Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirkri
addikt
válasz
svgyula
üzenetére
Nem vagyunk egyformák.
Én például szeretek ilyen dolgokkal is elbajlódni. Nem azért, mert több lesz ezáltal a fejegység, mert nekem szerencsém van és soha semmi probléma nem volt vele, kezdetektől úgy működik, ahogy kell neki. (Na jó, melegedett ez is, azt meg kellett oldanom egy bordával). Nem mindenkinek van rá késztetése, de én szeretek olyan dolgokat megtanulni, ami messze áll a villamosmérnöki szakmámtól, tavaly 40 méter hosszban térköves járdát építettem, idén öntözőrendszert terveztem meg és építettem ki. A ROM csere - ha valakinek van türelme, valamint használható angol nyelvtudása és rendesen utánaolvas - laikus számára sem egy ördöglakat. Ha ésszel csinálja valaki, nagyon elenyésző arányban lehet helyrehozhatatlanul hazavágni a fejegységet. De elfogadom azt a szempontot is, hogy ha jól működik ne piszkáld. 
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- VGA kibeszélő offtopik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Energiaital topic
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elden Ring
- Gumi és felni topik
- Tőzsde és gazdaság
- Arch Linux
- További aktív témák...
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én például szeretek ilyen dolgokkal is elbajlódni. Nem azért, mert több lesz ezáltal a fejegység, mert nekem szerencsém van és soha semmi probléma nem volt vele, kezdetektől úgy működik, ahogy kell neki. (Na jó, melegedett ez is, azt meg kellett oldanom egy bordával). Nem mindenkinek van rá késztetése, de én szeretek olyan dolgokat megtanulni, ami messze áll a villamosmérnöki szakmámtól, tavaly 40 méter hosszban térköves járdát építettem, idén öntözőrendszert terveztem meg és építettem ki. A ROM csere - ha valakinek van türelme, valamint használható angol nyelvtudása és rendesen utánaolvas - laikus számára sem egy ördöglakat. Ha ésszel csinálja valaki, nagyon elenyésző arányban lehet helyrehozhatatlanul hazavágni a fejegységet. De elfogadom azt a szempontot is, hogy ha jól működik ne piszkáld.