-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
#72755712 #98760 üzenetére
Köszi! Én is ilyen "felezésről" olvastam, de azt mondták, hogy 600Mbps-t kellene tudnia. Mivel senki nem jelentkezett, hogy az MBA-ja 400Mbps felett menne ac-routeren (azért kíváncsi lennék, hogy mit tud ax-en
) valószínüleg tényleg csak marketing a 866 Mbps.
Valaki tudja, hogy kell iPerf3-al mérni iOS-en? Lehet a routeren keresztül nagyobb sebesség is elérhető csak az internet felé lassabb,
-
-
Smiley
addikt
válasz
#72755712 #98642 üzenetére
Nem kell nekem hinni... de azert notebook-ot venni, hogy 12 oran keresztul dokkolva legyen, hat ahhoz a feladathoz inkabb egy asztali gep passzol, sot az sokkal kevesbe kompromisszumos.
En amikor melora hasznaltam asztalnal az elso 3 evben, akkor kimondottan figyeltem ra, hogy naponta legalabb 1x le legyen meritve. De nekem azert kellett a macbookpro, mert tobb helyen is dolgoztam. Amiota nincs ez a szitu boven eleg a ceges asztali(meg az x230) es az itthoni hackintosh.
-
tboldi
nagyúr
válasz
#72755712 #98648 üzenetére
Autóaksi azért más, maga a technológia is, meg a felhasználás módja is (hirtelen nagy energia kivétele, majd folyamatos töltés a generátor által), nem a legjobb hasonlat.
Illetve a kedves user sem mindegy, hogy hogyan használja, városi rövidtávok sok indítgatással, vagy egyhuzamban megtesz mondjuk 36 km-t.Egyébként apum WagonR-ében a gyári Delphi közel 11 évig bírta, és a most benne lévő Exide is már 7 éves, kutya baja.
Az én Honda Jazzemben meg egy Rocket van most (Hyundai/Kia gyári beszállító + Yuasa), novemberben lesz 3 éve bent, és köszöni szépen, jól van. Pedig az autó az esetek döntő többségében csak 3-5 km-es utakra van használva naponta sok-sok indítással. -
rjg
őstag
válasz
#72755712 #98645 üzenetére
Sajnos az Apple a saját oldalán ezt az infót is kiherélte, de hátha valakinek még el van mentve a régi link. Így hirtelen ezekre kerestem rá, ahol van infó: 1 és 2.
Anno a beszeljukmac.com -on is rendszeres téma volt.
Persze, a fényképészek zömmel nem a helyszínen szerkesztgetnek (van barátom, aki egy régi MBP-t visz magával, otthon pedig egy iMAC-et használ.) De lementeni a képeket, illetve egy-két gyors utómunkát megmutatni az ügyfélnek, gyakran előfordul. -
Smiley
addikt
válasz
#72755712 #98634 üzenetére
Tedd fel inkább úgy a kérdést, hogy mi értelme van notebook-ot venni ha folyamatosan csak töltőről használod? Én azért vettem notebook-ot, hogy ne lógjanak madzagok belőle... Ha ehhez naponta 2x kellett feltölteni akkor ez van. 11 év 1700 ciklus után 53% az akksi és nem púpos.
-
válasz
#72755712 #98552 üzenetére
Én is új vagyok Mac téren és a Norton Commander óta nem bírok leszakadni a Commanderekről.
Egyelőre a Commander One-t használom, eddig bevált.
Billentyűzet kiosztásban - mivel Windows is használok párhuzamosan - végül megtörtem és az Ukelele segítségével beállítottam a kiosztást ugyanolyanra.
Head88: csatlakozva a többikhez. Valószínűleg ijeszteget, hátha kap egy kis pénzt. Tudom nem viccelünk ilyen szituációval, a becsületes embereket (engem is) tud zavarni az igaztalan vádaskodás. De a rendőr arcára kíváncsi lennék, amikor a feljelentést megteszi. -
Ear001
addikt
válasz
#72755712 #98539 üzenetére
Tökéletes példákat hoztál nekem a megszokásra, köszönöm! A kétablakos fájlmachinátor tényleg jó sok esetben, nekem arra hibátlan a Forklift.
Az Irfanview-tól én PC-n eret vágtam, annyira idegesített az ACDSee-hez képest, még Mac-re is megvettem, aztán rájöttem, hogy a képizélgetéseim 90%-át meg tudom csinálni a képnézővel, sőt könnyebben és kézre állóbban, a maradékra meg ott a Forklift, vagy ha valami komolyról van szó, akkor az Affinity progik.
A Safari nekem tökéletesen bevált a Ghosteryvel, mint reklámblokkolóval, jobban mint bármi, és van mellette egy Chrome Canary, aminek az on-the-fly fordítása egzotikus nyelvekről nagyon jó. A Firefox nálam arra jó, hogyha alacsony a pulzusom, akkor gyorsan felnyomja.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest