Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic V2 - origami
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
Törpilla1987
üzenetére
Kamera csak akkor számít, ha makrózni is szeretnél. Akkor 16. Amúgy bőven jó a 15 is.
-
Zsolt,72
őstag
válasz
Törpilla1987
üzenetére
Szia,
ha az AI nem szempont, de a támogatás fontos, akkor nyugodtan válaszd az iPhone 15-öt. A hardver is meg fogja állni a helyét (6 GB RAM megfelelő az iOS számára, AI nélküli működés során), szoftveres támogatás is hosszú évekig fog érkezni.
A kamerákat nem ismerem ennyire, én csak arra használom, hogy minden állítgatás nélkül készítsek képeket, erre pedig teljesen jó. Esetleg dobd be ugyanezt a kérdést az iPhone topikba [link] mert ott jelen van több fórumtárs, akik járatosak a fotózás terén.
-
rolio1
tag
válasz
Törpilla1987
üzenetére
Én az okostelefonok megjelenése óta droidot használtam, hardcore módon, romok, hátterek, teljesen testre szabva stb. De elmúlt a varázs, 4-5 évig xiaomi volt, mert belefáradtam az örökös frissítés variálásba. De a xiaomi hülyeségei, pl hogy egy frissítés után magától hívogatott számokat, majd a következő után nem lehetett feloldani a kijelzőt, gondoltam váltok. Iphone 11, 13, most 15 pár év alatt. Pár dolog máshogy megy, de könnyű megszokni, nekem nem jelentkezett semmi mizéria, most már a feleségem, tesóm és 70+ édesanyám is almás lett, mindenki megnyugodva csak használja. (gondolj bele, az usában a mexikói és cubai kertész, mosogató is ezt használja, nem lehet túl bonyolult-és ezzel nem őket minősítem le, hanem az ő iskolai lehetőségeikhez hasonlítom).
Szerintem ez a rendszer pont az ilyen “csak használom”- ra lett kitalálva -
Zsolt,72
őstag
válasz
Törpilla1987
üzenetére
De igen, a Huawei/Honor telefonok jó kamerás képességekkel bírnak, ha inkább maradnál a kis zöld robotnál.
Esetleg kérdezz rá itt:Ugyanígy írd le, hogy jó fotós képességű telefont keresel, Android vonalon.
-
Zsolt,72
őstag
válasz
Törpilla1987
üzenetére
Szia!
Nem buta kérdés, nagyon is helyénvaló.
Hivatalos Apple minősített viszonteladók és kereskedelmi partnerek
Igen, a Yettel is köztük van.
-
jeni
félisten
válasz
Törpilla1987
üzenetére
Már látszódik az árcsökkenés
-
janeszgol
félisten
válasz
Törpilla1987
üzenetére
Hozzd el a 15-öt előfizuval!
-
Zsolt,72
őstag
válasz
Törpilla1987
üzenetére
Az apple-nél ez mennyire releváns? Egy régebbi szériát is tudnék még sokáig használni?
Szia! Igen, a példának hozott iPhone 13 pont jól mutatja meg, hogy az időtálló hardver mellé párosuló hosszú termék-támogatási idő miatt nyugodtan az ajánlható kategóriába esik.
A fotós képességekről nemigen tudok nyilatkozni, mert amióta felnőtt a fiam, már alig készítek képeket, viszont az akkumulátoridőt tekintve a tavaly őszig használt iPhone 13 telefonom jól teljesített.
Akkor ajánlom inkább az iPhone 15-öt, ha fontos az USB C szabványú csatlakozó, vagy a még jobb akkumulátor és újabb kamera, valamint számodra nem zavaró a dinamikus sziget (ez nagyon megosztja a tulajdonosokat, pl én kifejezetten kedvelem, de közben mások ki nem állhatják).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Már elérhető a mobil eszközökre szánt The Division: Resurgence
- Linux kezdőknek
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- alza vélemények - tapasztalatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LG LCD és LED TV-k
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A37 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest