- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesy
őstag
Igen, a topic címén finomítani kell, pedig gondolkodtam rajta mi lehetne.
Bár a Google rászolgált a címben szereplő jelzőre, ennek a topicnak az internetes online szolgáltatások újrafelfedezése is a célja. Szerintem nem egészséges az, ha csak néhány cég godzilláskodik emberek millióinak az adataival, 400 oldalas szerződéssel, amiből kb. 1 betűt nem olvas el senki és azért csendben itt-ott javítgatnak rajta rendszeresen.
De ott a Facebook aki a másik nagy hamiskártyás. De az más tészta. Kíváncsi leszek mikor jön el annak az első használható alternatívája, bár amilyen médiatámogatottsága van, erre kicsi az esély az elkövetkezendő évtizedben.Az embereknek szerintem kezd elege lenni vagy már elege van abból, hogy kényelmetlenül sok információt tárol róluk az internet (és ezt most gyüjtőfogalomként értem).
Csak egy kérdés: el tudsz tűnni Te az internetről? Fel sem fogjuk mennyi footprint marad utánunk. Regisztrációk, email címek különböző adatbázisokban, vásárlások, ezáltal címek, telefonszámok, bankkártya adatok, fényképek, jól felismerhető arcképpel, társadalmi környezetkép... Szédítő.
És ha csak abba gondolsz bele, hogy ha kis "szolgáltatóknál" vannak ezek az adatok "szétszórva" kisebb az esélye, hogy ez valaha úgy össze lesz rendszerezve, mintha egy óriásnál lenne mind egy helyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autószerelők, autószerelés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sorozatok
- Milyen egeret válasszak?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Robotporszívók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged