Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
MikeWazowski #670 üzenetére
Ezt én nem tudom, nálam mennyi idő volt, mert a “Telepítés éjszaka” opciót választottam, ezért csak annyit tudok mondani, hogy reggel láttam, hogy készen van, mert ott fogadott a Hello képernyő.
-
mtm800
senior tag
válasz
MikeWazowski #670 üzenetére
Nálam is sokat matekozott vele.
-
üszök
őstag
válasz
MikeWazowski #615 üzenetére
Netfone 7500 ft körül ad olyan csomagot amiben korlátlan beszélgetés és 100 Giga net van...
Vodafone hálózaton működik. (Nem tudom mennyi pontosan én 1 éve használom lassan nekem most emelik 6500 ra)
-
kajarin
csendes tag
válasz
Nagyon ritkán de nálam is előfordul, hogy a wi-fi megmakkan, és akkor nem is csatlakozik hozzá, de a mobilnetről megy tovább minden (mert nem veszem észre hogy nem megy a wi-fi...
Nekem a megoldás az lett, hogy a parancsoknál beállítottam egy automatizálást, hogy ha hazaérek, kapcsolja ki a mobilnetet, ha elmegyek itthonról akkor pedig kapcsolja vissza. -
válasz
Wifi asszisztenst kapcsold ki.
Beállítások - Mobilhálózat - Legörgetsz alulra.
Ha ez be van kapcsolva akkor gyenge wifi esetén átvált mobilnetre. -
tuzpenge
őstag
válasz
"mert egyszer nem vettem észre az emeleten, hogy nem a wifi megy és a havi keretem elhasználtam." -> mert sajnos verziók óta szar a hálózatkezelése az ios-nak....nekem sem kapcsol át mindig rendesen, és teljesen random....totál kész vagyok ettől én is...
-
tuzpenge
őstag
válasz
MikeWazowski #546 üzenetére
Annyi hogy borzasztó bumszli lesz tőle a telefon..
-
üszök
őstag
válasz
MikeWazowski #501 üzenetére
Yt nekem sem ad hangot. Mondjuk engem nem is zavar
-
törölt tag
válasz
MikeWazowski #505 üzenetére
Akkor ez Google bug lesz, mivel írtad minden másnál rendben van az értesítés hangja.
-
törölt tag
válasz
MikeWazowski #499 üzenetére
Beállítások, értesítések résznél engedélyezve van, hogy adhat hangjelzést?
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
MikeWazowski #501 üzenetére
És a jelzéseknél valamelyik, esetleg mind ki van választva ezek közül? Zárolási képernyő, értesítési központ, szalagcímek
Mert ezek közül is ki kell valamelyiket jelölni.
-
kajarin
csendes tag
válasz
MikeWazowski #499 üzenetére
A telefon maga nincs lenémítva, ugye?
(Oldalt a csuszka)
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
MikeWazowski #497 üzenetére
Beállítások
Hangok és haptikus jelzések
Alapértelmezett jelzésekNem baj, ha kérdezel, ezért is van a fórum.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
MikeWazowski #494 üzenetére
-
kajarin
csendes tag
válasz
MikeWazowski #494 üzenetére
Sehogy. Android és iOS között nincs átjárás Viberen. Egyik Google Drive-on szinkronizál, a másik iCloud-on.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #492 üzenetére
Sikerült
legközelebb nem egyből kérdezek.
-
válasz
MikeWazowski #489 üzenetére
Plusz pénzt akartak bezsebelni rajtad,
. -
válasz
MikeWazowski #487 üzenetére
Nem lesz baja.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
MikeWazowski #479 üzenetére
Nálam B180 Mercedes (2014-es évjáratú) esetén nincs gond a Bluetooth csatlakozással.
Igen, dupla koppintással tudod megnézni, hogy jött-e valami. -
janeszgol
félisten
válasz
MikeWazowski #479 üzenetére
Inkább vegyél egy S24-et vagy S23-at. 100% androidos csóka vagy, nem fog tetszeni neked.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
MikeWazowski #477 üzenetére
Üdv!
„A cikk azt írja, h nincs mindig éber kijelzés.... ez az aod? Azóta változott esetleg? Fura lenne, ha nem lenne aod, hiszen amoled kijelzős.”
Jelenleg az AoD (hasonlóan az adaptív 120Hz frissítési rátához) a Pro és Pro Max gyártmányok kiváltsága.
Filmet másolni a 3uTools Windows program segítségével tudsz, lejátszására pedig (ha jól emlékszem) a VLC-t ajánlották.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest