- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
Rámész a hőmérsékletre, ott belelépsz a homepod szenzorjába, Állapot - Megjelenítés az otthon összegzésben.
A záróképernyőn egyébként pontosabban jeleníti meg, van hogy hamarabb, de van hogy később. Az Otthon app-ban csak egész és fél fokokat mutat, de a záróképen 0,2 tizedes pontossággal mutatja.
-
Zimerion
csendes tag
Köszi, hogy megnézted. Reggelre az új Spotify frissítés után megjavult, szóval lehet csak benyeltem előző verzióban valami bugot, úgy vettem észre eddig, hogy a 12P Max-om mindent összeszed ilyen téren. Szerintem lassan váltani fogok az Apple One előfizetésre, hátha a Music app nem fog megszivatni
-
Zimerion
csendes tag
Jelenleg nálam a nappali és háló van szétszedve(teszt fázis miatt ez 3 izzót jelent), viszont ha csak annyit mondok a sirinek hogy kapcsolja ki a villanyt, akkor rákérdez melyikeket szeretném, sőt izző név szerint egyesével is lehet őket szobán belül kapcsolgatni. Alvásnál meg ugye a "Good Night" parancsra mindent lekapcsolja vagy ha mindenki elmegy otthonról szintén az összes off-ra vált.
-
BossBoss
őstag
A Nanoleaf hivatalos honlapjáról rendeltem, meg párszor az Apple-től. Honlapjuk szerint csak A60 van, régen láttam a A19-et. Szerintem utóbbi régebbi termék.
-
Zimerion
csendes tag
Úgy értette, hogy tudod rendesen ki és bekapcsolni ugye kapcsolóval. Ha okosként használod akkor a kapcsolót sosem kapcsolod le, csak magának az izzónak adsz parancsot hogy off a fény, viszont ha utána lekapcsolod és újra fel magát a fizikai kapcsolót akkor világít simán, mintha mezei izzó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Motoros topic
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Nyaralás topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Trónok harca - Game of Thrones (sorozat)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest