Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
Ugye abból nincs Global verzió csak kínai. Angol nyelven lehet csak használni, ami nem baj gondoltam én. Azonban a menüben az angol nyelv ellenére is maradtak kínai feliratos elemek, időnként megjelentek kínai üzenetek, pop up ablakok. Az értesítéseket vagy jöttek vagy nem. Valami kis hülyeség miatt kb két naponta újra kellett indítani. A dizájn nyilván teljesen szubjektív, de nekem nem a kedvencem az ívelt kijelző sem, illetve a hátoldalán a bazi nagy kamera hegy sem tetszett. Összegezve a vas jó volt, de nekem a rendszer nagyon bugos, és sz@rul összerakott. A kamerát leszámítva felhasználói élményről nem lehetett beszélni. Mindezek mellett valahogy nem éreztem azt, hogy mondjuk bankolni, és a pénzügyi dolgaimat ezen kellene intéznem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro 256 GB Újszerű karcmentes kártyafüggetlen - jó vétel
- Google Pixel 10 Pro XL 256GB bontatlanul eladó
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest