- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sajnos muszály reteszelni, mert a kilincs felhúzásával jönnek ki a zárnyelvek, meg a mindenféle frincfarncok az ajtószárnyból. A kulcs nem csinál semmit azon kívül, hogy nem engedi lenyomni a kilincset. Akkor ez elengedem. A Legrand szimpatikus. Beveszi a Homekit? Érdekes, hogy a kereső soha nem dobta fel. Nekem van Netatmo időjárás állomás, az teljesen homekit-es.
Esetleg a külső kertkapu nyítogatására van valami megoldás? -
-
BossBoss
őstag
A tvOS 16.3 esetén a frissítés egyébként 11 sebezhetőséget is javít, amelyeknek az azonosítói a következők: CVE-2023-23496, CVE-2023-23499, CVE-2023-23500, CVE-2023-23502, CVE-2023-23503, CVE-2023-23504, CVE-2023-23511, CVE-2023-23512, CVE-2023-23517, CVE-2023-23518, CVE-2023-23519.
-
(ex)Cat
senior tag
Néztem ezeket és tök jó dolgokat össze lehet vele rakni, csak jellemzően pont azt amit én szeretnék nem
pl. a lenti példa se nagyon hozható össze, de van egy másik nyűgöm is, amire szintén nem találtam megoldást.
A mosókonyhában van egy Aqara okos konnektor és egy rezgés érzékelő. Az elképzelés az volna, ha áramot kap a mosógép, akkor küld egy üzenetet hogy elindult a mosás - ennek mondjuk nincs jelentősége, hiszen ezt úgyis kézzel kell csinálnom, mert technikailag a mosógép nem képes magától elindulni, csak egy fizikai gomb megnyomásával - aztán ha befejezte küldjön egyet, hogy végzett. No ez utóbbi nem megy. Ugyanis ehhez figyelnem kellene, hogy centrifugázott-e már - ezt a rezgés érzékelő észreveszi - ill. hogy megállt-e a gép, aminek hatására 5W alá csökken a felvett áram. Na most ebben az a nyűg, hogy ruha mennyiségtől és a beállított programtól függően 1-2-3 alkalommal centrifugál, ill. minden váltásnál kb. le is esik az áramfelvétel 5W köré/alá. Azaz nekem arra lenne szükségem, hogy azt vegyem észre, hogy mondjuk legalább 1 percen keresztül 5W alatt marad. És erre nincs lehetőség. Mert az Aqara saját appjában tudom figyelni, hogy mennyi áramot vesz fel, de ott nem tudok időzítő állítani, hogy 1 perc múlva nézze meg újra és ha nem változott, akkor oké. A Homekit appban meg tudok időzítőt állítani, de nem kapom meg az áramfelvétel mértékét, csak hogy épp be van kapcsolva, vagy nincs, ill. használatban van-e (gondolom ezt azt jelentené, hogy van vmi fogyasztó rajta).
-
lenovomen
aktív tag
-
Semin
őstag
Nos a kamera beváltotta a hozzá fűzött reményeket.
A teljesítménye hasonló a fellelhető tesztekhez, nem fizették le a tesztelőketA reflektor remek, a mozgás érzékelés, a képminőség, és a látószög is rendben van.
Ha valaki ilyen kombót keres, bátran tudom ajánlani.Szerk:
A felszerelése is egyszerű, bár a tesztekben nem ezt mondják. -
CragON
aktív tag
"Addig megszűnik okos izzónak lenni."
Ez hogy működik? Nem értem.Az izzó akkor működik ha a kapcsolón keresztül áramot kap. Így ha okos izzó van a lámpában akkor gondolom a kapcsolónak felkapcsolt állapotban kell lennie mindig és lehet használni hangvezérléssel stb.
Ha lekapcsolod a kapcsolót akkor nincs áram, majd újra bekapcsolod átvált normál izzó funkcióra?
Vagy nyomógombos kapcsoló? -
Zimerion
csendes tag
Köszi, akkor ma beszerzek első körben én is belőlük egy hármas szettet, aztán majd még bővítem
@BossBoss
Köszi neked is, nálam is 6-8 lesz majd a végleges rendszerben. Nagyon szimpatikus a Thread amúgy pont azt akartam elkerülni, hogy még több hub kelljenEsetleg tudsz még ajánlani Thread kompatiblis dolgokat?
-
BossBoss
őstag
Jó hír! Most épül a házunk. Már az is megfordult a fejembe, hogy kapcsolóknak eleve nem húzok kábelt. Se világítás, se redőnynek. Alapesetben szenáriókkal, hangvezérléssel és mozgásérzékelőkel üzemeltetnénk a lámpákat. Bár még nem tartunk ott. De gondololkodok ilyenben.
Ha nagyon hiányozna a kapcsoló akkor lehet feldobni vezeték nélkülit izzókhoz. Bár jelenleg Thread-es csak Eve van ami elég borsos áron van/db. -
BossBoss
őstag
Épp most vettem Nanoleaf izzókat és ledszalagot. Szalag már üzemel. Sajnos izzók még nem. Mi a tapasztalatod vele? Hány darabot használsz?
Sokat agyaltam én is kapcsolókkal vessződjek vagy eleve okos izzó. Persze szigorúan nem wifiset! Thred-es alapokon szeretnék építkezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest