- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Google Pixel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
senior tag
Magam 8 év Android után váltottam iOS -re, és cseppet sem bántam meg. Pedig igazi mélyvizes robot felhasználó voltam, mindent módosítottam/cseréltem a rendszerben, amit csak lehetett (kernel, fw, ikon- és témacsomag…), volt kb 40 droidos telefonom 8 év alatt, imádtam próbálgatni a gyártókat.
Azután egyszer csak mindez megváltozott, az utolsó ilyen cuccom egy Galaxy S7 volt, ami remek telefon, viszont egyáltalán semmi módosítást sem eszközöltem rajta. Innen is jött az ötlet, hogy akkor már akár ki is próbálhatnám a másik rendszert. Ez volt a lehető legjobb döntésem.👍
Piszok gyorsan átálltam és semmi, de semmi sem hiányzik onnan.
Persze, gyanítom, hogy ezzel inkább egy kisebbség tagja vagyok. A fórum alapján ez nem megy mindenkinek ennyire simán, mint nekem ment.
-
vpanangin
senior tag
Be lehet állítani , hogy melyik kártya legyen az “Alapértelmezett vonal hanghíváshoz” (mobilhálózat menüpontban lehetséges).
Ha a “Kontaktok” menüben le van tárolva egy telefonszám névvel együtt, akkor be lehet állítani, hogy a telefon melyik kártyáról kezdeményezze a hívást.
-
Zsolt,72
senior tag
Amennyiben a telefon teljes vételára ki van fizetve, akkor nem az eszközt tiltja a szolgáltató, hanem az előfizetést korlátozza (első körben kimenő hívás blokkolása). Ha egy telefonon nincs semmi kötöttség, akkor azt nem tiltják (nincs rá ok), hanem a szolgáltatás kerül korlátozásra.
Tavaly én is így váltam meg az előző telefontól:1) új telefon vásárlása, új hűség igénybevételével (ekkor a korábbi telefon hűsége megszűnt, hiszen kifizettem a vonatkozó kötbért)
2) személyes találkozás egy Telekom üzletben a vevővel, a régi telefon tesztelése
3) a hátralevő X havi törlesztő egyösszegű kifizetése a Telekom pénztárban
4) a vevő elégedetten távozik a tehermentes, régi telefonnal.
Innentől őt nem fenyegeti a letiltás réme, hiszen a hűség már az én korábban vásárolt új telefonomra vonatkozik. Így lehet tisztán eladni egy hűségre, részletre vásárolt telefont.
_____
Az ára talán olyan 220-230 lehet, ha te is tudod úgy értékesíteni (tehermentes állapotban), mint ahogy írtam. -
Zsolt,72
senior tag
Az árat illetően: magam sem adtam volna ki érte a teljes összeget.
Magenta összevont kedvezményt vettem igénybe, 120e forinttal volt így kevesebb, azt pedig elfogadhatónak találtam. A szolgáltatásokat pedig, amik hűségbe kerültek, így is, úgy is használtam volna, hiszen az alap előfizetésem 1998 óta él, még a Westel-nél kötöttem.
Maga az iPhone 15 nagyon bejött nekem, mondhatni: én vagyok a célközönsége.
-
Zsolt,72
senior tag
-
jeni
félisten
Az 23 Ultra mobilt ki lehet fogni árában cserével ha nagy ez a teló akkor a sima 23.
a 23 Plus jobb vétel főleg ha 256Gb (gyorsabb mint 128Gb verziós) verzióban vennéd cserével.
300 ropiért talán még elbírod adni,cserével lehet jobban járnál,a Samsung telónak megvétele után jobban meg le az ára (több van belőle és egymás alá hirdetnek az aprón).
A Samsung 24 szériában csak az 24 Ultra-t venném meg mert az még Snapi procis.
Az S23 szériában bármelyiket kivéve az S23 FE kiadást. -
Zsolt,72
senior tag
arra nem gondoltam,hogy ennyire nem az én világom
Ezt előre senki se tudja megmondani, kinek mennyire válik/nem válik be. Erre való a teszt olvasása, videók megtekintése, vásárlás előtt tájékozódás, kérdezés a fórumon, személyes tapasztalat szerzése (ha van az ismeretségi körben iPhone, egy kis nyomkodás nem árthat a döntés előtt), végül pedig ott a netes rendelés, hogy vissza tudd küldeni, ha megbukik a vásárolt eszköz.
Most már ez kései segítség neked, de a következő (bármilyen) vásárlás előtt talán segíteni fog, hogy már tudod ezeket.
-
Zsolt,72
senior tag
Nekem mindkét rendszer tetszik, iOS előtt 8 évig volt Android. A mai napig is van droid a közelemben, egyáltalán nem rossz, viszont személyes használatra nekem az iOS vált be. Sokkal jobb a számomra. Ez egy ilyen dolog, valóban a legjobb, amit tehetsz, hogy mielőbb megválsz tőle.
Anno én a próba miatt úgy vettem az első iPhone-t, hogy járt mellé 14 napos elállási jog, pont azért, hogy ne járjak úgy, mint ahogy most te jártál… végül maradt az iPhone, aminek örülök is. -
jeni
félisten
Mert Apple
Megvetted, elfogadtad az árát.
Az sajnos igaz,hogy az IOS és az Android rendszer eltér egymástól. Szokni kell az IOS kezelését.
A GPS és a NFC az automatikusan megy. Arra figyelj,hogy a letöltésnél Apple store-ban az alkalmazás ne legyen fizetős. Kipróbálni ki lehet de azok 3-7 vagy 14 napra ingyenes mi melyik. -
divan
őstag
Azokra is három év vonatkozik, mert ez a magyar törvény. Pontosabban 1 év garancia, +2 év szavatosság. Csak amíg a hivatalos helyen vett telefonnál az Apple javíttatja a 2 év szavatosság alatt is, a sufni GSM boltnál viheted oda vissza a hátralévő 2 évre, hogy javíttassák meg ők.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest