- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zsolt,72
senior tag
Kicsit tesztelgettem, a böngésző (Safari) keresőbe diktálva nagyon lassan reagál, de végül is nehezen, de feldolgozta. A Jegyzetekbe diktálva viszont elég gyorsan működik. Nálad hol jelentkezett a gond? Milyen hosszan diktáltál?
Ha tartósan nem működik, indítsd újra az iPhone-t (akár Sirivel, akár KI/BE kapcsolással). -
-
Wiz Khalifa
veterán
A 60 és 120Hz közötti különbséget egy átlag felhasználó észre sem veszi, csak akkor ha egymás mellé teszünk egy i15-öt és egy i15 Pro-t. Úgy elég érezhető a különbség. Engem zavarna a 60Hz, de én másra is használom a telefont mint az emberek töbsége.
Amúgy vissza térve a belépő modellekre, pazar, én is anyámnak majd egy i15 Plus-t fogok venni, de egyenlőre el van az iXS Max-el.
-
Zsolt,72
senior tag
Egyetértek, bár én a sima 15-öt választottam, ami szintén elég jó akkumulátor-időt ad, az viszont biztos, hogy ennél is jobb a még nagyobb teleppel szerelt Plus. A kamera ugyanaz a kettőben, nem vagyok nagy fotős, de nekem simán megfelel.
Mi vagyunk az alap modellek célközönsége.Nem hiányoznak a Pro extrái, amik nyilván érdekes dolgok, de nem mindenkinek annyira fontosak.
-
szezso15
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged