- Mobil flották
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Yettel topik
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegedus001
aktív tag
-
hegedus001
aktív tag
válasz
janeszgol #25 üzenetére
Semmi gond, meg lehet ezt beszélni.
Közben én is megnéztem a mobilarénás tesztet az S9 ultráról meg az ipad pro ról, hát, kb ugyan az a két kamera. Semmi extra.Az Air szerintem is egy félig légüres térben van, se nem pro, se nem basic ipad.
Az IPS-el nincs semmi gond, van otthon Air 4th, ez is ugyan az a panel, nekem bejön. Annyira szerintem nem kell túl lihegni a 120 Hz-t
Nekem Isten igazából nincs hiányérzetem az Air-rel kapcsolatban. Tök jó kis mindenes tablet. (persze mobilos fronton tényleg gatya a kamerája, meg a vaku az tényleg nagyon kellene rá a doksi szkenneléshez de ennyi ami hibádzik nálam)
A pro tényleg pro és melóra is lehet használni, a basic meg tényleg nagyon alap, arra már nem váltanék vissza.
-
hegedus001
aktív tag
válasz
janeszgol #20 üzenetére
Nem néztelek le, csupán érdekelt volna, hogy te, amúgy mire használod a hátlapi kamerát. Mert én, ha nem lenne se venném észre nagyon... Nem tudom elképzelni azt a szituációt ahol pont ez kellhet, max videohívás közben váltasz a hátlapi kamerára, hogy megmutass valamit, de hogy ezzel vegyek fel emléket.... kb nonszensz kategória, ilyet a nyugdíjasok csinálnak meg a kínai turisták, btw, parádésan néznek ki, amikor vióznak a tabjukkal
-
hegedus001
aktív tag
válasz
janeszgol #13 üzenetére
Minek bele csúcs kamera? Mármint oké, legyen egy értelmezhető képminősége, de az iPad promon is csak akkor használtam a kamerát, amikor valamit éppen 3D szkenneltem vagy videotelefonálnom kellett. Amúgy maximum véletlenül nyitottam meg....
Szerintem teljesen felesleges lenne bele egy csúcs kamera, nem telefon ez, hogy állandóan videózzunk vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest