Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
válasz
Vismajor01 #9401 üzenetére
A lag elmúlt, egészen játszható, de minél többet játszom az új térképen, annál többet röhögök rajta, h ez mennyire 2000-s évek tervezés.
A robogó a falnak támaszta majdnem akkora, mint egy karakter, sok autó és házak, amin ajtók sincsenek.
-
markknight
veterán
válasz
Vismajor01 #9392 üzenetére
PC-n nem is volt.
-
markknight
veterán
válasz
Vismajor01 #9383 üzenetére
Én játszogatok vele kb minden nap, de kb ennyi. Battle Royale mód nálam leves, BP-t nem veszek, tolom ezt a mixtape playlistet, lövöldözök 2-3 kört majd bezárom. Szóval eléggé ledegradálódott az egész.
-
sirszevenap
addikt
válasz
Vismajor01 #9383 üzenetére
Az asszonnyal
-
chungee
addikt
válasz
Vismajor01 #9381 üzenetére
Megvettem őket évekkel ezelőtt...
-
sirszevenap
addikt
válasz
Vismajor01 #9371 üzenetére
Mondjuk a perma indokalatlan egyetlen egy eset után, de egyébként helyes. Két különálló dolog. Ki kell írtani mind a toxic embereket mind pedig a cheatereket. Mivel a toxikus viselkedést sokkal könnyebb detektálni, így jobban is hullanak. Én is káromkodom magamban, de le nem írom.
-
válasz
Vismajor01 #9364 üzenetére
Oké, örülök, jöhet bárki akárki, én nem játszom manapság sokat, (sok meló
) de vannak a szerveren akik tolják napi szinten, írj nyugodtan, vagy lépj be hangra és biztosan megy valaki..
-
markknight
veterán
válasz
Vismajor01 #6022 üzenetére
Pontosítottak, a kövi szezontól lesz az a jutalom. Én leszedtem a sajátom, meguntam már.
-
markknight
veterán
válasz
Vismajor01 #5973 üzenetére
Európai szerveren tolod? (Ott laksz?)
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Vismajor01 #5953 üzenetére
Itt ellenörizheted ha kitöltögeted, mennyinél jársz.
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
Vismajor01 #5940 üzenetére
+1 én is régóta 500-as és 0
-
markknight
veterán
válasz
Vismajor01 #5940 üzenetére
Nem szintre van a heirloom. Minden 500 pakk után 1 heirloomot tuti kapsz, de lehet az az első vagy éppen az ötszázadik.
-
Polllen
félisten
válasz
Vismajor01 #5918 üzenetére
Igen. Karácsony óta minden napra jut nálam fostaliga szerver. Volt olyan este, hogy 3 játék után hagytuk, mert nem volt értelmes szerver.
-
törölt tag
válasz
Vismajor01 #5899 üzenetére
Szerintem nem jelent meg neki.
Amúgy igen, kipróbáltuk. DC-n volt komm, és egyikünk sem látta a másikét. De van olyan ismerős, akiét viszont látjuk, és ő is látja a sajátját.
Szóval érthetetlen ez, vagy valami nagyon furmányos logikája van. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Vismajor01 #5735 üzenetére
Én is kb 1 éve vettem de én újonnan 153-ért most 200 felett van boltba durva...
-
gyuromoj
veterán
válasz
Vismajor01 #5727 üzenetére
Köszi, én is 580 körül nézelődtem. 4 vagy 8 gigásat?
Amúgy AMD vagy NVIDIA mindegy a játéknak? -
Szilágyi84
senior tag
válasz
Vismajor01 #5719 üzenetére
Ó köszi megnézem bár mostanában ritkán nyomom.
-
Y72
aktív tag
válasz
Vismajor01 #5686 üzenetére
Nemrég kezdtem csak játszani a játékkal, és vagy normálisan elmagyarázva vagy ha nagyon sértő volt az illető akkor szarkasztikusan válaszoltam a kötekedőknek. De egyik sem volt nyerő így kaptam feljelentést (öngyilkosságit). Az IP címedet ilyenkor elküldik egy washingtoni központba és onnan megy az értesítés a célországi rendőrségnek. Magyarország és USA közötti megállapodás értelmében kötelező kivizsgálni a rendőrségnek az ügyet. Amúgy semmi extra, nem törik rád az ajtót, csak megkérdezik mi van, de mikor sokadszorra kijönnek akkor már idegesek. Végül is ez egy "soft" swattolás, csak az a probléma hogy ezt a játék teszi lehetővé és nem bug.
Általában a silver 2-4 szint között vannak ezek az emberek, ha azon túlvagy akkor a többség már normális.
-
Mezcal
addikt
válasz
Vismajor01 #5654 üzenetére
Hetiben az van, hogy 15 játék Causticcal, azzal a lassú döggel. Mivel az is van, hogy legyek 10X top 5-ben, általában lekempelem vele.
-
PunkZoli
aktív tag
válasz
Vismajor01 #5499 üzenetére
Store... kibaszott drága csomagokban.
Én is erre tartogattam 2400 anyagot erre nem találom az unlockot. -
Bennyboy
őstag
válasz
Vismajor01 #5474 üzenetére
Még mindig bent van az a bug, h ha váltasz játékmódot és rögtön elindítod akkor a régi fog menni. Kell várni pár mp-et amíg felfogja a rendszer
-
Bennyboy
őstag
válasz
Vismajor01 #5472 üzenetére
Nekem egyre inkább olyan érzésem van mint ha fele annyi ember lenne egy game-ben, kb mióta bejött a crossplay. Elkezdődik a meccs és max van egy kis harc aztán semmi a végéig, pedig megyünk a hangokra. Aztán amikor már kezdenénk belemelegedni vége a game-nek. Sokkal kevesebb az akció valahogy mint eddig.
-
markknight
veterán
válasz
Vismajor01 #5470 üzenetére
Egyre több preda meg diamond hanyagolja a játékot, aztán néha-néha felnéznek és írtják a fél lobbit. Ezért is baromság ez az egész splitesdi. Hogy zuhanhat vissza bronze szintre az aki már master vagy predator volt? Olyan hatalmas a két rang között a különbség mintha egy teljesen másik játékkal játszanál.
-
válasz
Vismajor01 #5416 üzenetére
Majd jönnek a smurf acc-ok, aztán szépen ott ragadsz
-
ssgk
aktív tag
válasz
Vismajor01 #5200 üzenetére
Igen én is így kalkulálok.
De ha nagyon népszerű helyeket ugrik és pro valaki tud ott 1-2k szedni 5p alatt,
és ha 5p/2k az is csak a fele.... -
ssgk
aktív tag
válasz
Vismajor01 #5193 üzenetére
Csökkentett, valahol olvastam róla de már nem tudom hol. (lifeline droppba van heal ezzel ösztönzik a használatát.)
Kérdés:
Ha ma álltam neki csak apexnak (event) ki tudom maxolni szerintetek ebben a 9 napban ?
Mennyi pontot lehet szedni 1 nap ? -
ooooobi
senior tag
válasz
Vismajor01 #5175 üzenetére
Nem feltétlenül, ha nagyon türelmes vagy és nem nagyon vettél semmit a crafting metálból akkor azzal is lehet fizetni. Nekem van most 6k. Jo 24et nem veszel belöle de 2 már kijönne. Mondjuk én lehet furcsa fajzat vagyok, hidegen hagynak a skinek, böven elvagyok az ingyenes ládákból kiesettekkel. Egy ideje már azokat se nyitom ki, gyüjtögetem és majd egyszer tartok magamnak egy nyitónapot
Bár a revenant most eléggé tetszik de szinte sose tolom vele így elengedtem. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Vismajor01 #5138 üzenetére
Nem, akkor 1 killed lesz, 2nél nem volt hitreged akkor nem ad 3mat.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Vismajor01 #5136 üzenetére
Valószínű aki downolta időközbe meghalt vagy a kör, így neked jár a kill.
-
markknight
veterán
válasz
Vismajor01 #5130 üzenetére
Jó karakter, fõleg a passzívjából profitálok a legtöbbet.
-
markknight
veterán
válasz
Vismajor01 #5101 üzenetére
Diamond 4 az még kuli, ott kapsz gold meg platinum társakat is. Dia 3-tól már teljesen más lesz az egész játék és a matchmake is hosszabb.
-
Vismajor01
addikt
válasz
Vismajor01 #5101 üzenetére
Két játékra rá...
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Vismajor01 #5094 üzenetére
Neki 150 HP-ja volt, neked 125. Armor csíkonként 25 "HP"-t ad a játékosnak.
-
-conrad-
addikt
válasz
https://www.esportspedia.com/apex/Apex_Legends/Equipment/Armor
A common armor az 50 damage-t nyel el.
-
válasz
Welcome to apex word
-
markknight
veterán
válasz
Vismajor01 #5021 üzenetére
Én a split előtt diamond 1 vagy 2-be voltam, nem emlékszem. Utána mentem 1 ranked meccset, kihaltunk és itt befejeztem a rankedet. Persze, majd egész nap játszani fogok, hogy randomokkal meglegyen a master. Nem tudom mit hisz a Respawn, pont semmi motivációja nem marad az embernek újra nekikezdeni, főleg hogy a rewardokat amúgy is megkapom. A játékosok egyre erőssebbek és már az is beleszól a helyezésbe mennyi időt fordítasz a játékra, szal ez inkább kamu kihívás a streamereknek és nem értékes dolog a közösségnek.
-
markknight
veterán
válasz
Vismajor01 #5019 üzenetére
Mindegy, akkor is szép teljesítmény diamondba 16 killt leverni.
-
Vismajor01
addikt
válasz
Vismajor01 #5017 üzenetére
Hazudtam amúgy, ez diamond 4ben volt, s4.
-
markknight
veterán
válasz
Vismajor01 #5017 üzenetére
Nem, én konzol párti (aim assistos kötsög) vagyok. Nincs is otthon wines pc.
-
markknight
veterán
válasz
Vismajor01 #5015 üzenetére
Az Apex trackeres profilod alapján pedig nem mondanám meg, hogy ilyen penge vagy.
-
callmeakos
veterán
válasz
Vismajor01 #5009 üzenetére
-
markknight
veterán
válasz
Vismajor01 #4996 üzenetére
Végigtoltam egymagam, p2020-szal. Semmi nehézség, semmi izgalom. A végén a sztori pedig rohadt unalmas, mintha gyerekek írták volna a szövegeket. Kajak erre igény volt? Szerintem Tom Casiello a budin írta ezeket.
-
válasz
Vismajor01 #4996 üzenetére
Ez a kveszt egy vicc volt ...
-
callmeakos
veterán
válasz
Vismajor01 #4931 üzenetére
Hidd el, hogy az az Alternator sokkal erősebb mint azt gondolod. Lehet hogy nem olyan pusztító mint a nerf előtti R99, de a fire rate/dmg szempontjából szerintem az egyik legkiegyensúylozattabb fegyver volt, és ha valami kellett neki, az egy R99-hez hasonló magazine nerf, nem pedig buff.
Pl. körülbelül pár hete amikor nyertem egy meccset, akkor a végén csak Alternatorral mentem mert nem találtam sniper lőszert a Triple Take-be. Ez lett az eredménye. -
ridiculous
aktív tag
válasz
Vismajor01 #4789 üzenetére
Nálam működik az Origin és a játék is.
Annyi hogy az Originnek kb. 1-2 perc kellett elindítás után hogy mutasson valamit. -
törölt tag
válasz
Hmm, nálam működik. Nincs fél órája, hogy futottam egy kört vele.
-
sixpak
nagyúr
válasz
Nálam is offline, már jó néhány órája...
-
markknight
veterán
válasz
Vismajor01 #4692 üzenetére
Nálam be is fejezõdött a ranked season 5-ig. Értelmetlen, barom döntés volt a részükrõl, fõleg mivel egy plusz tiert is behoztak. Én nem szívok megint a többi goldos, platinumos randommal idiótával.
-
markknight
veterán
válasz
Vismajor01 #4634 üzenetére
Annak sok értelme nem lenne. Mindenki dobálná magára a gránátot.
-
Polllen
félisten
válasz
Vismajor01 #4632 üzenetére
Az, hogy dmg kell a pajzs fejlesztéséhez. Charge rifle-lel meg szépen messziről fel lehet buffolni pirosra.
-
pohár
félisten
válasz
Vismajor01 #4623 üzenetére
yep, a pálya nekem is szarakszik, "floor is lava" után szabadon "floor is oil" van
-
markknight
veterán
válasz
Vismajor01 #4522 üzenetére
Nem, nem normális.
-
válasz
Vismajor01 #4432 üzenetére
Xbox-on probálkozok többnyire kevesebb sikerrel. Nekem a király kanyon jött be. Lehet uncsi volt már, de jól futott a játék.
Ez az új pálya katasztrófa.
Pc-n már nem játszok, mert semmi értelme. Csak az van a online multiplayerben pc-n, hogy szar vagyok. De nem is csoda, semmi esély a csalás ellen élő embernek.
Persze konzolhoz is van egér-bill. adapter. Az is csalás, de szerintem jelentősen kevesebbet zavar be a játékélménybe.
Egyébként a singleplayerek mennek nálam. -
Zimmi91
addikt
válasz
Vismajor01 #4398 üzenetére
-
PAtr0n
addikt
válasz
Vismajor01 #4151 üzenetére
Bambúzöld póló van. Csak nyomj a "Load more"-ra
De gondolom bővül majd a kínálat, kezdésnek ez se rossz, bár ha belegondolok, a legolcsóbb szállítással is 12000Ft egy póló, hááát, ennyit nem ér meg. Bár ajándéknak lehet én is megvenném, csak nem magamnak -
markknight
veterán
válasz
Vismajor01 #4151 üzenetére
Jönnek azok is. A have fun, dont die az pl Pathfinder beszólás
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Vismajor01 #3714 üzenetére
Én nagyon furcsának tartom, hogy nekem megy rendesen a játék, megjelenés óta nem volt vele problémám (nvidia quadro p5000). Én nagyon valószínűnek tartom, hogy simán annyi az oka, hogy a professional hardver eszközöknek sokkal stabilabb a driverük mint commercial eszközöknek és sokat számít az is, hogy windows 10-es spyware és bloatware nélkül használom a rendszert.
Nekem inkább az a problémám, hogy egy 4 milliárdért épített marha drága kollégiumban nem tudtak vezetékes netet bekötni a 21. században és az általuk szolgáltatott wifis nettel 400-600ms a jitter így kb játszatatlan a játék amióta beköltöztem. De nem is baj, inkább elfogalom magam hasznosabb dolgokkal
-
válasz
Vismajor01 #3704 üzenetére
Most épp a szerverek vannak rottyon, hiába a stabil fps, úgy megy a játék, mintha 5 fps-em lenne, de csak a shotis sniperes szervereken csinálja.
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
Vismajor01 #3449 üzenetére
Még + 3 arany felett? Azok nagyon kemények lehetnek már. Nekem ez az arany is elég ma értem el és kill nélkül második helyezésre 3 pontot adott. Itt már tényleg megszokott ismerős haverral érdemes mert különben csak visszafelé lesz a haladás.
-
shotika
őstag
válasz
Vismajor01 #3208 üzenetére
Nekem semmit, lila vackokkal volt tele, egyiket se tudtam használni. De jó poén, főleg hogy közben ordított a társam, hogy Wattafakk??? Wattafakk??
-
PeAdam
tag
válasz
Vismajor01 #3130 üzenetére
Sajnos a játéknak ez a része valóban undorító és gusztustalan. Naívan megveszi az ember az Apex coint, hogy majd megvásároljon egy áltata tetszetőst skint, vagy bannert, erre kiderül h ezeket a telibek*rt ládákat lehet Apex coinból is nyitogatni, amik általában szökőévente dobnak értelmes cuccot. Volt a neten erről egy RAGE videó is, hogy a csávó több ezer dollárt költött el Apexes ládákra és a legvégén dobott neki 200 láda nyitása után egy legendary mozambiqe skint, azon kívül semmit.
Ezen speciel csak énis ezt nem értem, hogy miért várják bárkitől is h költsön így a játékra, ha még egy általam kiválasztott cuccot sem vehetek meg?
-
markknight
veterán
válasz
Vismajor01 #3130 üzenetére
Olyat csak nyitogatni tudsz ládákból. A store-ban még elköldheted Legendary Hunt skinekre, azok csak 1000 coin/darab + a season 2-ben tudsz majd annyi materialt szerezni, hogy egy általad választott legendaryt be tudsz húzni.
-
Maxxy10
addikt
válasz
Vismajor01 #2861 üzenetére
+1
Xbox-on is elérhető; 1.02GB -
markknight
veterán
válasz
Vismajor01 #2786 üzenetére
Kifejtem ismét tisztelt kollega!
A Battle Pass, konkrétan minősíthetetlen. Ha szerinted nem, akkor azt kívánom sose kapj jobbat, semmilyen játékban!!!
Az Apex nem ingyenes, ez csak reklámszöveg. Ha te ingyen játszol, akkor az a te bajod.
"Ez komoly? Karakterek képességei? Ugrás fizika? Ping system? Voice communication? Lootrendszer? Fegyverek? Party kreálás? Karakterválasztás? Játék fizikája? Karakterek videói, történet? Szerinted ezek mind megalkották magukat?
Jézus ember, és ha még egy patchről is van szó még akkor is vicces ez az 1-2 hónapos megjegyzésed. Vagy fogalmad nincs a játékfejlesztésről vagy nagyon fáj neked a 60k
"
Ne viccelj már! Ezek a karakterek rohadtul megvoltak már a Titanfall 2 koncepciói közt egy fiókban! Bloodhound konkrétan még az egyik kiskönyvben is szerepelt, milyen ugrásról meg fizikáról beszélsz? Ember játszottál már a Titanfall 2-vel? 99%-ban Apex Legends. Nem fáj nekem a 60k, valszeg még többet is bele fogok dobni ha megérdemlik
Tovább nem olvastam a kommented, mert itt a "karakter videói, történet, meg karakterválasztás" érveknél rájöttem, hogy olyan messziről kéne indulnom, hogy megértsd a mondandóm, hogy inkább feladom.
-
Rage47
veterán
válasz
Vismajor01 #2652 üzenetére
omg hány healje volt?
-
shotika
őstag
válasz
Vismajor01 #2652 üzenetére
Engem inkább az idegesít, hogy néha rohadtul tud laggolni a játék.
-
Polllen
félisten
válasz
Vismajor01 #2563 üzenetére
Most komolyan... Nem a 6 bábú a lényeg, hanem hogy pontosan célozz. Rohadtul mindegy, hogy 2 bábú talpon marad-e vagy sem a 6-ból, ha 100%-s a találati rátád. A srác azért rakta ezt a videóba, mert 6 golyó volt akkora tárban. Most már csak az első négyet kell lelőnöd, nyugi.
-
Polllen
félisten
válasz
Vismajor01 #2554 üzenetére
Valóban dráma, hogy a videóban még 6 golyó volt, itt meg már csak 4....
-
shotika
őstag
válasz
Vismajor01 #2547 üzenetére
Még mindig jó a Wingman, nagy kedvenc, csak meg kell tanulni vele lőni.
-
Maxxy10
addikt
válasz
Nem a 4 golyó a baj hanem a fire rate nerf..
-
zsoika
addikt
válasz
plusz tárral ha jól emlékszem 10-re növelhető.
-
ASDGamer
tag
válasz
Vismajor01 #2262 üzenetére
Annyira a szívemből szóltál hogy szerintem idén már nem is lesz erre jobb példa! Aki ennyi idő alatt ráun és nem tudja élvezni, kettő hónap után az szerintem pakolja fel a konfigját hardveraprora és kezdjen el gyűjteni egy lakókocsira meg egy crossoverre aztán fedezze fel a világot meg horgásszon, golfozzon, nézze a Forma 1 et és iszogassa a fröccsét mert kiöregedett.
Manapság már semmi sem jó senkinek. PUBG-ba milyen időközönként jönnek új mapok pl? Havonta? Ja nem.. néha.
Apexezz, élvezd ha unod menj egyet PUBG-zz, vagy tolj mást, ha tetszik vissza fog vonzani. Majd jön a tartalom ha jönnie kell.. nem egy éve nem változott semmi csak kettő hónapja. Vagyis kaptunk egy új legendet meg BP-t. Kár hogy a nyavajgásért nem jár pár napos ban, akkor legalább rá lennétek feszülve hogy had játszatok újra. -
PAtr0n
addikt
válasz
+1, ugyanígy érzek, bár lehet én is csak azért mert már közelebb van a 40 mint a 30
Mi a minőségi, sztoriorientált játékokba születtünk bele, meg a letisztult multiplayer élményekbe. A grafika és minden más, csak másodlagos volt.
A mai multiplayer nem szól másról mint a mikrotranzakcókról, a grindelésről, és a csili-vili kiegészítőkről. Írták itt mások már, változott a világ, az igények, ezt el kell fogadni. -
Bennyboy
őstag
válasz
+1
Teljesen igazad van. A mostani játékok nagy része alfa vagy béta fázisban jelenik meg és csak hetek vagy hónapok után lesz játszható. Erre itt ez a játék amiben nyilván vannak bugok de ahhoz képest, hogy mennyire friss, nagyon jó állapotban van. A gameplay szuper, a hangok és a grafika is bőven elég számomra. Nem vagyok nagy br-es pubg-be lehet 100 órám, de ez a játék nagyon betalált. Ráadásul teljesen ingyenes. Ow meg Bf1 pénzkidobás volt, ebbe meg megvettem a 2 fouders pakkot mert látom, hogy ebben van munka és nem tudom megunni. Akik szerint a fejlesztők tesznek a játékosokra azoknak ajánlom az apexreddit-et. Amit egyedül hiányolok a játékból az a solo és duo mód. Remélem hosszú távon is sikeres lesz. -
markknight
veterán
válasz
Mondjuk a BO4-ben elég vastagon van kontent.
-
zsoika
addikt
válasz
+1
Mondjuk kár vitázni...nem rajtunk múlik mit kapunk egy ingyenes játékról. -
gbela
senior tag
válasz
+1
Egy ilyen játékban igazi kontent az új pálya vagy új fegyver. Fegyverek jönnek, nem is szabad gyorsabban, új pálya meg sztem fél év után releváns csak kb.
Hogy milyen skin van a karakteren...hát, nem is értem mit számít egy multi fps-ben. Mert nem attól megy fel az adrenalinemm hanem hogy pl tegnap szoloként gubbasztottam a hegyen a lvl1 pajzsomban, nézve ahogy a maradék két squad csatázik, próbáltam kitalálni hogy jöhetnék ki én jól belőle. 1-1ben maradtak, csávó eldobta a gránátot, következő mp-ben fejbelőttem kraberrel, gránátja meg kinyirta a másik csávót és nyertem. Holérdekelt milyen skinem van lol... -
zsoika
addikt
válasz
Vismajor01 #2212 üzenetére
Kösz, megtaláltam....így már jó.
Más: Amikor a körön kívül meglőnek és a haver újraéleszt ott, akkor alig van egy kis életerő. Nincs idő ilyenkor feltölteni mert szinte azonnal megöl a kör. Mit szoktatok ilyenkor csinálni.
Szörnyen kínos volt hogy összeszedett a haver és én 2x is visszahalltam. -
markknight
veterán
válasz
Vismajor01 #1681 üzenetére
Mindegy hányan játszanak, ha élvezed élvezed. A gond az, hogy a csgo elbírja, hogy 2 évente van update, mert van benne tartalom. Az apexben viszont semmi. Illetve hazudok, 8 hõs meg 1 map. Minimum 12 hõs és több játékmód kellett volna megjelenéskor. Amit a battlepass kiadásával balf@szkodnak, az meg már komikus. Már a megjelenéskor be kellett volna tárazni 1-2 battlepassból, hogy ne legyenek késõbb nyomás alatt.
Korai volt ez a release. -
markknight
veterán
válasz
Vismajor01 #1677 üzenetére
Azért a mindig a toppon kifejezés elég erõs a CS go-ra. Az Apex tényleg a toppon lehet ha kilép a dead service/béta módból.
-
ssgk
aktív tag
válasz
Vismajor01 #1107 üzenetére
Ismerős, kifagyások 90% a végjátékban vannak -.-
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Vismajor01 #1112 üzenetére
Igazából most gondolkodtam, hogy flankelésre is jó lehet az ulti, csak mindenki a legegyszerűbb dologra gondol elsőnek.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Vismajor01 #973 üzenetére
Miféle tapasztalatokat? Amikor valaki csak annyit ír be, hogy crashelt a játék, miközben 3 féleképp tud crashelni? Nekem milyen tapasztalat kell hozzá, hogy kiszopkodjam a kisujjamból, hogy melyik megoldást javasoljam neki?
Te leírtad, milyen jellegű a crashed? Nem. Csak mert ha nem alt + f4 szerű, error nélküli, akkor aztán próbálgathatod ezt a cikket meg járhatsz hozzá esőtáncot a fejeden pörögve, semmit nem fog segíteni.
(#974) Polllen:
Nem hiszem, hogy mindent kipróbáltál. A haverom, na ő tényleg mindent kipróbált és neki már nincs crash-e. -
Jinxb1rd
addikt
válasz
Vismajor01 #921 üzenetére
Nem rátok gondolok, ha tényleg ezeken végigmentetek. A haveromból indultam ki, meg az Apex discord szerón található játékosokból, akik picit se próbálták ezeket megoldani. És biztos itt is van ilyen...
-
AMD Power
titán
válasz
Vismajor01 #745 üzenetére
Fagyas? PC nyomod?
-
Avicularia
veterán
válasz
Vismajor01 #481 üzenetére
Küldtem felkérést
Ma én is kipróbáltam ezt a játékot, 1 kört mentem vele, de jó lenne innen a ph-ról játszani csapatban. -
Gentlelelele
aktív tag
válasz
Vismajor01 #481 üzenetére
Sok lett az ismerős ebben a topicban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Playstation5 (PS5) DualSense V2 Sterling Silver
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged