- Netfone
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
drzozo
senior tag
Sziasztok!
Vásároltam egy Eve Cam-et (kifejezetten streamelésre és rögzítésre, hogy lássam telefonon mi történik, ha elmegyek otthonról), amit a HomePod Mini-vel össze is szinkronizáltam a leírása szerint. Megvolt a szoftver update is.
A problémám viszont az, hogy amint elmegyek otthonról vagy leválasztom a telefonomat a wifiről, nem tudom nézni az élő képét, azaz nem tudok streamelni (konrkétan amire vettem volna értelmét vesztette), mert egyből azt írja, hogy a kamera nem válaszol és hogy valamilyen homekit connection failure áll fenn.
Találkozott bárki ilyen problémával? Már youtube tutorial setup videót is néztem, minden úgy lett belőve...
Az Eve ajtóérzékelőjével semmilyen működésbeli problémám nincs. Nem tudom, hogy a Xiaomi routernek lehet-e bármi köze hozzá, minden 2,4 Ghz-n van.
Van esetleg olyan személy, aki esetleg kicsit jobban ért hozzá és megpróbálná beállítani nekem a 13. kerületben? Természetesen nem ingyen kérem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest