- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
markknight #1682 üzenetére
a cs:goban van tartalom? a mapok 99.999999% megvoltak és ugyanazok, mint a cs 1.6ban voltak. Azaz 2003 óta ugyanazokon a mapokon lehet játszani... Ami eleve nem is sok
a csben sosem volt tartalom, kevés pálya, fegyver volt benne mindig is (emiatt is lehetett competitive... egy rainbow six pedig pont a másik véglet, za pedig amiatt tud kompetitív lenni
)
-
válasz
markknight #1687 üzenetére
Fegyverek, hangok, engine OK. De kapott tök jó egyedi karaktereket stílussal, szinkronszínészekkel, egyelőre egy darab, nagyon jól összerakott map-ot és remek, a játékhoz készített zenét. Mondjuk, ha te raktál bele pénzt, akkor valóban verheted az asztalt
-
válasz
Meg kell védenem a Respawnt. Egyik legjobb brigád ami PC-re tol kontentet. Nem akarnak hibás/félkész cuccot kiadni. Biztos vagyok benne, hogy amikor jön az új pálya meg új választható karakter, akkor izgalmas és karakteres lesz, nem holmi ctrl c +ctrl v "nesztek parasztok". Az elmúlt években minden jó csak konzolra jött, ami meg PC platformon is jó arra általában 4 patchet kell várni, legyünk a srácokkal türelmesek.
Szerk: Különösön úgy, hogy mi csak a markunkat tartjuk az ingyenes játéknál. De emelje fel a kezét, aki pénzt ölt már ebbe...
-
xkoti
senior tag
válasz
Nekem több mint 800 órám van a cs go-ba de már réges rég abba hagytam.
Nem tudom változott-e valami de abba semmi tartalom nincs
Ott majd versengés van egymás ellen és ez is a lényege a cs go-nak. De tartalmilag zero szerintem -
válasz
a "csgo-ban van tartalom"
-
Vismajor01
addikt
válasz
markknight #1679 üzenetére
Miért, melyik fpsel játszanak többen? Nyilván nem a BR-ekkel vagy a mobákkal hasonlitom össze.
-
Maxxy10
addikt
válasz
markknight #1628 üzenetére
Úgy néz ki mint egy teknős
-
xkoti
senior tag
válasz
Szerintem nem
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Én nem számítok semmire, max kellemesen meglepődök.
-
Maxxy10
addikt
válasz
markknight #1613 üzenetére
EA/Origin access ad egy 10 órás trialt, én azt fogom használni,hogy kipróbáljam.
-
ThySoul
senior tag
válasz
markknight #1603 üzenetére
Az a szerencséje hogy csak a Fortnite népszerűbb nála, amit egy BPass könnyen megfordíthat, de sietni kell mert jon a BF battle royale és arra úgyis rámennek az emberek
Na meg jelenleg nincs értelme költeni az se tul jó -
Bazsi1987
őstag
válasz
markknight #1603 üzenetére
Szerintem kedd este elindul a BP mivel 25-én jön a firestrom a bf-be😉
-
front3r
őstag
válasz
markknight #1600 üzenetére
Egyelőre nem hiszem hogy gond lesz. Hiszen a többi BR játéknál kell 1 év egy új térképhez, vagy lásd a Fortnite-ot, ott nincs új map, hanem a jelenlegit változgatják.
A BP pedig jönni fog márciusban, csak ugyen nem a hónap elején, ettől nem kell félni. Inkább arra leszek kíváncsi, hogy mit fog tartalmazni!
Egyelőre ne írjuk le a játékot. Az ügy üzleti bukfenc lenne, ha nem támogatnák a játékot hosszú távon tartalmakkal. -
Maxxy10
addikt
válasz
markknight #1518 üzenetére
Ha igen, már lett volna..
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
markknight #1505 üzenetére
Egy szezon három hónap, tippre havi egy karakterrel.
-
stickermajom
addikt
válasz
markknight #1505 üzenetére
Akkor nem fogsz visszajjönni valószínűleg.
Ez így nyárig túl sok kontent, szerintem lassabban jön majd, hogy fenntartsa az érdeklődést.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
markknight #1503 üzenetére
Hja Shrugtal féle datamine leakek. Benne vannak a file-okban a tervezett karakterek. Más kérdés, hogy valóban megkapjuk-e majd mindet.
-
Rage47
veterán
válasz
markknight #1463 üzenetére
-
callmeakos
veterán
válasz
Hát ez aztán akkora ökörség mint a ház már ne is haragudj
A kezdeti időkre még talán igaz volt, de hogy mostanra nem így van az is biztos.
Lehetsz akármilyen jó, ha a másik két csapattársad síkhülye, egyedül a harmadik körig se jutsz el ha csak nem lapítasz. -
xkoti
senior tag
válasz
markknight #1465 üzenetére
Hát azért mégse olyan egyszerű apexbe nyerni
Ne hogy azt hidd nem játszottam a fortnite-al és nem is mondanám magam noobnak benne mert értem a célzástSzimplán ez volt a véleményem a játékról a kinder kommandósok szimplán ps-re rá kötötték a perifériákat és lás csodát sokkal
jobbangyorsabban céloztak persze
Nem volt rossz játék de sokkal unalmasabbá vált hiába jött a pass hozzá a térképet csak variálták és ennyi.
Az új fegyverek szokásosan op-k voltak mondjuk kötve hinném, hogy a 20+ célozták meg vele .vtomi2 Egyetértek haverok sokat tudnak rajta dobni pláne mikor megy a hülyéskedés
-
atee
őstag
válasz
markknight #1465 üzenetére
"Apexben kb mindig nyerek"
Shroud te vagy az?
-
Szeszkazán
senior tag
válasz
Szerintem a kőműves kelemen szimulátor nem össze hasonlítható az Apexel és véleményem szerint ez nem igaz.
-
Scale
őstag
válasz
markknight #1452 üzenetére
Én még mindig nem unom, mostanában sokszor randomokkal kell játszanom de így se annyira rossz. Sőt! Tegnap sikerült bloodhounddal azt a badget kiszednem amiben kettőt kell nyerni egymás után, és mindezt randomokkal
A második játékban ráadásul két 10-es szint alattival mentem, de jól játszottak, vagyis legalább hallgattak a pingelésre és nem agyatlanul rohangáltak.
-
Polllen
félisten
válasz
markknight #1295 üzenetére
Az utlijaval fel lehet menni a hajóra, sziklára.
-
Polllen
félisten
válasz
markknight #1267 üzenetére
Ha nem érted, amit olvasol, akkor nincs mit tenni.
A bloodhound az ultitól gyorsabban mozog és látja merre mentek. 3v3-ben a végén ez baromi fontos tud lenni.
A Bangalore ultija pedig azért jó, mert lelassít, könnyebb célpont leszel tőle.Direkt aláhúztam a lényeget, hátha...
-
L4mie
veterán
válasz
markknight #1258 üzenetére
Az összes speckó erő azt a célt szolgálja, hogy időt nyerj magadnak vagy eltereld magadról a figyelmet. Mire oda lyukadunk ki, hogy marad két team, addigra eszébe nem jut senkinek használni ezeket mert értelmetlen. Overwatchban is főként azok nyomták a speckó támadásokat akik nem játszottak túl jól és ezzel próbáltak balanszolni. (kivétel az ultik kombinálása
Ezt most ugye iróniának szántad, mert ha nem akkor vagy nem azt gondoltad amit írtál vagy nem látod hasznát a képességeknek kiélezett helyzetben. -
Polllen
félisten
válasz
Nem nagyon ismered a karaktereket, igaz?
oriic testvér pedig szépen összeszedte
Pl. endgame-ben "haszontalan":
Bloodhound:
Ultimate képesség - Beast of the Hunt
Felerősített érzékek, látjuk az ellenfeleink hőképét folyamatosan (Füstön és gázon keresztül is, viszont falon keresztül nem), valamint a mozgási sebességünk is megnő, mindemellett pedig az ellenség lábnyomait is követni tudjuk.Bangalore
Ultimate képesség - Rolling Thunder
Tüzérségi támogatást tudunk hívni nagy területre, a rakéták nem sebzik az ellenfeleket, hanem folyamatosan lassítják a mozgásukat.Caustic
Ultimate képesség - Nox gas grenade
Gránát, amely nagy területre kiterjedő gázfelhőt képez, ezen a területen az ellenfelek folyamatosan sérülnek. (és egyébként lassabban mozognak)Egy-egy jól időzített taktikai képesség is képes eldönteni egy harcot, nem hogy egy-egy jó helyen eltolt ulti.
Főleg amikor az ellenfél már 4-s szintű páncélban rohangál, neked meg lvl 2 van. -
copass
veterán
válasz
hááát pedig a hitboxok elég impresszívek lettek. robival vagy nehezebben lőnek ki!
ha van egy healer vagy shield a csapatban és jól használják sokkal jobb az esély nyerni.
hawken-ben is ez volt a nyerő, a gyors vadászok mögé beállt egy healer fedezékben és amikor bekapott párat hátrament gyógyulni. közben a másik vadász meg osztotta őket. nehezebb mechák meg jobban bírták.
ez egy marha jó stratégia volt. főleg akkor amikor mindkét brigád ezt használta!
ha ugyanaz a felszerelés van mind két csapatnak és profik, a healeres nagyobb eséllyel fog nyerni. -
xkoti
senior tag
válasz
markknight #1242 üzenetére
Egyetértek.
Elhiszem hogy a falon futósdi jó móka de arra akkor ott a titanfall.
Ebből azért ne legyen már .. Remélem nem rontják el a játék varázsát. -
válasz
30 év alatti, napi 18 órát játszó, mamahotel lakó tviccsTV TTV 10.000 killem van, életemnincsen gyerekeknek pont tökéletes karakter lesz. Aztán jöhet a solo mód, ahol megmutatja hogy egyedül is képes NA szerveren a segg hülye bot játékosok ellen 35 kill-t csinálni.
-
válasz
Pedig nagyon jó, amint ráérzel. Ezért (is) imádom a Titanfallt.
-
markknight
veterán
válasz
markknight #1236 üzenetére
Amúgy ha valóban ilyen falon futkározás lesz a játékban akkor én ki is szálltam szerintem. Így is elég gyors az egész, nem mindenki vérprofi mint a twitches noliferek.
-
stickermajom
addikt
válasz
markknight #1104 üzenetére
Na nekem a Spiderman sem fagyott, ezért mondom.
-
L4mie
veterán
válasz
markknight #1100 üzenetére
Konzolon már ciki a crash, ott nem lehet azt mondani, hogy nem lehet minden alkatrészre pontos drivert írni.
-
stickermajom
addikt
válasz
markknight #1100 üzenetére
Nekem még nem fordult elő ilyen PS4-en, nem lehet, hogy a tiéd túlmelegedik?
-
AMD Power
titán
válasz
markknight #1095 üzenetére
Pontosan. Ezert is vagyok szomoru miatta.
-
Scale
őstag
válasz
markknight #1090 üzenetére
vótmá
-
L4mie
veterán
válasz
markknight #1029 üzenetére
vagy csapatjátékosnak lehetne némileg más "aurája" vagy nameplate vagy valami mint mondjuk OW-ben.
-
Madwe
nagyúr
válasz
markknight #1020 üzenetére
márciusra ígértek seasont és battlepasst, uh nemsokára szerintem elkezdenek csepegni az infok
nem lepődnék meg ha a fortiniteos időponthoz kötnék
-
sixpak
nagyúr
válasz
markknight #926 üzenetére
Nem biztos, hogy emiatt.
A kisebbik lányom 13yo, az én fiókomon tolja (pc) és folyamatosan ilyen screenshotokat mutogat nekem:Csak hümmögök és mondom, hogy ügyes vagy, múltkor én is 3-at öltem.
Szóval nem életkortól függ, ha valaki tudja mi a dolga és ügyes is, akkor jó társa lehet akár 40 plusszosoknak is, senki nem tudja, hogy 13 éves kislány öli őket, csak pingel, nem használ mikrofont, mert szégyenlős. -
Rage47
veterán
válasz
markknight #877 üzenetére
az a baj az is addiktív
zenéről jut eszembe, ma a csapatomban az egyik srác végig rapet hallgatott a háttérben, elég zavaró volt, de emellett jól játszott, nemtom mit hallott
-
Scale
őstag
válasz
markknight #846 üzenetére
Tegnap full ugyanez.. az egyik aki kiugrott tök más helyen mint mi a leérkezésétől számítva 5 másodpercen belül meghalt.. ezt hogy? Beugrott egy teljes squad közé és agyonverték 1-1 ütéssel?
-
sagem
addikt
válasz
markknight #781 üzenetére
Pedig a ranked nélküli rendszer sokkal rosszabb, és hosszútávon tönkre is tehet bármilyen játékot. Szerintem itt is muszáj lesz bevezetniük. Ranked nélkül is az van amit írsz, nagyon sokan egymás után nyerik a köröket sok-sok killel, mások meg szenvednek. Gyakorlatilag teljesen random, hogy mikor milyen szintű ellenfeleket kapsz, ez meg nem oké. Ahogy telik-múlik az idő, úgy lesz egyre rosszabb kezdőnek lenni, mert pár napos játékosként nagy eséllyel csak tapasztalt játékosok fognak veled szembe jönni, az meg nem fun. A megoldás annyi lenne kb. hogy van egy ranked meg egy casual mód, a rang legalább azt biztosítaná, hogy mindenki többé-kevésbé a saját szintjéhez mérhető ellenfelet kapjon (s mivel lesz solo mód is, ott ez kiváltképp jól jönne, mert nem a többieken múlik, hanem csak rajtad)
saen: Igen, ilyenekre gondolok, de gyakorlatilag bármelyik ismertebb streamer (magyarok is) hozzák zsinórban vagy pár meccs kihagyással a wineket orrba--szájba, ezt meg azért tehetik meg, mert sokkal jobbak azoknál, akikkel együtt játszanak, ez így nekik sem lesz fun hosszútávon (mármint hogy nincs megfelelő kihívás).
-
Rage47
veterán
válasz
markknight #779 üzenetére
Én nem tudok másokkal együtt mindig, mert vagy ő vagy én nem érek rá. A ranked rendszer segítene a problémán valszeg...
-
stickermajom
addikt
válasz
markknight #753 üzenetére
Szerintem hamar belejönnék. Előtte sokat CS-ztem és BF-eztem PC-n, csak 2 éve eladtam kihasználatlanság miatt és lett a PS 1-2 sinfle cím miatt. Az Apex viszont beindított most valamit bennem.
-
Rage47
veterán
válasz
markknight #753 üzenetére
plusz pc-n számít a hardvered is. nem mindegy ennél a játéknál, hogy 100fps-ed vagy 180fps-ed van
aztán jön a monitor, egér, stb. -
Scale
őstag
válasz
markknight #718 üzenetére
Nekem szerencsére simán ment, beregeltem a bannkártyám aztán már működött is, megkaptam a skint, pakkokat aztán canceleltem is a prime-ot.
-
stickermajom
addikt
válasz
markknight #725 üzenetére
Írj az Amazon supportnak chaten, 10 perc alatt megoldják.
-
Rage47
veterán
válasz
markknight #725 üzenetére
A héten a randomokkal jobbakat játszottam, mint ismerősökkel
Szomorú valahol, de ez van. Nem elég megdumálni a dolgokat, akció közben pontosan kell lőni, jó helyre gyorsan taktikázni, akkor nem elég a duma sajna.
-
Rage47
veterán
válasz
markknight #721 üzenetére
Nekem itt továbbment egyből. Az otp-s virtuális (ezzel máshol is volt már gondom) bankkarimat nem fogadta el, aztán megpróbáltam egy UK-s kártyás, amiről levont 1 fontot és egyből refundolták is. Simán ment utána. Más kérdés, hogy PS4-en hogy fog ez működni
Nem emlékszem, hogy ott be kellett volna lépnem EA accal.
-
stickermajom
addikt
válasz
markknight #718 üzenetére
Nekem sem megy. Csinál 4 darab sikertelen 1 eurós terhelést a Twitch Prime-nál és ennyi..
-
Imilenni
addikt
válasz
markknight #701 üzenetére
Nálam jól működik, bár néha csalóka
Teljesen rendben van! (Razer Kraken 2015, Razer Synapse-vel egész jó!)
Elég messziről hallani már ha trappolnak, főleg a sárban! -
Scale
őstag
válasz
markknight #701 üzenetére
Hacsak nem közvetlenül az adott házban meg mellettem futnak akkor kb semmit se ér ebben a játékban a füles ahogy észrevettem..
-
ssgk
aktív tag
válasz
markknight #692 üzenetére
LVL 25 vagyok átlag 5-6 killel legjobb 19 kb minden 5. et nyertem átlagban hétvégén és van hogy bedob lvl 5 et meg kissebbet. Ez szerintem még annyira early stádiumban van hogy még...
De remélem lesz valami féle elo rendszer és hasonlók. -
stickermajom
addikt
válasz
markknight #692 üzenetére
Nekem például tetszett, hogy mikor elkezdtem játszani nem csak lvl1-2-ekkel dobott össze, sokat lehet szerintem tanulni.
PS-re is kinnvan amúgy a patch?
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
markknight #656 üzenetére
Starter, founder pack? :X
-
Bennyboy
őstag
válasz
markknight #656 üzenetére
Én megvettem mind2-t és még így sem jött ki egy játék ára. A sp-ra is befogok nevezni mert mióta kijött a játék nem is toltam mással és még jó pár órát fogom is, szóval ennyit megér nekem. Csak coint venni sztem is pénzkidobás mert elég rossz a droprate ládákból.
-
AMD Power
titán
válasz
markknight #641 üzenetére
Es ha ilyet nem veszel akkor nem fogsz tudni jatszani vele? Nagyon rutintalan vagyok ezekkel a multis dolgokkal/jatekokkal.
-
stickermajom
addikt
válasz
markknight #636 üzenetére
Akkor mázlid van, mert kb. két hét és jön az új elvileg.
-
saen
veterán
válasz
markknight #606 üzenetére
Én már többször is, de már kb minden ingyen próba lehetőséget kilőttem, túl macerás, én már nem foglalkozom ilyennel.
-
Rage47
veterán
válasz
markknight #597 üzenetére
Miről beszélsz, már most rohadt drága, sztem. o.O
-
Rage47
veterán
válasz
markknight #593 üzenetére
lehet itt is költesz majd 18 ezret, ha megtetszik 1-2 skin a kedvenc karakteredhez
-
saen
veterán
válasz
markknight #593 üzenetére
PUBG lehetne a n1 ha a készítők tudnának normálisan programozni. Alapötletre, koncepcióra az a legjobb játék még ma is, csakhát a megvalósítás...
-
Maxxy10
addikt
válasz
markknight #585 üzenetére
A jeladó mindenképpen kell, viszont nem kell nálad legyen ahhoz, hogy újra hívd őket elég ha a csapatnál van.
Számomra újdonság volt, hogy egyszerre akár két ember is visszahívhatò. -
Jinxb1rd
addikt
válasz
markknight #585 üzenetére
Valamit szerintem benéztél mindkettő kell hozzá. Lehet a teamtársad felvette a harmadikét, mielőtt lelőtték.
-
AMD Power
titán
válasz
markknight #431 üzenetére
Ma 2x is eljutottam a top3-ba. De nyerni nem tudtam.
-
Ra's al Ghul
senior tag
válasz
markknight #390 üzenetére
Hali!
Tuti, hogy nincs mert a bonus "creditet" sem kaptam meg.
-
Aventador91
őstag
válasz
markknight #363 üzenetére
tökmindegy mit mondanak. azt gondolsz róla amit akarsz, mivel úgysem látszik rajta, még a hangján se
szerintem meg "egyéb"
állítólag a twitchen bannoltak egy streamert mert azt hangoztatta hogy csak 2 nem van. és ezt a twitch nem tolerálja
(nem véletlenül vannak twitchen prideos szmájlik, meg transz stb... ) -
xkoti
senior tag
válasz
markknight #354 üzenetére
Én megértem a nézeteidet én még mái napig azon gondolkozom lehet e sportnak nevezni, de mivel mocsok sok gyakorlást igénnyel egy egy játék így talán jó rá ez a kifejezés, hogy e-sport de valahogy még se az igazi
Egyébként én személy szerint egyiket se nézem mivel a pénz diktál így nagyrészt meg vannak játszva a dolgok. -
saen
veterán
válasz
markknight #354 üzenetére
Ugyanezt lehet mondani a fociról, meg a többi sportról.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
markknight #240 üzenetére
Mert vak és skizofrén, azért
-
Aventador91
őstag
válasz
markknight #118 üzenetére
fortnitenál is működik. itt is az lesz
-
válasz
markknight #121 üzenetére
Túlélte eddig is a többi lista a trollkodást, de ha valaki ezzel akar szórakozni, hajrá, biztosan nincs élete
-
pulyka jocó
senior tag
válasz
markknight #53 üzenetére
Király
Elég jól sikerült szerintem, nekem ez a COD szerű vonal jobban tetszik
(FPS, felszedheto fegyver fejlesztések stb) -
Bad Pritt
félisten
válasz
markknight #34 üzenetére
Én elfogadom, próbáltam PS4-en azt is, a PUBG-t is, de nem adták, ez viszont szerintem fantasztikus alap. Ha megmarad a játékosbázis és tudják fejleszteni, akkor egy remek platform lesz és talán visszaágaztatnak egy rendes Titanfall játékot majd ebből. Számomra hatalmas pozitív csalódás elsőre, hosszútávon meglátjuk még.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
markknight #34 üzenetére
Engem a bloom jelenség zavar.Pontosabban vicc hogy ez létezik.
A gyerek elvan vele de sokszor nem érti miért nem hal meg az ellenfél, mikor folyamat fejbelövi. -
utomi
senior tag
válasz
markknight #32 üzenetére
Milyen minőség ?
Hagyjuk már. Nem baj az ha te szereted és hát még nagyon-nagyon sokan mások de hidd el, hogy vannak hozzám hasonlóak is akik simán be tudnak hányni tőle. Mert hát nem vagyunk egyformák.
-
utomi
senior tag
válasz
markknight #30 üzenetére
Hányok a Fortnite-tól és még nagyon sokan mások is. Talán nekik élvezetes lesz és érdekes. Nem nagyon értem miért kell azt feltételezni, hogy mindenkinek bejön az a cartoon lövölde.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Távcső topik
- iPad topik
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- További aktív témák...
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Playstation5 (PS5) DualSense V2 Sterling Silver
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged