Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
Új hozzászólás Aktív témák
-
retroid
senior tag
Azt írja az Origin nekem hogy február 15 délután indul.... 
-
maajsz
senior tag
A preload hogyan működik access basic-el? Nálam csak upp to premier vagy preorder van.
-
duvi
nagyúr
Elindult a preload!
51,04 GB + Digital OST.
-
prokxy
veterán
Jött új NV driver Anthem miatt (is)!

-
paltom
tag
Elvileg mindegy, ugyan onnan indul.
-
retroid
senior tag
Sziasztok!
RTX 2070 kártyához kaptam Anthem kódot amit aktiváltam.
Viszont vettem 1 hónap Premium Origin Access előfizetést és most 2 féle Anthem is van az Origin fiókomba. A sima és a LoD Edition.
A premium előfizetést nem szeretném meghosszabbítani így most tanácstalan vagyok melyiket töltsem le ma este... Ha letöltöm a LoD kiadást azzal tudok majd játszani a Premium Origin Access lejárata után is vagy akkor le kell töltenem a sima kiadást újra és letörölni a LoD kiadást? -
maajsz
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Elég sok olyan gamet tolt ki amihez skill kell legnehezebb fokozaton, ha az nem is fps de nem egyszerű és sok ember már hardon eldobja a kontrollert (ehhez nem elég szimpla kitartás gyakran). Az meg nem jelent semmit, hogy valaki nem jó multiba, én is potato vagyok aim-ben, de ennek pontosan zéró köze van a rálátásaimhoz.
@Aventador91 Az meg hogy elszólta magát az Athemről, nem jelent semmit, ezt ki is fejezte hogy a látott demo alapján ennyi, de legyen jó. Viszont az igaz az easy és hard között eddig szimpla bullet sponge volt a különbség semmi más (ebben benne az is, hogy az enemy nagyobbat damol, de ezt igazán nem kéne felhozni érvként, meg kb annyit jelent hogy egy drágább autó nem csak gyorsabban megy hanem jobb a fékútja is - whoa..)
Én nagy Bioware fan vagyok, de itt a topikban sajnos egyesek már egy szimpla objektív véleménytől is butthurt mód elszállnak.
Hál'istennek pár nap és végre jöhetnek az objektív tényszerű vélemények és abbamarad ez a vaktába lövöldözős vita. -
Köszi a linket!
Igazából nem jelentette ki kategorikusan, hogy szar az Anthem, mondta is hogy reméli hogy jó lesz, csak fél tőle, hogy nem, mert...(aztán azt kifejtette)
Ez egy vélemény, nem muszáj vele egyet érteni.Én amúgy szeretem Pistiéket, de a múltkori Division 2-es Streamjük után azt mondom, az Anthem jobban tetszik nekem. De jelentem, hogy egyik játékot sem próbáltam még, csak az alapján mondom, amit videóban láttam.

-
AAtt1la
aktív tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Az sem lesz mindegy milyen képességekkel indulsz el,mert ugye lesznek ellenfelek amiket kevésbé sebzel majd tűzzel,vagy éppen a jéggel.
-
Aventador91
őstag
már ott hülyeség amit mond, hogy nem csak attól lesz nehezebb hogy több hp lesz mindennek, hanem sokkal többet is sebeznek, így már teljesen más taktika kell majd grandmasterhez, mint pl. hard-hoz
itt is látszik hogy teljesen fogalmatlan az ember, és úgy ontja magából a hülyeséget hogy egy percet nem játszott a demoval
-
pohár
félisten
akkor majd megcáfolja a Bioware/EA, ennyi... faszt tudtok a semmin pörögni ennyit, ráadásul teljesen egy olyan hsz-re válaszolva, ami totál nem kapcsolódott a mondandódhoz

ja, de még mondta mellette 2x, hogy "nem tudja", akkor nem kijelentés volt ez teljesen... így megint más, amit írtál, de jó flame-et csináltál belőle

-
AAtt1la
aktív tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Én nem nagyon nézem őket,de ha jól tudom nagy divisionbuzik,szóval lehet ez is magyarázat miért szar az Anthem már a megjelenése előtt.
-
Aventador91
őstag
mindegy is a téma. 1-2 hónapja az egyik streamben pont elkaptam azt a részt amikor a víjárjani szarozta a prohardver fórumot hogy "jajj hagyjuk már azt a fórumot, ott mindenki "hozzáértő""
valami hardver volt a téma.
a pisti meg egy végletekig egyszerű ember, pökhendi kis betyárkörte. a magabiztossága a 2000 nézőből jön. és akkor már ugye ő ért mindenhez![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ettől még nem kell adni a szavára. mindenkinek lehet véleménye.
igen, irigy vagyok, mert biztos lesz valaki aki ezt gondolja
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
AAtt1la
aktív tag
Hát ha valakinek annyi esze van,hogy egy streamer véleményére hallgat ahelyet,hogy megnézné/kipróbálná,az inkább ne is vegye meg.
-
Aventador91
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
mióta is foglalkoznak gameplay streamekkel? 5-6 éve, hány ezer órát játszott már ilyen singleplayer cuccokkal, meg előtte is. szomorú lenne ha nem tudna kijátszani akármilyen játékot

-
ripla
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
Nyilván azért vitte végig a God of Wart is, meg a Dark Soult, meg kezdi újra több tucatszor miután elhasal, aha.

Nem védem, csak lássuk már a száraz tényeket, könyörgöm. -
l.skywalker
titán
válasz
Aventador91
üzenetére
Ugyanezt írtam én is, csak szarkasztikusan. Sokszor nagyon határozottan mond ki baromságokat és utána ezt hónapokig hangoztatja.
-
Aventador91
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
miért kell készpénznek venni amit az a srác mondd? mert sokan nézik? attól még semmit nem ér. amihez kell egy kis skill az neki szar
-
ripla
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
prokxy
veterán
3 embert keresek 14-én 23:30-as kezdéssel pár karikát menni, amíg ki nem esik az elem.

Vagy az is jó, ha tudok csatlakozni valahová. DC, TS, mic van. -
Redcaster
őstag
Sziasztok!
Origin Access-el is játszható lesz a 10 órás trial 15-étől? -
twi452
senior tag
Nincsenek pilot skillek.
Az egyik q&a-ben rákérdeztek erre és azt válaszolták, hogy elvetették a dolgot, hogy inkább a javelinek komponenseivel lehessen építkezni.
Talán később valamilyen szinten vissza fog térni de nem biztos.Nekem ez rémlik legalábbis, aztán lehet keverem valamivel..most nem tudok rákeresni 😄
-
polgi803
őstag
Igazából mindegyik durván néz ki...

-
oriic
HÁZIGAZDA
-
pzstm
titán
válasz
Hansomester
üzenetére
14-én

-
prokxy
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Leszel majd? Mert akkor kifulladásig mehet.

-
Nazrym
tag
válasz
Aventador91
üzenetére
2019.02.14. 23:30 pontosan
-
i@lex
őstag
Én Szingapúrban vettem meg a játékot xboxra.
21-én 17:00-kor játszhatok vele, azt tudom.
A kérdésem annyi lenne, hátha valaki tudja: az ea access féle 10 órás trial is 7 órával előbb játszható a szingapúri túra miatt? -
Nazrym
tag
Lehet leszek olyan fanatikus, hogy éjféltől tolni fogom tolni PC-n. Van aki még így gondolkozik és csatlakozhatnék hozzá ? N0rgi néven vagyok originban, vegyetek fel.

-
Ghostface
senior tag
-
Kicsimix
őstag
Ha már regisztráltam az Anthem-et egy nVidias kóddal de esetleg úgy döntök, hogy Premier access tag is leszek mondjuk 1 hónapig.. Ebben az esetben a két verzió "összeolvad"? Vagy a két verziót külön kezeli az Origin? Tehát ha lejár az Access-em akkor a saját verziómat elölről kell játszanom? Vagy ez ugyan az és ott folytatom ahol abbahagytam..
Lehet akkor vennék 1 hónapos Origint, hogy jövőhét végén belevághassak..

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Gumi és felni topik
- A Ubisoft lerántja a leplet az Assassin’s Creed IV: Black Flag remake-ről
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Lenovo ThinkPad 40AN Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen1)
- MacBook (Retina, 12-inch, Early 2015) A1534 256GB/8GB memória (3hónap Garancia)
- Dell Precision 7560,15.6" FHD,i7-11850H,32GB DDR4,512GB SSD,RTX A3000 6GB VGA,WIN11
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azt írja az Origin nekem hogy február 15 délután indul....
Most indítom...

51,04 GB + Digital OST.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![[link] [link]](https://ewedit.files.wordpress.com/2019/02/anthem.jpg)

![[link] [link]](https://i.redd.it/pixzwlaq31g21.png)