-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na, sikerült megcsinálni maxosra a Citroen-es küldit, és sikerült átmenni season 3-ra. Happy van most
Ám a formázást csak azért írom állandóan, mert ha kiadnak a telómra új firmware-t akkor ugye előtte gyári állapot viszaállítás kell. Na mind1, most nem formázom, zsír ez a game
Ám jah, csinájl neki topicot, ha van kedved. Jó lenne szerintem. -
törölt tag
Azért köszi, remélem elmenti.
Ám nem kicsit b@xxa fel az agyam. Season 2-be R8-al esélyem sincs. Jó ha negyedik tudok lenni. Az első hármat nem is látom a minimapon. Csalnak orrba-szájba szerintem. De lehet csak a pénzre mennek, hogy vegyen az ember új autót, meg legyen pontja upgrade-re. Ja meg, baromi keveset is ad, ha netán nyersz.... -
maross
nagyúr
na igen, de mennyivel egyszerubb egy alapbol nem lathato,de kipattinthato fizikai gombokon jatszani, mint buszon wireless joyozni? Nem is kell konzolt csinalni a telefonbol, csak egy normalis iranyitast biztosito felulet kene, ami a jatekok 80-90%-anal nem a kepernyore valo tapizast jelenti. Az android, a telokban levo hardver es a jatekfelhozatal tokeletes a celra, egy fps-t megse tudsz rajta jatszani, pedig az iranyitast megoldani jo esellyel nem nehezebb, mint 4magos cput beletuszkolni a telokba.
-
Dr. Mózes
aktív tag
Én is még anno az se f305-ön végigtoltam mindkettőt. Mondjuk én az összes java-ra készült játékon játszottam. Annak idején nagyon jó játékokat tudtak csinálni, mind grafikában, mind játékélményben. Egyébként nem csak a játék grafikáját modernizálták, hanem új hajókat, bolygókat és küldetéseket készítettek. De eddig sajnos csak iOS-re, most a frissítéssel kaptuk meg őket androidra is.
-
FZsolt15
aktív tag
-
BDave
őstag
És az neked miért baj, ha olyan játék linkelek be (ami nem egyenlő az ajánlással), amit nem próbáltam ki? Így most te se tudnál erről a játékról (persze előbb-utóbb biztos találkoztál volna vele). Na mindegy, ez már nagyon nem a topichoz tartozik. De az igen, hogy itt az emberek megosztják egymással a gondolataikat, akkor én miért ne oszthatnám meg az új játékokat? Szerintem ez nem sok embert zavar itt, talán még hasznukra is van. Te viszont lepattintottál azzal, hogy próbáljam ki. Kösz, ezt én is tudom, viszont ha te már kipróbáltad, akkor miért nem osztod meg a tapasztalataidat? Mert ugye ez a filozófiád.
-
fatal`
titán
Óriási
Amúgy space defence és google translate fordította térre.
Sajnos felajánlja a developer consoleon a translate használatát. Mondjuk ez a kisebb baj, a nagyobb baj az, hogy sokan használják is
Nekem az appomnál inkább csak magyar meg angol leírás van, nem égetem magam automata fordítóval
-
hallerlaller
addikt
Mentsd el kedvencek közé
Jetpack Joyride
(ingyenes)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- bontatlan MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC 3 év Alza garival
- 27% Számlával! HP EliteBook 845 G8! Ryzen 5 PRO 5650U, 16GB RAM, 256GB SSD
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest