Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cray Tyler

senior tag

válasz omfgk #2870 üzenetére

Epic van nekem is, craftolni is csak epicet tudok még, pedig ugyanazt használom lvl1 óta. Pedig van egy vagon MW emberem. Ha meglenne a support sealből legalább az MW, mehetnék is 500 fölé, nem mintha lenne jelentősége. GM3-hoz azt is kevésnek érezném.

GM2 is csak akkor farm státusz, ha van legalább 2 másik jó teammate, jó damage-el. De a végük így is dögunalom, mire az 1-2-3 legendary mob HPját lemaszírozzuk, mindig egy jó 5-10 perces monoton dps habparty. Persze szart se dobnak :U Aösszes legendary-m trashmobból esett eddig, de ennek sincs sok jelentősége.

GM3 valami embertelen ebben a gearben amiben most vagyok. Megy, de annyira lassú, hogy nem éri meg. Swarm Tyrant ugye sima rush végig (echoes sima ügy csak végig evade-elve össze kell szedegetni, aztán az upload még a legtöbb idő, de a rámpa ugye védhető könnyen), és GM3-on a végén a bosst 3x annyi ideig öljük mint ameddig összesen addig tartott a stronghold.

Valaki linkelte itt a 120k-t ütő snipert, na ha olyasmi itemek vannak a javelinen, azzal már lehet menni GM3 (nekem egy skillem stormmal átlag 25-30k-t üt egy akármibe, ez GM2-re elég, ha a többiek is ezen a szinten vannak), de ez alatt csak igen komótosan lehet ott haladni.

Új hozzászólás Aktív témák