Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android szakmai topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sdd2
veterán
Sziasztok!
iPhone 15 pro-t vettem 1 hete, nagyon jó telefon de megkapta párom a 13 pro helyett, a törékenysége miatt és sima 15-öt vettem magamnak. Ez a 120hz kontra 60hz kb az első 2-3 órában fura volt, aztán már fel sem tűnik. Összességében szerintem a sima 15 nagyon jól sikerült, megkapott minden érdemi dolgot a 14 pro-tól amit lehetett. Kamera átlag felhasználónak bőségesen elég, szép képet lő, kijelző nagyon jól látható napsütésben, aksi idő jobb mint a 15 pro-ban eddig.. Mindenki a műszaki adatlapot nézi, hogy 60hz, pedig sok androidos telefonnál ki is kapcsolják a 90-120hz-et mert jobban merül a telefon, így szerintem sokakat nem is izgat ez a téma. Nyilván jobb a pro 120hz-es panelje, de nem akkora fájó pont (legalábbis számomra).
Valakinek lenne valami kérdése 15-15 pro-val kapcsolatosan vásárlás előtt szívesen válaszolok.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Apró, óvatos lépésekkel haladva fejlődik az alap iPhone. Az eredmény idén egy szerethetőbb, ugyanolyan könnyen használható telefon, kiáltsanak is páran skandalumot a kijelző frissítése miatt.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HÚSVÉTI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest