- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
Ugye abból nincs Global verzió csak kínai. Angol nyelven lehet csak használni, ami nem baj gondoltam én. Azonban a menüben az angol nyelv ellenére is maradtak kínai feliratos elemek, időnként megjelentek kínai üzenetek, pop up ablakok. Az értesítéseket vagy jöttek vagy nem. Valami kis hülyeség miatt kb két naponta újra kellett indítani. A dizájn nyilván teljesen szubjektív, de nekem nem a kedvencem az ívelt kijelző sem, illetve a hátoldalán a bazi nagy kamera hegy sem tetszett. Összegezve a vas jó volt, de nekem a rendszer nagyon bugos, és sz@rul összerakott. A kamerát leszámítva felhasználói élményről nem lehetett beszélni. Mindezek mellett valahogy nem éreztem azt, hogy mondjuk bankolni, és a pénzügyi dolgaimat ezen kellene intéznem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max, független, megvigyázott, karcmentes állapotban
- iPhone 15 Plus 256GB yellow gyári független megkímélt akku 90%
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone Air 256GB Space Black ! ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Karcmentes Apple iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium 94% ! 3 Hó Jótállás
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium ! 3 Hó Jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő