- Milyen okostelefont vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirokipatrik
aktív tag
Én nem használok tokot csak üveg fóliát, rengetegszer esett már le magasról, alacsonyról, kőre, betonra sok helyre, nagyon bírja, az égvilágon semmi baja. Egyedül a keret ami gyengébb, azon látszik itt ott egy kis hadviselés, de sajnos színezett így ez érthető. Bírni fogja a strapát, ne aggódj, nincs baja 🙂
-
Zsolt,72
senior tag
Mi a szösz.... bár sose hallottam még róluk, kiderült, hogy [van magyar oldaluk].
PH!-n is van egy laptop topikjuk: Alcor Snugbook kibeszélő
Szóval működik ez, szerintem egy feltörekvő márka lehet, hivatalos jelenléttel. Nyugodtan vedd használatba.
-
Zsolt,72
senior tag
"kocsiba szivargyújtórol töltöm az sincs bevizsgálva."
Azért ez nem ennyire egyszerű.
Létezik egy erre szolgáló [jelölés]
Itt nem az a mérvadó, hogy iStyle-os e vagy sem, hanem az, hogy a termék megfelel-e a minimális biztonsági előírásoknak. Egy dzsunkán összetákolt, no-name termék esetén előfordulhat, hogy károsodást okoz bármiben, amihez csatlakoztatod (legjobb esetben pedig szimplán működésképtelen és pont emiatt nem lesz baj forrása).
Ha lehet, inkább nevezd meg a konkrét külső akkut és a beszerzési forrását, ebben az esetben könnyebben tudunk válaszolni.
Példa rossz termékre: ellenőrizhetetlen, ismeretlen forrásból származó, teljesen ismeretlen gyártó terméke, amiről nulla információ, háttér, vevői vélemény található egy gyors Google-keresés után.
-
Zsolt,72
senior tag
Szerintem a 81% az a hibahatáron belüli kijelzés
, tehát nyugodtan veheted úgy, hogy a limit szerinti 80-ra történt a töltés. A teljes feltöltését pedig majd az iPhone saját maga elvégzi, amikor időszerű lesz (például havonta egyszer), hogy meg tudja állapítani az akkumulátor tényleges állapotát, kapacitását. Ezzel külön nem kell foglalkoznod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Fogyjunk le!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ZIDOO médialejátszók
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen routert?
- Once Human
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest