve ]
fun User.resolveSign() = StringUtils.EMPTY
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hobby elektronika
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Anime filmek és sorozatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar, garancia
- Macbook pro M4, 14col, istyle gari, ezüst
- MacBook Pro M3 Pro 14,2" Asztrofekete (11/14)/18GB/512GB)
- 2db MacBook Pro 13" retina, Core i7 3,1GHz, 16GB RAM, 500GB SSD
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13" 2020 M1 processzor 16GB RAM 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest