Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
úú, én ilyet kaptam vagy 2 hete, csak Masterwork szinten, nagyon durva

ráadásul nekem olyan a másik gear, hogy ha azzal ölök, akkor a gránát 60%-kal többet sebez, nekem szerintem vagy 4-5 dobás, és kész az ulti, már csak a kombó miatt is, amit a secondary gear (venom darts) ad

-
janos666
nagyúr
válasz
janos666
üzenetére
Na, egyrészt jövök akkor újra megmondani, hogy én előre megmondtam.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ugyanakkor ahogy ezt is előre megmondtam, a rossz értékelések ellenére mégis megvettem én is (pontosabban hozzájutottam kuponként, nem teljes áron).Még nem is játszottam vele, de máris van miért nyafognom, mert látom, hogy az early beta után is maradt ilyen konzolos stílusú PC port az első indítás tekintében, hogy próbál teljesen automatikusan beállítani mindent, de (nyilván?) nem sikerül neki (legalább is minden gépen ideálisra).

Legelső indításkor átváltott először HDR-be (a Windows asztal SDR-ban volt), aztán valamiért kiugrott teljes képernyőből kis ablakba, és ezzel együtt visszaváltott HDR-ből SDR-ba, majd semmit nem engedett nekem állítani ezzel kapcsolatban, csak pár alap dolgot kérdezett (pl. nyelv) és aztán indult is a pre-render videók hosszú sora (amiket így átugrottam) és kezdődött volna a játék (karakterkreálás).Nyomtam egy Alt+Enter párt, ami visszarakta teljes képernyőbe, de SDR-ban maradt, és nem engedett belépni a beállításokba, úgyhogy nyomtam egy Alt+F4 párt, ami bezárta a játékot. Reméltem, hogy második indításkor engedi majd megnyitni a részletes beállításokat, de ugyan az kezdőzött előröl.
A beta csak annyival volt "jobb", hogy az első indításkor nem HDR10, hanem DV12 képmódba váltott, és nem tudom, hogy kinek a hibájából (MS, nV, EA), de egy komplett Windows reboot kell, ha egy Frostbite játék kilép ebből a képmódból (addig fekete a képernyő). Szóval a beta-t át kellett húznom "vakon" egy másik kijelzőre, ami nem HDR/DV képes. Ezt az indítási stílust a beta-nak elnéztem, de itt szerintem már picit gáz (akkor is ha most csak aHDR10-el játszadozik az automata, ami nem zárja feketére a kijelzőt, mint a beta).
Nem értem PC-n miért kell kizárni a játékost a grafikai beállításokból, mielőtt beledobják közvetlenül a mélyvízbe, főleg mikor ennyire kényes dolog ez a HDR10 / DolbyVision kapcsolgatósdi.
Tudom, hogy nem halok bele, ha nem a nekem tetsző képi beállításokkal nézem végig az intro videókat és a karakterkreáló képernyőt, illetve ha nagyon akarom akkor eljátszok addig, míg beenged végre a menübe és újrakezdem (a videókat is megnézhetem kétszer is), de az kinek ártana, ha az első indítás után nem zárna ki teljesen a menüből?
Ez még rosszabb, mint hogy kötelezően csak a SPACE gombbal megy tovább a menü, nem elég kattintani vagy megnyomni bármelyik gombot (tudom, hogy a MEA is ilyen volt, "azonnal tisztázza indításkor, hogy ki a főnök", de attól még nem jó).
-
Sirandrish
legenda
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nah ez kemény..
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Uhh... kipróbáltam... ha nagy tömegbe dobom a gránátot, akkor 5-6 dobás után tele az Ulti.

-
warcat
veterán
Ha van szinte bármilyen Asus terméked, lehet most szerezni 1 hónap ingyen Origin Basic Access-t + Wildwood vinylt a javelinre.Az se baj, ha már korábban regisztráltad, megeszi
Register your ASUS products now to get a free Origin Access Basic code and an exclusive vinyl
Alaplap esetén még csak turkálni se kell doboz után, csak CMD prompt, majd:
wmic baseboard get product,Manufacturer,version,serialnumber
-
chaosmonger
tag
Basszus, én meg csak tegnap jöttem rá, hogy a consumable sigileket is lehet kraftolni.
Én meg az utóbbi időben már fel se vettem az epic dropokat, hogy mit kínlódjak vele felesleges.
Most legalább értelmet nyer a sok raklapnyi epic ember a raktáramban
-
i@lex
őstag
Elvileg a játékban mostmár eshet mw support gear.
Valakinek esett már, megtudja erősíteni ?
-
Xaels
félisten
válasz
Dr. Student
üzenetére
A Strongholdokat olyan szinten játszod amilyenen akarod. GM nehézség csak 30. tapasztalati szinttől elérhető, de a sztorit hamarabb is befejezheted, hogy megkapd a másik 2 Strongholdot. Elvileg nagyobb nehézség jobb loot.
-
metttt
csendes tag
Halihó!
Valaki betudna hívni engem Tyrant-ra? Már 1 hete eltűnt, azt hittem patch után "visszajön"... De nem.
Mondjuk az optimalizálást sem oldották meg, anno 60fps alá nem ment ultrán, aztán jöttek a patch-ek sorba és beállt 40-50-re...érdekes, gondolom ösztönzés arra hogy vegyél egy 2080Ti-t..
Név: Metttt89
Friend request is jöhet, ha lenne pár unatkozó Magyar. : D -
AAtt1la
aktív tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Redditen a patch óta kb.mindenki panaszkodik a lootra,én meg ahányszor kimegyek freeplaybe,legendaryt kapok.De a sima moboktól,a titán,meg ursix csak lilát dob.
-
ForRedGlory
félisten
GM1-en dobott egy menetben 3db 61-es cuccot. 1 fegyver, két gránát (mondjuk a két gránát majdnem ugyanaz).

-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Én is nagyon élvezem, igaz kényszerpihenőn vagyok mert gyakorlatilag nem tudok ülni de már nagyon szeretném folytatni. Tegnap is csak 1 küldit toltam le haverral és be kellett fejeznem.
Az ilyen OW meg hasonlókkal meg az a baj, hogy sokan készpénznek veszik amiket ezek mondanak.
-
warcat
veterán
válasz
hunvarlan
üzenetére
Bár exploit, de továbbra is kilépegethetsz a legendary contract végén a főmenübe ha egyedül vagy a számláló lejárta előtt, és újracsinálhatod az utolsó lépést.
100 repu/kör, nyilván ha nem akarsz belehülyülni akkor megállsz napi 30 nál mondjuk, az egy hónap alatt 90k repu.A többi forrással együtt már elég lehet. Szerintem le fogják nerfelni a követelményt.
-
ForRedGlory
félisten
Végignéztem a videót. Nekem ettől a majomtól lett agyvérzésem, mire a 14 perc végére értem... (Ez a barom személyes sértésnek veszi, ha egy játék nem üti meg a mércéjét. Már a Metro: Exodus videója is elképesztő hülyeség volt, aztán itt az Anthem)
Hihetetlen, hogy ez nem talált a játékban jó dolgot, csak a repülést és azt, hogy ha ott hagyjuk a gépet, akkor egy idő után elkezd a kamera mozogni a játékos körül.
Valószínűleg én vagyok fordítva bekötve, mert élvezem a játékot. Érzem rajta, hogy Bioware és azt is, hogy Mass Effect "feelingje" van. Még ilyen kevéske tartalommal és sokkal élvezetesebb, mint pl a Destiny 1 volt. A bug meg bug, túlteszem rajta.
A jövőben meg ennél már csak jobb lehet és lesz is.
-
hunvarlan
aktív tag
Basszus ez mennyit játszhatott hogy ez meglegyen neki én a 80 órámmal 7000-nél tartok sose lesz meg.....
Amúgy meg azt megcsinálhatnák igazán hogy láthasd hogy merre vannak a freeplayben a world eventek mert van hogy 10-15 percig csak repkedek és nem találok egyet sem tudom van már térkép hozzá meg minden de akkor is könnyebb lenne, -
twi452
senior tag
Nálam a patch óta xboxon a rangerem néha elfelejt sprintelni menet közben, hiába nyomom a gombot.. ha ugrok és nyomom akkor simán elkezd repülni minden alkalommal úgyhogy csak a sprint bugos illetve ilyenkor a fragmenteket se tudom felszedni.
Loot eddig olyan volt mint előtte..sosem kaptam még nagy mw loot esőt..aztán most mentem egy sima sárga contractot és 4 mw is esett a mobokból. Csak pislogtam 😄 -
Blizz
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ohh zsír

-
Blizz
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Esetleg azt lehet tudni, hogy csak az RTX kártyákhoz lehet beváltani?
Nekem 1060am van, és nem akarnék feleslegesen kidobni x ezer forintot -
Blizz
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Köszke

-
Blizz
őstag
Hi,
G2A honlapján most 41EUR az anthem, tudtok esetleg más honalapot, ahol olcsóbb?
-
Droughert
tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Ez biztosan működik ps4-en is? Nem tudom mennyire kell alá állni, de rangerként távolabb szoktam lenni, da haver insterceptorral a bosson van mikor meghal, de ő sem kapott még soha dupla itemet.
-
Ghostface
senior tag
válasz
Droughert
üzenetére
Ma még nem játszottam, de tegnap patch után megcsináltam GM2-n 3 legendary contractot, és esett összesen 3 MW, meg az a 3 ami jár a küldetés végén. Utána mentem 2 Strongholdot, és csak a bossból esett 1db MW, aztán még freeplayeztem azt már csak Hardon, de alig esett pár epic... Mindez PC-n.
Másnál is bugos Originben a játékidő? Azt írja márc. 6.-án játszottam utoljára, és 58 óra játékidő, miközben minden nap játszok, és kb 65 óránál kéne lennie. -
Droughert
tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Ps4-en szerintem sokkal rosszabb lett a patch után. Nagyon gyakori az 1db MW Stronghold végén, előtte azért dobott sokszor 3-5db-ot, nagyon ritkán volt olyan, hogy csak az insta végi garantált 1db-ot kapom, most meg egymás után többször is előfordul. 95%kürül van a luck, de így nem sok lértelme van benthagyni. Legutóbb Tyrant Strongholdban végre esett 4db MW, mind ugyan az a launcher volt, ráadásul használhatatlan statokkal.
-
omfgk
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Megint volt egy 8 órás időszak amikor loot eső volt. De aztán visszaállították.
Gondolom onnan vannak a videók.
-
Aventador91
őstag
megint sírnak hogy szar a loot, bizonygatják is statisztikákkal. közben streamereknél azt látom hogy pár óra alatt 3-4 legendary, masterworkok amik még nem voltak meg stb.

engem nem érdekel a loot csak tartalommal töltsék meg , és legyenek változatosabb küldetések majd, új lények, és már jó lesz -
omfgk
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Egy bugot próbáltak meg így megkerülni...
A melee/crit/ultimate dmg az adott javelinen lévő legnagyobb szintű gear-je alapján skálázódott fel.
Interceptor melee-je például most nagy buffot kapott ezzel.
Nyilván szép dolog ,hogy sikerült megcsinálni a dolgot, de ugyanakkor ritka szánalmas is ,hogy ehhez az kellett ,hogy megemeljék például a Legendary-k szintjét 47-ről 75-re...
Mintha nem tudtak volna a stat-rendszeren módosítani. Gondolom borult volna más is.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Aventador91
üzenetére
Nem tudom, de kaptam egy 57-es Sinper Pistat is, amin van +175% physical damage.

Oszinten szolva nem tudom mennyire tetszik, hogy most meg ennyire dobalja a jokat. 31-es fegyver utan bedobott egy 50+ fegyvert. Kiesett konkretan 20 szint és az epic színt kb át is ugortam ezzel. Engem ez zavar.
-
Aventador91
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
power 60? 61 a max. még szór alacsonyabbat is?

-
Xaels
félisten
Felszínes, klikkvadász az egész. Látszik, hogy nagyon nem figyelt oda csak a kötelező köröket futja...
-
Xaels
félisten
-
i@lex
őstag
válasz
chaosmonger
üzenetére
Teljesen mindegy adott misszióban mit milyen szinten érzel. Egy buildet építész, próbálod belőni mi a legmegfelelőbb a te játékstílusodnak, úgy építész, gearelsz stb. Na ezt abban a pillanatban kukázhatod, ahogy a játék úgy dönt, hogy te bizony itt gyengén indulsz... kedden elvileg javítják... remélem.
-
Xaels
félisten
válasz
Dr. Student
üzenetére
Szia.
Coin: abból vehetsz kozmetikai dolgokat is, armor setteket, emote-okat meg "festékeket" a javelin csinosítgatásához. Ezek időnként változnak. Tegnap vettem meg 61k coinért a Colossus-hoz a Drednaught armor settet.
Craft: minél magasabb a cuccod ereje, annál nagyobbak fognak esni is. Craftolni azokból tudsz magasabb szintűeket amiket használsz is.
Strongholdból a sztori végén kapsz még 2-t. A Grandmaster nehézségi fokozat ami 30. szinten oldódik fel.
-
Dr. Student
senior tag
Sziasztok,
Először is nagyon élvezhető a játék. Nem értem miért húzzák le a játékot, de messze az egyik legélvezetesebb
játék az elmúlt időszakból a hibái ellenére is.PS4 Pro-n játszom és még soha nem lépett ki a játék... nick: student007
Kb. 15-20 órát nyomtam eddig és pár dolog nem világos számomra a játékban, ebben szeretnék segítséget
kérni. Jelenleg lvl 20 vagyok.- Coin mire is való? Igazából játszom és gyűjtöm, de nem tudom mire kellene elköltenem. Megnéztem a store-t, de igazán érzek késztetést, hogy craft-hoz szükséges "ember" vegyek. Játszok 3-4 küldi és jobb cucc esik
- Craft Ennek mikor is lesz értelme? Lecraftolok valamit és kb. 1-2 óra játék után már dobhatom ki és cserélhetem mert kaptam jobbat. Így abszolút nem motivál a craftolás képessége.
- Open Value (legalábbis azt hiszem ez a neve) Itt végképp fogalmam nincs mit kellene csinálni. Számomra, egy bolt lenne, de itt a saját cuccaimat látom, amit a forge is megtudok nézni. Itt mit tudok csinálni egyáltalán?
- Grandmaster - Ez mit is jelent? Halottam, hogy insta egyik durvább fokozata, de egyenlőre 1 db Stronghold elérhető a pókos, mikor nyílik meg a másik? Azt hiszem 3 db van, egyelőre.
- Luck - Hol tudom megnézni, hogy mennyi Luck(om) van mert halottam róla, de én nem találom.
- Loot - Van valami infó arról, hogy melyik küldetéseket érdemes pörgetni, hogy jobb cuccok esenek.?Köszönöm a segítséget!

-
chaosmonger
tag
Lehet hogy van healthbug, de szerintem nem olyan egyértelmű az összefüggés a beosztás és az életerő nagysága között mint ahogy a neten elterjedt. Tegnap pl. mentem GM2-őn úgy hogy 3 részre volt csak osztva a csíkom, és nem éreztem különbséget ahhoz képest mint amikor 30-ra van osztva.
-
i@lex
őstag
válasz
Stevenstyle
üzenetére
Ha fogadnom kéne, vagy nem beszéltél mindenkivel, vagy a 4 trials cuccnál tartasz, amit a freeplayben kell teljesíteni.
-
Stevenstyle
senior tag
Sziasztok!
Előre is elnézést a buta kérdésért, koca játékos vagyok és még ismerkedek a játékkal, de az normális, hogy 19-es szinten nem kapok küldetést senkitől a Fort Tarsis-ban?
Tutira nem csináltam még végig sztorit sem, de egy nyavajás küldetést sem tudok felvenni, mert nincs mit. Mit hagyhattam ki / rontottam el?
Előre is köszi a segítséget.
(#3443) i@lex: "Freeplay: Tombs of the Legionnaires" ez lehet az akkor gondolom. Az fantasztikus... akkor keresgélhetek ládákat, hogy bejussak a 4. sírba... köszönöm szépen

-
i@lex
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nézd meg a zöld életcsíkod, szinte kivétel nélkül mindig más felosztású.
Néha 7,8 kis zöld csík, néha millió rovátka...
Egy grandmaster 2 szinten baromira nem vicces, hogy egy lövés vagy, vagy 5...
3 nappal ezelőttig abban a hitben voltak, hogy csak rosszul mutatja a játék, de az életerő ugyanakkora... pár napja elnézést kértek, és twitteren kiírták, hogy sorry mégse, gyengébb is vagy.
-
i@lex
őstag
Healt bug még brutálisabb, mint valaha, volt, hogy 7 csíkkal mentem összesen. Soha nem látott mértékű szerverlagok, sokszor sehol semmi, egyszercsak képváltás, fekszek. Eddig napi minimum egy legendary, ma semmi.
Remélem mindenki örül végre, megérkezett a patch... :-D
-
Aventador91
őstag
válasz
KicsiPaszuj
üzenetére
addigra már annyi új tartalom lesz hogy ezek a mw cuccok amiket lehet majd kraftolni semmit sem érnek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
i@lex
őstag
válasz
Aventador91
üzenetére
Szerintem a világon senkinek sincs kész a Champion of Tarsis.
250 óra. 47000 pont, kizártnak tartom, hogy ennél bárkinek is több van. :-D
-
pohár
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
az szép

-
warcat
veterán
Összeadódik.Már patch előőtt kiszámolták,hogy kb 4 mw komponenst érdemes használni, mert azok nem kaphatnak maxarmor%ot
Special ammot használtam én 80% armor rollal és még 30% autocannon sebzést is adott, most le lett nerfelve 15-re, ezért szemezek ezzelItt olvashattok többet PSA: Specific EPIC Universal Components are Best in Slot
Most nyilván van, ami megváltozott.
@ i@lex : van/volt hp bug, de kolosszusnál ez nem hiba vagy rossz kijelzés, a max armor neki brutális mennyiségű hpt (=armort) ad, 100db körüli hpcsíkot lehet elérni ami már-már pixel csak a zöld sávon
-
i@lex
őstag
válasz
Aventador91
üzenetére
Elhiszem, hogy ügyes vagy, de ez bugos... tudnak már erről is, javítva lesz.
Nem jó számokat mutat.
-
Aventador91
őstag
-
i@lex
őstag
válasz
Aventador91
üzenetére
Hmm ok, de az alapérték az epicen is közel ennyi.
Már többen panaszkodnak is miatta az anthem patch tvitje alatt.
-
pohár
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
ez miből esett?
-
Aventador91
őstag
válasz
KicsiPaszuj
üzenetére
-
KicsiPaszuj
tag
Bár nem tudom kihasználni, de azért jó húzás volt még a hétvégén kiadni a peccset. Az eredeti terv kicsit savanya volt.
-
maajsz
senior tag
válasz
DaveHutt
üzenetére
Egy csomó kalkulátor ellent mond egymásnak, főleg ias terén, komplexebb esetekben mikor bizonyos spellekkel társul az attack nem is létezik egzakt kalkulátor. JSP-n tradeltem évekig, azért sok topicban volt ellentmondás és nem kezdők között. Lehet, hogy kb minden specifikus részre megvan a formula, de vannak komplex esetek amiben nem biztosak. Csak egy mondat a wiki-ből hirtelen: "We were not able to determine precisely how/if FM affects the bonus Fire damage from Explosive Bolts/Arrows.."
Én értem, hogy kb 99,9%-ban fellelhetőek a formulák, de akad olyan ahol nem 100%-ig tiszta hogy jön ki.Egy biztos, a komplexitás ellenére nagyon jól kibalanszolt a D2, főleg annak ellenére hogy némely patch mekkora változást hozott, ellenben itt ahol nincs is annyi tényező és nagyon off helyenként.
-
warcat
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Anthem redditen nézz szét, folyamatosan rakosgatják a képeket.
-
warcat
veterán
Már be is rakták a mw és legendary universal componenseket, és vannak extra tulajdonságok rajtuk, de bele se merek gondolni mennyi esély van egy max armor% vagy crit damage rollra
-
omfgk
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Elvileg az összes fegyverre kellene hatnia de egyelőre ez a buff alig-alig aktiválható.
Sokan azt írták ,hogy csak nagyon alacsony hp-nál jön elő vagy még akkor se.
-
i@lex
őstag
Atyaég a gm 1 milyen könnyű lett.
-
Xaels
félisten
válasz
Aventador91
üzenetére
PS4-en is megjött, v1.05 és 4GB.
-
Aventador91
őstag
már jött is az update
-
Aventador91
őstag
-
DaveHutt
őstag
Ez egyszerűen nem igaz. Vannak dmg calculatorok, továbbá az összes skill és item skill (Crushing Blow, Open Wounds stb.) dmg-e kiszámolható. Diablo.Incgamers fórum Single Player Alfórumban, jsp fórumokon gyakorlatilag a teljes játékot darabokra szedték és kielemezték már az évek alatt. Pontosan lehet tudni az egy karakter adott skilljének elméleti max. dmg outputját, illetve rezisztenciák alapján kiszámolható az effektív dmg is.
Ha Anthemben lenne character sheet, akkor a formulák alapján itt is okosabbak lehetnénk. -
mate182
tag
Azt oldanák meg végre, hogy optimalizálják rendesen.
Nekem nem sikerült előre jutnom. Ha még egyáltalán jár ide valaki emiatt a téma miatt.
AA-OFF
Minden high, Lighting effect LOW, 1080p30FPS harc, 60 fps néha, átlag 45.
Ajánlot hardver követelmények túl teljesítve. Ez változni szerintem nem fog.
Engem is felvehettek de én kicsit lassabb vagyok a lagg miatt.
msupercharged -
Sirandrish
legenda
válasz
Aventador91
üzenetére
3000+ óra D3 farm után mondhatni van türelmem a végtelenségig körözni ugyanott legendaryért epekedve, csak ott van olyan 12.356.432 item az Anthem 30-ával szemben (költői túlzás..lehet 32 van).
Emellett ott lehet(lehetett) legendary(vagy set) itemek nélkül is fejlődni. Ám itt a lilából kihozható maxot vagy majdnem maxot gyakorlatilag hozzád vágja a játék "ingyen". Innen meg igen is essen legalább nyamvadt MW, ha már azok 98%a is használhatatlan vacak, mert még ha esik is, 1 hét mire kiszedsz magadnak 1-2 valamire való itemet a már említett 30ból. És akkor még hol vannak a legendaryk.Nekem tetszik a játék..beta alatt azonnal belezúgtam, jó előre meg is vásároltam, de cserébe ne szopasson már a játék fehér meg zöld itemekkel GM fokozaton mert tökön szúrom magam..
"de még ha így is lenne, az miért baj? mész egy tyrantet, utána egy scar temple, aztán egy heart of rage, utána egy kis freeplay. és kezded elölről "
Azért baj mert én szeretném eldönteni hogy mit csinálok a játékon belül, és nem szeretném ha az előre scriptelt "szupereffektív" útvonalakat kéne követnem, mint ahogy a D3ba is rákényszerítettek, mert ugyan persze ott és azt csinálsz amit akarsz, de ha nem úgy csinálod ahogy az meg van mondva, akkor tehetsz egy szívességet...csúnya ez a hozzáállás...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)