Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
torok6
aktív tag
Hogy lehet frissíteni a autó boot logót? Nekem Škodám van és csak a régi zöld Škoda logó van a fejegységen próbáltam rárakni másikat de az nagyon pixeles volt
-
torok6
aktív tag
Sziasztok a amplifier az mit csinál? Van belőle automatikus, kikapcsolás meg bekapcsolás melyikre érdemes rakni?
-
Galla007
csendes tag
válasz
szabieable
üzenetére
Facelift-és ceed ed vagy még az az előtti?
-
bl4ze
veterán
válasz
szabieable
üzenetére
-
szabieable
aktív tag
Szia,
Hasonlóan 2009 ED ceedbe szeretnék upgradelin fejegységet. Itthon egyedül autohifidvdnél találtam beépítő keretet ( 15k + fejegység 160k
) Ezt az árat azért soknak tartom kényelmi bluetoothoz. Gondolom az apple mirror úgysem működik ezekkel, később szeretnék a parkradar helyett kamerát is rakatni ezért jó lenne ha azt is támogatná. Találtál esetleg valami fejegységet ami szóba jöhet? -
bl4ze
veterán
Ha esetleg bárki ilyet keresne, eu raktáras ajánlat [link]
-
hzx0
aktív tag
Van valami típusa?
@Janaboy
Max a rádiót szokták kijelezni. Általában még az rdst sem csak a frekvenciát.De meg lehet oldani. Xda-n foglalkoznak ezzel a témával kell hozzá mokolni. -
Janaboy
veterán
Audi a4 b7-be melyik fejegyseget ajánljátok?
Ott sincs olyan ami atviszi a navigációs jelzéseket a műszerfali kijelzore? -
gyvince
senior tag
Mennyire fogja befolyásolni az eüs rendeléseket ha a megvaltónk le zárja a határokat ??
-
KreeZonas
csendes tag
Sziasztok! Az Android 10-es Hizpo fejegységem pár hónap használata után néhány kisebb, de annál idegesítőbb dologra keresem a megoldást, hátha valaki már találkozott vele.
- Legidegesítőbb, hogy az óra mindig elállítódik leállításonként. Ha automatikus szinkronizálásra állítom, ha kikapcsolom és én állítom be, akkor is. De nem csak időzónákkal, tehát egész órákkal állítódik el, hanem 10 meg 30 percekkel is.
- Spofity-nak van egy olyan hülyesége, hogy számváltásnál (next / prev) a következő szám némán megy. Szóval számolja a másodperceket, de nem hallható. Pause és újra Play után meg megszólal, onnan, ahova eljutott már. Próbáltam már újrainstallálni a Spotify-t, nem segített. Akkor is jelentkezik, ha háttérben fut a Spotify, meg ha közvetlen az app-ban váltok.
- A Waze hangját hiába vettem le és kapcsoltam ki az értesítést, ha valamit jelezni akar, a zenét lehalkítja arra a pár másodpercre így is. Nem tudom, hogy ez mennyire bug, vagy feature (hiány).
Ha valaki találkozott már valamelyik problémával és tud rá megoldást, ne tartsa magában! Köszi!
-
petymek
senior tag
-
ice9
tag
válasz
Janaboy
üzenetére
agama launcherrel kirakja a főképernyőre a navradio+-t, de azzal meg az a bajom, hogy nem tudom külön gombra rakni pl. a budapesti meg a nyíregyházi radio 1-et, mert összevonja és csak a "gomb" beállításainál lehet alternatív frekit átállítani. sokat mondjuk nem foglalkoztam vele, de én jobban örülnék, hogy külön gombon lenne. Lehet ha átnevezem, akkor szétszedi
-
Janaboy
veterán
Arra van ötletetek hogy Android 10es Dasaita px6 radio app hogy hangoljon automatikusan menet közben?
Pl radio 1 ha másik teruleten vagy akkor álljon át másik frekire
Navradio+ talán jó lenne de az meg nem vezérel ki a vezető kijelzojere.Illetve szerintetek az megoldhato h a vezető kijelzojn legyenek navigációs nyilak?
-
petymek
senior tag
válasz
gyvince
üzenetére
Én Klyde-t ajánlottam fentebb, közvetlen a gyártótol. Ők viszont nem adnak EU raktárból, DHL-el szokták küldeni, tuti vám alá esik.
Viszont jobb áron van mint Alin. Azt raknak összer amit kérsz, tudsz velük online chatelni. Segítőkészek /hisz eladó nekik
/, pl. Fany.Kérdezed rá arra amit fentebb linkeltél, mi van benne?
-
gyvince
senior tag
Intel proci VS android mi helyzet ezzel?? [link]
-
petymek
senior tag
PX6-ba is találkoztam olyan Isudar temékkel, amelybe szerelt MCU nincs a Malay, Hal támogatási ROM listán.
1851:
A DSP alig drágítja a készüléket, és jobb hangzást kap. Ráadásul, ha utólag jön rá, hogy mégis kellett volna, akkor azt nehéz, vagy töb esetben nem is lehet a készülékben pótolni. -
csiki52
tag
soha ne mond, hogy baromság arra amit nem tudsz, vagy nem tapasztaltál.
Nekem azota miota egyedi a rom, sokkal jobb és többféle beállitás van /pl a reset nélküli ujrainditás egyéb funkciók./ A gyári ROM , bár müködött, de sokkal szarabb volt mint a mostani egyedi rom, és frissül amire a gyárinál sosem volt példa, olyannyira hogy amikor irtam a gyártónak élből megtagadta hogy nem küld frissitést../persze megvenni az uj készüléket uj rommal...azt felajánlotta. -
663bec
tag
ez a Car-play automatikusan csatlakozik a telefonhoz ha ráadom a gyújtást? (IOS) vagy kell valamit nyomni?
(Yunsun fejegységem van)
Úgy látom a vevő USB-vel csatlakozik a készülékhez https://www.aliexpress.com/item/33038575123.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.2c754c4drk5Vtt -
svgyula
addikt
Szia! A fejegységeknél az MCU vagyis multi control unit a fejegység androidos részét köti össze a többi kiszolgáló egységgel. Vagyis ez adja a kapcsolatot az erősítővel, az USB eszközökkel, kamerákkal, kimeneti jeleket is ez koordinálja pl a fejtámlába építhető megjelenítőkkel. Ez hoz létre kapcsolatot az autó rendszerével(ahol ez elérhető) Vagyis azt a rakás csatlakozót a fejegység hátulján koordinálja.
-
gyvince
senior tag
És azt hol találom itt és meik a MCU ?? [link]
-
gyvince
senior tag
Sziasztok Xtrons vagy Isudar? Xtrons 92000 Ft és raktár Isudar 94000ft német raktár PX6 mind a kettő 4 giga RAM ??
-
bl4ze
veterán
válasz
petymek
üzenetére
Kösz, de nem dobom ki, semmi baja.
Csak érdeklődtem.
Megnézem, nem én használom az autót.MÁS : mostanság a hátsó kamera képe kb csak minden második esetben kapcsol be,
kétszer kell tolatás fokozatba tenni, mire van kép.
Hang van, de kép nem az Android képe marad - nem vált.
Szerintetek mi lehet az oka? Korábban nem volt ez.
Android 8.1.0 -
petymek
senior tag
A Hal rom helyett/mellett ajánlom figyelmetekbe a Malay romjait.
Fej egység vásárlásnál a hardvert nézzétek (pl. MCU) elsősorban, és ne a szoftvert.
Ahol lehetőség van a 2 dines, változatot keressétek, DVD nélkül. A Rockchip elég forró fejű (ha ki is van használva), hűtése javasolt. -
fraba
aktív tag
Sziasztok!
Egy fészlift előtti 2009-es Kia Ceed kombiba szeretnék beszerelni egy új rádiót. Nem a gyárit, mert most is az van benne, és nem megy a hangerőszabályzója, hanem például egy aliról vett 2 DIN-es darabot (bluetooth, USB stb..)
Olvasgattam már a témában, és az általános vélekedés az az, hogy legalább 2gb ram, 32 gb rom es 8 magos proci kell.
Must have:
-IPS kijelző
-DSP
-bluetooth kihangositó a telefonnak
-kormányról vezérelhetőség (CAN buszos legyen a rádió vagy sem)
-tolatókamera képének megjelenitése
-USB port a pendrivenak zenehallgatáshoz es egy 4G-s USBs modemnek a wazenek
-Android 8-9
stb.
Nice to have:
-fizikai gombok, hogy ne kelljen keresgélni állandóan, most épp hova kell bökni az érintőképernyőn
-menetrögzito kamera kompatibilitás
-első lökháritóra szerelt kamera képének megjelenitése
-nem árt, ha XDA-n ismerik/foglalkoznak az adott fejegységgel
stb.
Valakinek van tapasztalata, milyen rádiót érdemes venni és beszerelni? Van valami bevált darab?
Köszi a segitséget! -
Janaboy
veterán
válasz
kovbandi82
üzenetére
Sikerült köszi.
Ma találtunk bugot is a canbus témában, de sikerült elég jól beallitani.
Már csak az nem megy, h a radio induljon mindig rögtön. -
gyvince
senior tag
Üdv valaki olyan oldalt vagy elérhetősêget ahol használt androidos rádiók vannak??
-
-
Janaboy
veterán
válasz
kovbandi82
üzenetére
Kerestük de nem találtuk.
Bluetooth menüben a kocsi néven i gombon, de ott nincs rá opció. -
Janaboy
veterán
Sziasztok,
Szeretnék kérni némi segítséget, bennetek bízom

Keresgéltem is vissza, de nem találtam egyértelmű választ.
Egy barátomnak vettünk az Nissan x-trailjébe egy Dasaita MAX6 (PX6) fejegységet, Android 10-el jött, és eddig amúgy nagyjából minden oké, de lenne pár kérdésem:
- Az autó gyári TPMS-et le tudná kérni?
- Can buson van olyan alkalmazás ami a fogyasztási adatokat mutatná? Az eredeti fejegység tudta
- Lehet vhogy beállítani, hogy indításnál menjen rögtön az utolsó esemény? pl, Spotify, Rádió stb?
(Rádió csak akkor megy, ha azon kapcsolom ki, de tetszik neki az AGAMA home screenje
)
- Illetve eddig még nem sikerült az iPhone névjegyzékét átvinni (bár amúgy a wireless carplay ment nagyon szépen)Köszönöm előre is,
Üdv -
janakbacsi
őstag
Vettem egy autót, és van benne egy ilyen kínai csoda fejegység. Ugyan nem androidos, de hátha találkozott már valaki hasonlóval. Vajon lehet ezen firmware t frissíteni? Vagy ez csak hiú ábránd? Videó lejátszás közben 10 mp ként feldob egy üzenetet, amit nem lehet kikapcsolni. Csak avi fájlt játszik le sajnos.
-
hzx0
aktív tag
Négy csatornának megcsináltam a logot. Belső memória/Pictures/Radio mappába kell másolni a képeket. Így tudsz csinálni magadnak. Képek lehetnek .png .jpg 320x320-as méretbe. A képet át kell nevezni Pl: Retró rádiónál 103.30 MHZ. Így 10330.png. Viszont én nemrég húztam újra a fejegységet. Nem jött létre a Pictures/Radio mappa amibe az alapértelmezett kép van. Kellene nekem ennek a képnek a neve.
-
kovbandi82
őstag
válasz
Pityu89
üzenetére
Ez érdekelne engem is.
Más:
Az u.n. Factory Settings menü nincs benne a készülékbe, nem lelem sehol. El lenne dugva, vagy létezik, nincs benne? Esetleg a “vegytiszta” android felületet el lehet érni valahol? Lehet ott meglelném akár. A technikáról annyit tudok, Alwinner Quad Core T3P1 a rendszerazonosító. -
torok6
aktív tag
Tudja valaki hogy a hal9k 4.1 verzióhoz hogy tudok betteni rádió logokat? Meg honnan lehet őket beszerezni?
-
zolist
csendes tag
válasz
MerLinh
üzenetére
Közben már én is megrendeltem/beépítettem. Cseh raktárból 1hét alatt itt volt. Eunavi lett nekem is belőle. Eddig megvagyok vele elégedve, kivéve a rádiót. Sokkal gyengébb lett a vétel. Gondolkozok hozzá egy rádió erősítőn. Illetve a kormány gombokat még nem sikerült elsőre működésre bírni, mondjuk nem is volt sok időm foglalkozni vele csak összedugtam,betettem a helyére. Az autó csatlakozóján megtaláltam a kormány gombok vezetékeit, meg is vannak a megfelelő ellenállás értékek, a rádió mégsem tanítható rá. Lehet meg kéne cserélni a vezetékeket.
-
Pityu89
senior tag
Tud valaki olyan programot amivel megtudnám jeleníteni a fejegységen a telefonom értesítéseit? Akár mint egy okoskarkötőn.
-
torok6
aktív tag
Tudja valaki hogy a mcu mire való? 3.40 van a fejegységen de láttam hogy van hozzá 3.44 is
-
kovbandi82
őstag
Köszi a választ mindenkinek. Jelenleg én is megosztom a netet, de csak jobb lenne modemmel, de nem ismerte fel.
a tápot én is inkább megoldom máshogy, a lényeg, a Hub menni fog! -
imi290
aktív tag
válasz
kovbandi82
üzenetére
Utána kell nézni,hogy van-e nálad vagy amerre szoktál járni DAB+ lefedettség.Gondoltam rá én is,de amit tudnék vele fogni,azt tudom fogni a sima rádióval.Nézegettem videókat róla,a szélvédőre kell felragasztani az antennát,és elhúzni a kábelt.Én inkább passzoltam.
De az fura hogy a gyári is csak 3 állomást talált csak. Fantom táp kell valamelyik autóba,gondolom ez nem új dolog számodra.
Nekem az lenne a tervem,hogy ha lesz USB-s SIM foglalatom,bedugom a rádióba,megosztom a netet a kártyáról,és majd netes rádióval fognám a rádióállomásokat.Persze telefonról is meg lehet osztani a netet,de az mégis más.
-
aero.
veterán
válasz
kovbandi82
üzenetére
A hubnak mukodnie kell, viszont a fejegyseg usb-je nem toltesre van, nagyon hurka benne az áram, szintentartasra eleg. Pendrivenak, modemnek oke.
-
kovbandi82
őstag
válasz
kovbandi82
üzenetére
Rendben, szerintem is elengedem a témát, és majd külön tápot adok neki valahonnan, ami le is kapcsol amint leállítom az autót. Viszont az USB HUB rákötése nem lesz gond gondolom. Annak is húzok le külön tápot, a kesztyűtartóban alapból van elemlámpa töltő, azt átalakítom.
Meg olan kérdésem lenne, hogy az antenna jelerőssége kritikán aluli a kocsiba. Idáig a gyári fejjel fogott 2-3 adót, de most stabilan a Gong rádió van csak, semmi más. Olvastam, hogy ezekhez lehet antennát csatlakoztatni (dab+ az az lenne, úgy értelmeztem), melyik lenne jó? Láttam olyat, amit usb-be kell dugni....Ugyanerre a fejre menetrögzítőt milyet lehet rádugni. Állítólag azt is kezelné.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Milyen egeret válasszak?
- Indul a ChatGPT Health
- Szerviz topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Arc Raiders
- Hegesztés topic
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- MSI CLAW A1M 512GB GamerPC + hordozó tok 2027.09.19-ig garancia!!!
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Msi Nvidia Gtx 590 ( dual gpu) ritka
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független mint az új 100% akku
- Eladó gamer pc, Intel i7, GTX 1660 TI 6gb
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) Ezt az árat azért soknak tartom kényelmi bluetoothoz. Gondolom az apple mirror úgysem működik ezekkel, később szeretnék a parkradar helyett kamerát is rakatni ezért jó lenne ha azt is támogatná. Találtál esetleg valami fejegységet ami szóba jöhet?