Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
typical bro
csendes tag
Úgy érzem a 14-15 nagyobb upgrade volt, mint most a 15-16. De egyik sem cserére sarkalló, még a 14-16 sem. Talán a 13-16 széria inkább. Bár akku élettartam miatt a két éves ciklus mondható megszokottnak ismeretségi körben is.
A kezdet kezdetén még azt is mondták, hogy majd a 15 Pro/Pro Max lesz az a bizonyos játékos telefon, példának okáért ott az AC Mirage. 14 Pro Max után lett 15 Pro-m egy totálkár miatt, de nem érzem azt a nagy változást. 15 Pro jobban forrósodik és iOS 18 óta olyan szintű gyorsasággal merül, hogy több, mint kiábrándító. Az Action Button amúgy nagyon jó cucc, viszont a fürdőszoba csempére esést a titán kevésbé bírja.

A feleségemnek 11 után lett 16 Pro Max. Bár nem nagy fanatikus, élete második iPhone-ja, de nem érzi azt a nagy változást (pedig ott már azért úgy érzem van bőven).
A telefonját nyomkodva én is úgy érzem, az üzemideje miatt vagyok rá valamelyest irigy, amúgy kb ugyanaz a 15 és 16 széria. A munkaeszközként történő használtból fakadó napi két töltésem arcon röhögi azzal, hogy csak esténként tölti. Szóval ez lehet tényleg up, bár ha időre leosztom, a 14 Pro Max is hozta ezt a szintet egész napos használat mellett, 15 Pro Max ügyben nincs információm.A 15 Pro miatt vagyok annyira bosszús, hogy örömmel tesztelném a Galaxy 25 Ultrát, mit fejlődött a zöld robot áttérésem óta eltelt 10 év alatt. Állítólag verni fogja 16 Pro Maxot, de hiszem, ha látom. Ha nem jön be, 17-18 szériáig talán nem maradok le semmiről, egy vertikális kamera elrendezésről meg AXX Pro prociról esetleg, bár az első jó eséllyel gatya. Szoftveres stabilitásban szerintem továbbra is hozzák a kötelező minőséget, mint az elmúlt években.
De ez csak szubjektív vélemény.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Jövedelem
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Építő/felújító topik
- Lexus, Toyota topik
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- További aktív témák...
- Samsung S20 Ultra 5G + Galaxy Watch 5 Pro egyben, tokokkal, dobozokkal
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0226)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi