- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- iPhone topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
senior tag
Amit az Apple tesz a tárhely méretek vagy a képfrissítés terén az árazásban az picit sem elegáns.
Ezt én mind értem és nem is állítottam az ellenkezőjét. Sőt, ezzel kapcsolatban egyáltalán semmit sem írtam.Nem arra reagáltam, hogy helyes-e megmaradni a 60 Hz ráta mellett, vagy sem, hanem arra, hogy ég és föld a különbség (direkt idéztem is az első itteni válaszomban: [link] ), pont a félteértéseket elkerülendő. Nem írtam arról, hogy ez helyes-e, mert más témára vonatkozik a hozzászólás és utána az egész szál is. A véleményem: szerintem nem mindenkinek “ég és föld” a különbség. Ennyi, a termékről általam szó sem esett.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
hegedus001 #64 üzenetére
Egyre többen jelzik, hogy megtörtént a visszatérítés.
-
Zsolt,72
senior tag
Egyik hozzászólásomban sem írtam egyetlen szót sem arról, hogy korrekt-e, vagy sem ez a kijelző.
Ha végigköveted a beszélgetési szálat, én az emberek sokféleségéről írtam, azzal kapcsolatban, hogy nem mindannyiunk számára fontos a magasabb frissítési érték. Illetve említettem azt, hogy az egyik fél nyitott arra, hogy elfogadja a másik véleményét, ami eltér az övétől (sajnos, a másik fél elzárkózott attól, hogy ugyanezt megtegye viszont is). Ennyi van a szálban, “lol” ide vagy oda.
-
Zsolt,72
senior tag
Nincs harag.
Eltérően látunk egy kérdéskört, amiben én elfogadtam, hogy más nem ugyanúgy látja, mint én. A dolog annyira nem kölcsönös, hogy te még azt se fogadod el, hogy én elfogadtam, innentől végképp nem jutnak közelebb egymáshoz az álláspontok.
Az egyik fél nyitott a másik fél eltérő véleményére, viszont mivel ez egyoldalú maradt, ezért nem tudunk megállapodni abban, hogy nem mindenkinek fontos a magasabb frissítési ráta. -
Zsolt,72
senior tag
Magam vagyok az elő példa, hogy nem csak azok részére közömbös, akik még nem használtak ilyet (s ezzel nem csak a fórumon, hanem a való életben sem vagyok egyedül). Próbáld meg elfogadni, hogy sokfélék az emberek
és nem mindig feltétlenül igaz az, amit kerek-perec kijelentesz. Neked és sokaknak fontos (ezt én elfogadom), másoknak pedig nem fontos (ezt pedig te próbáld meg elfogadni).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest