Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
-
Mobilarena
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
nem csak neked,Gabi! Különös helyzetben vagyok,mert ismerem mindkettőtöket,személyesen. Imi,Flow (és a többiek) nem véletlen irják,amit írnak. Egy jó tanács csak tőlük. Én személyszerint minden tanácsnak örülök,akár pozitív,akár negatív.Akár angliai tapasztalatok,akár más országbeliek. Én is félek a kimeneteltől, hidd el,Boxer. Pedig mi az elvileg vidámabb írek közé készülünk. Nem attól félek,hogy sokat kell dolgozni,az menni fog nekem is,hanem a párkapcsolatunkat féltem. Pedig idestova több mint 5éve gyűrjük egymást,majd' 2 éve házastársként.Itthon is nagyon de nagyon sokminden átmentünk,kint mégtöbb mindenen.Ez van.Ezt csak el kell fogadni.Most pediglen béke veletek,ne veszekedjetek, inkább angolozzál,
Bali
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest