Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Navaren
aktív tag
Tök jókat írsz Te is, meg a többiek is, akik reagáltak rá, ennek elélenére ne haragudj, de továbbra is el tudom képzelni, hogy SE valami ilyesmi lesz.
Igen, tényleg nehéz lenne elképzelni, hogy a 16-ot és ezt az SE4-et egymás mellé téve valaki előbbit venné, tényleg Best Buy, de egyrészt volt már olyan, hogy az SE akarva- akaratlanul alávágott másik modellnek fél éven belül (a 12 Mini eladásait biztos, hogy legalább részben kompromittálta anno az SE2 2020 tavaszi bevezetése), másrészt pedig ne felejtsétek el, hogy az i16 konkrétan 1, azaz egy évig releváns a portfólióban (különösen úgy, hogy ha a 17 tényleg ProMotion Display-t is kap, stb), az SE pedig legalább három (alapmodelleket pedig rendszeresen vezetnek ki a piacról egy év után).
Ilyen frissítési ciklus mellett egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy többgenerációs hardveres lemaradással küld a piacra terméket Alma. Az ötletet magában sem, az eddigi mintákat figyelembe véve pedig pláne nem.
És tekintettel arra, hogy - sajnos - ők is, és a piacon mindenki más is érzi, hogy most a következő évek az AI-ról fognak szólni, személy szerint nem tudom elképzelni, hogy anélkül dobnának a piacra telefont - meg abszolút belépő szinten sem.Teljesen egyetértenék Veled és a többiekkel, ha az SE az éves iPhone frissítési ciklus egyike lenne.
De nem az.
De persze ez csak az én véleményem. Simán lehet, hogy Neked/Nektek lesz igazatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Gitáros topic
- Trollok komolyan
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bestbuy játékok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest