- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sajnos muszály reteszelni, mert a kilincs felhúzásával jönnek ki a zárnyelvek, meg a mindenféle frincfarncok az ajtószárnyból. A kulcs nem csinál semmit azon kívül, hogy nem engedi lenyomni a kilincset. Akkor ez elengedem. A Legrand szimpatikus. Beveszi a Homekit? Érdekes, hogy a kereső soha nem dobta fel. Nekem van Netatmo időjárás állomás, az teljesen homekit-es.
Esetleg a külső kertkapu nyítogatására van valami megoldás? -
Hű jó régi hsz. Hogyan állsz a zárral? sikerült valamit kiokoskodni? Nekem is kellene az ajtómra, de olyan zár van benne, aminél a kilincset kell a bezáráshoz felráncigálni, a kulcs csak reteszeli, hogy ne lehessen lenyomni. Nos nem tudom, hogy ilyen zárszerkezethez létezik-e zárnyitó kütyü.
Villanykapcsoló ügyben én úgy tudtam, hogy egy áramkörös világítás kapcsolásához ugye csak 2 db vezeték lesz a dobozban. 1 db fázis, és 1 db a lámpa felé. A vezérelhető kapcsolónak szüksége van egy plussz nulla vezetékre a működéshez. így 3 kábel kell. Nulla, fázis, és elmenő. Mihez kell 4 vezeték? Amúgy itt magyarországon rémesen szegényes a kínálat. Az EVE-nek volt 1 és 2 kapcsolós Homekit-es kapcsolója, de már itthon nem áruljákHa valamit rosszul tudtam, szóljatok, nem vagyok villanyszerelő.
-
válasz
ChiliChili #307 üzenetére
Az EVE alkalmazásban is tudod tekergetni.
-
Húúú.. Már olvasgattam. De félek ez meg fogja haladni a képességeimet. Van itthon NAS-om. Nem tudtam, hogy alkalmas erre. Ahogy olvastam, Rasberry-re szokták telepítgetni. De azért köszi a tippet. Kár, hogy nálunk nem nagyon foglalkozik ezzel senki. Nincsennek tutorial videók, csak angolul. Annak megértése meg számomra kihívás.
-
-
-
Sziasztok!
LED-es mennyezeti lámpát keresek. Természetesen Homekit-est. Jó lenne HUB nélküli. Olyanra gondoltam, amelyet lehet dimmelni, valamint a színhőmérsékletet változtatni. Nem muszály, hogy színes legyen. Sajnos a magyar kínálatban nincs sok alternatíva. Pontosabban szinte semmi. Esetleg van tippetek? A Yeelight milyen? -
Rettenetesen megbonyolították néhány szcenárió működési feltételét. Konkrétan az "amikor elindulok/megérkezem..." szcenárióra gondoltam. Nagy nehezen, de tényleg. Több hét után sikerült működésre bírni. Kis túlzással ezer különféle menüben, és az összes idevice-ben turkálva kellett különféle pipákat , és kapcsolókat bekattintani ehhez. Ez nagyon frusztráló volt számomra. Nem mintha egetverő szükségem lett volna erre a funkcióra, de bennem bújkált a deazértismegcsinálom kisördög.
Arról már nem is beszélve, hogy kb 1 hetembe került, hogy rábírjam az otthon appot, hogy ne a nyaralót vegye az otthonomnak. Egyszerűen nem sikerült átírni. Az, hogy ez még is hogyan sikerült, sajnos nem tudom. Egyszer csak működött.Azt tudja esetleg valaki, hogy az miképpen lehet beállítani, hogy reggel ébresztőnek ne zenét, hanem egy online rádiót indítson?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- iPhone topik
- Windows 11
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Gumi és felni topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Íme az új Android Auto!
- Óra topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- További aktív témák...
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest