- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
MediaMarkt
15 Pro 256Gb
15 Pro 128Gb
A sima, a Plus és a Max még nem. Más hivatalos forgalmazónál (kik?) lehet árcsökkenés.
Valamint az aprón ha az hivatalos itthoni vásárlású ki lehet fogni de kérdéses az előfizus-e vagy sem és 3 év? -
Zsolt,72
senior tag
Szia!
Nálam igen, normál használat mellett este 40 százalék körül kerül töltőre, ezt teszteltem és kb másnap délig, kora délutánig volna még elég. Ez több, mint 24 óra 2 töltés között.
Ha jobban odalépek neki, akkor folyamatos navigáció, közben háttérzene, bejövő/kimenő hívások és pár fotó útközben, ezzel dél előtti indulással kora este láttam szükségét egy gyors rátöltésnek (1/2 óra alatt +40% az Apple 20 Wattos adapterrel, egy gyorséttermi pihenő alatt). A Wi-fi, Bluetooth és mobil adatkapcsolat nálam mindig aktív, a navigáció és a hívás hangja is BT autórádión át érkezik.
Ennek ellentetje a passzív hosszú hétvége, wi-fi hang szolgáltatással és némi hívással , böngészéssel csaknem 4 napon át nem kért és nem is kapott etetést.
Játszani nem szoktam, nyilván a folyamatos aktív kijelző és hangok esetén reggeltől délig ki lehet nyírni szinte bármely telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest