Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
polgi803
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Köszönöm szépen sikerült!

-
polgi803
őstag
vettem egy nvidia kódot VGA-hoz volt. Hogy tudom beváltani?
-
Puma K
nagyúr
válasz
Cray Tyler
üzenetére
-
Cray Tyler
senior tag
Hát, én ha túl sok hater kommentet meg whineolást olvasok, akkor még mindig ez az a videó, amit bárhányszor megnézek, még mindig üt mint az ipari áram. (nincs benne spoiler)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
AAtt1la
üzenetére
Nem rossz de én valami olyasmi trailerre vártam, mint a kiszivárgott Battle of Freemark. Na az piszok hangulatos volt. SPOILERES VIDEÓ
-
Xaels
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
Bírom a képregényeket, a God Of War-os is baromi jó, de tartalmilag azért nem ugyanaz mint egy többszáz oldalas regény.
-
AAtt1la
aktív tag
válasz
üzenetére
Arra jó,hogy kedvet kapjon az ember a javelinekhez,meg a világhoz,viszont ezek miatt eddig sem aggódtunk.
Dobniuk kellene még egy story trailert,különben tényleg úgy fog tűnni,hogy az csak úgy ott van,hogy legyen egy kis értelme annak amit csinálunk.A Bioware-től azért ettől többet várok ha történetmesélésről van szó.Nem kell nekem 100,de még 50 órás sztori sem,csak legyen olyan a minősége,mint a BW Edmonton eddigi játékaiban. -
Xaels
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
Engem érdekel a sztori, de legalábbis az aminek megágyaznak. A Bioware játékokhoz általában szokott jönni papír formában is olvasnivaló, jó lenne mondjuk Tarsis-ról olvasni egy jó kis regényt. Nekem inkább azért fura ez a Trailer mert azért még 1 hét minimum az indulásig.
-
l.skywalker
titán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ez nem a stúdiótól függ. Egyszerűen az online based, már már MMO szerű játékok ilyenek mind. Ez az első ilyen próbálkozása a BioWare-nek, miután a Shadow Realms kaszálva lett. Egyszerűen nem fér bele az, hogy több tíz órás legyen a sztori. Frissítési időszakonként tuti fog jönni egy újabb és újabb végigjátszható szál, de szerintem a sztori kb. annyi lesz mint jellemzően az ilyen típusú játékok esetében.
A rendező állítása szerint hasonló hosszú lesz a sztori, mint a többi BioWare játék esetében, de szerintem a trükk ebben az, hogy fel lesz darabolva szépen.
-
Aventador91
őstag
engem nem nagyon izgat a sztori, de ez a trailer akkor is kicsit lightos. de inkább a trailer legyen az mint a játék

remélem egy hét múlva már tolni fogom a játékot
pont jó lesz, mert akkor leszek itthon este 
-
ForRedGlory
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
Azért ismerve a Biowaret, nem tenném le a nagy esküt rá, hogy nem lesz minimum 15 órás patent kis sztori a játékban.
-
AAtt1la
aktív tag
Launch trailer[link]
Egy kis sztori lehetett volna benne. -
oriic
HÁZIGAZDA
Full Anthem Q&A With BioWare Listed and Reveals a Ton of Info
Nagyjából szerintem semmi újdonság szerintem, csak összeszedték az eddigi infókat.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
saelin
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Eeez nagyon jó hír!
Remélem pár évig kihúzza a ps4-en, mert én nem tervezek egyből váltani nextgen-re. -
l.skywalker
titán
Konzolon a mentéseket át lehet majd vinni Nextgen-re: [link]
-
saelin
veterán
Mekkora hater-kérdések mennek a fórumokon és twitteren. Az egyik félnek az a baja, hogy nem singleplayer, a másiknak az EA (jó, itt azért én is megrezzenek mindig amikor rágondolok), meg hogy instant bukás lesz stb.
Szvsz évek óta nem láttam ilyen egyedi játékot mint az Anthem és szerencsétleneket így bombázzák a hülyeségekkel. Nem azért kell szurkolni, hogy egy játék rossz legyen, hanem hogy jó legyen és konkurenciája legyen a többinek, egy irányt tudjon mutatni. Néha tényleg nem értem az embereket. -
prokxy
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Eljutottam a bázisra, aztán logout.

-
Puma K
nagyúr
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ezen röhögök én is, hogy most nézem milyen de ugyan olyan unalmas eddig számomra mint az első volt...

Pedig az első részt tegnap vettem akcióban 5 euróért meg magamnak és 2 GTA Online társamnak

Ha jönnek játszani, akkor elviselhetőbb a Div, ha nem akkor kidobtam 3x 5 eurót az ablakon

-
ForRedGlory
félisten
Kipróbáltam PC-n a Division 2 betát... 10 perc után untam, ezek szerint a Division 1 teljesen kiégetett. A környéként sincs az Anthemnek élvezhetőségben.
-
polgi803
őstag
válasz
Aventador91
üzenetére
..Aztabüdös...ez nagyon kemény.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Aventador91
őstag
endgame javelin customization [link]
még 1 hét a megjelenésig :/
-
prokxy
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Te troll te!

-
3L1T3
addikt
Akik PC-n tolták (csak mert elgondolkoztam, hogy konzolok helyett inkább PC-n játszom vele, enyhén jobb 60 fps-el sajna) 8700K + 1080Ti párossal vagy ehhez hasonlóval 1080p de akár nagyobb felbontáson mennyire zötykölődött a játék?

-
twi452
senior tag
válasz
markknight
üzenetére
A prémium előfizetős pc-sek korlátlanul nyomhatják majd.
-
prokxy
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ma váltottam be a PC kódot, szóval nem kérdés, hogy hová veszem meg.

-
saelin
veterán
Hazai idő szerint 22-én mikor (hány órától) lesz elérhető a játék?
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Aventador91
üzenetére
Engemcis hulyitett ezzel a PS dologgal, de nem vettem annyira komolyan.

Holnap megyek es veszek meg 16 GB ramot.

-
Aventador91
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
nem is értem hogy merült fel benne hogy psre vegye, mikor pc-re még kódja is van a játékhoz, meg vas is van alatta
nálad meg rossz nézni hogy 16gb ram van, legalább 32 vagy 64 kell ilyen géphez, már csak az összkép miatt is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Puma K
nagyúr
Most láttam csak meg, hogy a videóban ahogy jön az Anthem logó pörög, úgy vannak más-más tájak is nem csak ez a szép nedves, zöld és élő környezet: [link]
Szóval a jelenleg ismert pálya mellett úgy tűnik még máshová is el fognak minket kalauzolni a készítők.
A Mass Effect Andromeda-hoz hasonlóan gondolom változatosak lesznek a területek.
Nagyon bizakodó vagyok a játékkal kapcsolatban, de nem mertem elővételben megvenni... kicsit kivárok és visszatérek majd, hogy mik derültek ki, mik jelentek meg és mi a várható tartalom ha már kint lesz a játék és eltelt pár hét-hónap.
-
Xaels
félisten
válasz
Aventador91
üzenetére
A Javelinek nem olyanok mint a classok. Azért 1 hétre, mert 21-27-ig adták ki a szabim. Utána melo
-
duvi
nagyúr
Kicsit off, de mi is érintettek lehetünk: Helyenként gyorsulást hozhat az új GeForce driver
-
Itt a hivatalos videó jobb minőségben:
-
Xaels
félisten
válasz
Aventador91
üzenetére
Semmit, ők majd lobogtatják a demo tapasztalatokat hónapok múlva is és ugyanazokat a mantrákat fogják zengeni mint most. Hihetetlen milyen gyűlöletkampányt folytatnak egyesek ezzel a játékkal szemben.
-
Aventador91
őstag
jó lesz ez. kiváncsi leszek mit szólnak majd az "én megmondtam hogy szar lesz" emberek

-
polgi803
őstag
Na így már érdemes várni rá...biztatóak a jelek, eszerint a videó szerint

-
prokxy
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Okés, töltömmá'!

norti! Kösz szépen!

-
Ghostface
senior tag
Sorry tényleg eltűnt, pedig voltak benne érdekes dolgok. Nerfelték a nehézségi szinteket, mostmár a legnagyobb nehézségi fokozaton csak 950% volt 3000 helyett, megmutatott pár új skint, contractokat,a közösségi teret... Ennyire emlékszem hirtelen.
(#1608) norti
Ez a videó sem elérhető, vagy ugyanazt linkelted amit én. -
Közben leszedték, de mindjárt felrakom unlistedre, mert nekem még elérhető

Itt a backup link: Anthem Endgame Part 2
-
Ghostface
senior tag
-
saelin
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
De x-nél 4k (vagy ahhoz közeli) felbontásban van 30 fps-e. Nem? Úgy máris máshova megy el a sok számítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sry.
Ezt tegnap irtam.

pont jó lesz, mert akkor leszek itthon este 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)