- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zimerion
csendes tag
Köszi, hogy megnézted. Reggelre az új Spotify frissítés után megjavult, szóval lehet csak benyeltem előző verzióban valami bugot, úgy vettem észre eddig, hogy a 12P Max-om mindent összeszed ilyen téren. Szerintem lassan váltani fogok az Apple One előfizetésre, hátha a Music app nem fog megszivatni
-
Zimerion
csendes tag
Egyébként arra lettem figyelmes hogy 3-4 napja kb annyira nem akarja átvenni értelmesen spotify-ról a zenét a homepod és ha sikerül is akkor pár másodperc után meghal. Nálatok működik? youtube-ról megeszi az átvételt és újrahúzás után is ugyanez az állapot, csak a spotify-t nem akarja.
-
Zimerion
csendes tag
Jelenleg nálam a nappali és háló van szétszedve(teszt fázis miatt ez 3 izzót jelent), viszont ha csak annyit mondok a sirinek hogy kapcsolja ki a villanyt, akkor rákérdez melyikeket szeretném, sőt izző név szerint egyesével is lehet őket szobán belül kapcsolgatni. Alvásnál meg ugye a "Good Night" parancsra mindent lekapcsolja vagy ha mindenki elmegy otthonról szintén az összes off-ra vált.
-
Zimerion
csendes tag
Úgy értette, hogy tudod rendesen ki és bekapcsolni ugye kapcsolóval. Ha okosként használod akkor a kapcsolót sosem kapcsolod le, csak magának az izzónak adsz parancsot hogy off a fény, viszont ha utána lekapcsolod és újra fel magát a fizikai kapcsolót akkor világít simán, mintha mezei izzó lenne.
-
-
Zimerion
csendes tag
Köszi, akkor ma beszerzek első körben én is belőlük egy hármas szettet, aztán majd még bővítem
@BossBoss
Köszi neked is, nálam is 6-8 lesz majd a végleges rendszerben. Nagyon szimpatikus a Thread amúgy pont azt akartam elkerülni, hogy még több hub kelljenEsetleg tudsz még ajánlani Thread kompatiblis dolgokat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS RT-AC68U
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest