Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
Új hozzászólás Aktív témák
-
Navaren
aktív tag
Miért?
Pont a SoC az, amelyik szerintem nem annyira elképzelhetetlen, tekintettel arra, hogy SE-k mindig friss chip-ekkel jönnek.
SE 2016-ban elején a 2015 szeptemberi 6S chip-jével, 2020-ban a 2019-es 11 Pro chipjével (ez tuti, ilyet vettem karácsonyra valakinek a családban), a 2022 tavaszi SE pedig a 2021-es 13-mas alap iPhoneok A15 Bionic chip-jeit kapták, nem?
Szerintem egy alap A18 nem elrugaszkodott elképzelés.Apple Intelligence is szerintem adott (pláne, hogy az SE megjelenése kb. a szolgáltatás teljes funkcionalitásának elérhetőségével lesz kb. egyidőben, ha lehet hinni az iOS 18 lépcsőzetes update path pletykáinak), ezért a 8GB RAM is köztel biztosra vehező.
A kamera tényleg érdekes kérdés, elismerem, de el tudom ezt is képzelni; most már Almáéknál is van három generációnyi 48MP-es kamerája is (ami ha végeredményeket nézve annyira nem is, azért érdemben is fejlődgetnek azért), nem újból meg kell tervezni (vagy talán legyártani is), hanem kis túlzással levenni a polcról.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Tőzsde és gazdaság
- Parfüm topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Automata kávégépek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest