Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
janeszgol #54 üzenetére
Biztos két darab 300 ezres tabletet kell egymásra tenni, és meg is van a dupla framerate.
Zsolt,72: hagyjuk már ezt a snowflake demagóg bullshitet, mert az soha nem vitt még előre semmit. Te használhatnád úgy is 60 Hz-en, ha lenne benne 120 Hz, fordítva nem megy. Ezen nincs mit elfogadni. Engem egyáltalán nem érdekelne, hogy Te butítva használod, mert az a Te dolgod.
Ez a gyártó sara legfőképp, és nagyjából jól mutatja, mennyire tesz a vásárlóira, ha a lightningos ökörködés, meg a butított type-c implementálás nem lenne elég. Az már más kérdés, hogy a vásárlókban is lehetne annyi, hogy nem adnak pénzt egy szándékosan butított termékért, de azt elfogadom, hogy akinek be van égve az iOS, mint rendszer / ökoszisztéma az nem lát más alternatívát, így azt vesz, amit adnak a (nem kevés) pénzéért. Az igazán felháborító nem is a prémium ár, vagy épp a 60 Hz, hanem ez a kettő így együtt. Pedig az iPad egy tényleg jó termék, ezt még úgyis elfogadom, hogy nagyon mesze áll tőlem az Apple világa. Az iPod Nano után az egyetlen Apple cucc, amiért pénzt adnék a vállalatnak, az egy iPad lenne, de ilyen arcátlanságok után egy forintot nem kapnak tőlem. Nyilván mástól meg bőven, úgyhogy pénzköteggel törlik a szemeiket a sarokban, de így változás soha nem lesz, pedig a rendszeres vásárlóik tudnák megüzenni leginkább a döntéseikkel, hogy rossz az irány. Mindegy, ha Nektek jó így, nekem mindegy, mert találok mást a piacon. Egyszerűen maga az elv idegesít fel.
-
hegedus001
aktív tag
válasz
janeszgol #25 üzenetére
Semmi gond, meg lehet ezt beszélni.
Közben én is megnéztem a mobilarénás tesztet az S9 ultráról meg az ipad pro ról, hát, kb ugyan az a két kamera. Semmi extra.Az Air szerintem is egy félig légüres térben van, se nem pro, se nem basic ipad.
Az IPS-el nincs semmi gond, van otthon Air 4th, ez is ugyan az a panel, nekem bejön. Annyira szerintem nem kell túl lihegni a 120 Hz-t
Nekem Isten igazából nincs hiányérzetem az Air-rel kapcsolatban. Tök jó kis mindenes tablet. (persze mobilos fronton tényleg gatya a kamerája, meg a vaku az tényleg nagyon kellene rá a doksi szkenneléshez de ennyi ami hibádzik nálam)
A pro tényleg pro és melóra is lehet használni, a basic meg tényleg nagyon alap, arra már nem váltanék vissza.
-
hegedus001
aktív tag
válasz
janeszgol #20 üzenetére
Nem néztelek le, csupán érdekelt volna, hogy te, amúgy mire használod a hátlapi kamerát. Mert én, ha nem lenne se venném észre nagyon... Nem tudom elképzelni azt a szituációt ahol pont ez kellhet, max videohívás közben váltasz a hátlapi kamerára, hogy megmutass valamit, de hogy ezzel vegyek fel emléket.... kb nonszensz kategória, ilyet a nyugdíjasok csinálnak meg a kínai turisták, btw, parádésan néznek ki, amikor vióznak a tabjukkal
-
hegedus001
aktív tag
válasz
janeszgol #13 üzenetére
Minek bele csúcs kamera? Mármint oké, legyen egy értelmezhető képminősége, de az iPad promon is csak akkor használtam a kamerát, amikor valamit éppen 3D szkenneltem vagy videotelefonálnom kellett. Amúgy maximum véletlenül nyitottam meg....
Szerintem teljesen felesleges lenne bele egy csúcs kamera, nem telefon ez, hogy állandóan videózzunk vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest