Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iphoneos897
csendes tag
Tegnap megvolt az első alkalom, hogy letudtam tesztelni mit is tud a 15 PM olyan szerepben, amire egész gyakran használom.
Különösen az akkura gondolok, mivel megvolt az első túrám vele. Az biztos, hogy most még az utazás közbeni netezéssel alig merül. A túra alatt sem volt rossz. 5 óra (20km) alatt 80%-ról 30%-ig ment le. Miközben végig ment a gps alkalmazás (alltrails és sima térképnek mapy.cz) és elég sok kép is készült vele. A kamerára mondjuk még rá kell érezni, mert a közelebbi képek elképesztőek, de a tájképeknél annyira nem érzem az előrelépést.Melegedni viszont eddig csak akkor melegedett, amikor vonaton töltöttem és közben használtam is.
Kijelzővédőből viszont hiába vettem panzerglasst, ami elég jó minőség érzetre is csak a keret mintha nem lenne a legigazibb rajta, ahogy a nomad bőrtok is benyomható kicsit felül.
Van még egy másik dolog, ami lehet a megnyitott programok hibája, de az instagram, ha történetet tennék ki a kép kiválasztásánál szeret akadozni, fagyni. Amikor pedig a gmail-t safarin keresztül használom az első frissítés után kell jó néhány másodperc mire reagál bármire is az oldal.
Összességében amúgy elképesztő előrelépés ez a 11 PM-ról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor50-5G,8+2GbTurboRam,256GbRom,Snapdragon778Gprocesszor,2340x1080-120Hz,66W,108Mp,4k30fps!
- Nothing Phone 3a (128gb) + CMF Watch Pro 1
- Xiaomi 15 Ultra 16/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Picit hibás - iPhone 12 PRO MAX 256GB - Grafit - Új 100% akkuval
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- Apple iPhone 8 64GB Space Gray Használt, jó állapotban 94% akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest