Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Vegyél sony-t, ha tehetném áttérnék de a samsunghoz köt minden még mindig (és nem nagyon érzem, hogy váltsak). Itt a tab s7, még mindig itt az óra, telefonom nincs már, de tws samsung van itthon szóval nem is lenne érdemes. Meg mire?
Sony nem gyárt tabletet, gépre nem akarok váltani, xiaomi nem jön be, marad az Apple de nekem az túl drága. Max egy iPhone SE 2 + iPad mini, vagy Air, de még ez is drága. Miközben ennél van microsd, van spen, van billentyűzet, ott meg vegyél meg mindent külön
lónak a fszt. -
-
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
S20FE (szigorúan snapis), A72, Mi11, szifonból meg a 11 vagy 12 széria valamelyike. És ki is fújt a lista. Huaweiből használtan Guglis P30Pro, vagy ha merész vagy és nem függ az életed a Google szarjain, akkor P40Pro és Honor terén az utolsó modell a H20Pro, szintén használtan kapható, de még Guglis modell.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Az IFA, de az elmaradt megint. Max 2022. Jan a CES vagy február végén a MWC....de még azt is lefújhatják....
Keresőben keress rá Leslienre és lesznek infók a Sony-ról. Nekem is baromira tetszenek, csak hát pénz beszél..én meg nem veszek részletre még levegőt sem. -
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Leslient kérdezd, őnála volt pár darab. Ha jól emlékszem nem voltak rosszak, de amennyibe kerül nem hozza a csúcsot még kamerában(de nincs is mérföldekre lemaradva)
Fotós topikba raktam fel A72 és LG Velvet képeket. Tudom nincs az élvonalban a Velvet, de 40e volt a vodánál, így nézd. -
Quqesz
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Az a vicc, hogy nagyon kezd pár cégre redukálódni a piac. Apple. Samsung, Xiaomi...ezen kívül van még Motorola, Realmi, Oppo Sony, Pocophone a piacon. Igen, nincsen nagy változás(ahogy írtad huawei, lg, lenovo kb kiesett)
-
Dr. 444Hertz
Arcképgyáros
13 minit meg a többi almát néztem, és röhögtem az árakon...
...aztán néztem az androidos csúcskategóriás árakat, és tovább röhögtem
Azt kihagytam, hogy optikai stabi jól jönne még a kamerába, de mindegy is, mert az általad felsorolt palettából látom, hogy most se kell másmerre nézegetnem, mint régebben

Pocok egyébként maradna másodtelóként, de a vízállóság és a stabilabb kamera jól jönne...
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
I13 mini, hamár sokat akarsz költeni...
de i12 már van.S21, S20FE, A72/52,
MI11 v MI10,Poco f1 nálunk is hibátlan a mai napig! Ne dobd ki, mert az újabbak sem körözik le 2x. Gcammal meg képekben is remek.
-
Dr. 444Hertz
Arcképgyáros
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Árkategória mindegy, lehet akár (jelenleg) 300 körül is, mert egy pár hónapig biztos nem veszek még új telót

(Tablet per pillanat nincs a láthatáron, mert arra jó a laptopom, amire használnék tabletet)Figyu, nekem meg jól jönne egy Mate10
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Milyen árkategóriában választanál?
De am én már elengedtem a telefonos vonalat, inkább tabletet használok. De gondolkodom, hogy kéne egy s9+
-
Dr. 444Hertz
Arcképgyáros
Szijjasztok

Egy olyan kérdésem lenne, hogy mostanság, ha új okostelefont szeretnék, merrefelé kacsintgassak, mire figyeljek?
Csak kósza tippekre lennék kíváncsi.Én ott lemaradtam, hogy Galaxy S9, Mate10, Mi 6 és a társai voltak anno a legjobbak, azóta a Huawei átállt az OS-ek sötét oldalára, valamint LG eltűnt, Sony pedig még drággább, mint volt.
Annyi infóval rendelkezem még, hogy kb. már Snapi 88888888-nál tartunk, a Samsungnak az S20 FE-je egy sikeres termék volt, valamint a Pocok F1-em szépen süvít a mai napig.
Szóval egy picit pofozzatok engem naprakész állapotba pls
Szerk:
amihez nem ragaszkodom, de jól jönne: káva
, vízállóság, kamera, üzemidő -
Quqesz
nagyúr
Nem mindegyik olcsóbb telefon sokkal gyengébb. Téged inkább a mobilboltos munka fertőzött meg és emelte a telefonb.zulást magasabb szintre. Ez nem baj, vállalod is.
Hogy a fizuk? Nos akinek nincs egy havi fizuja rá, az részletezik. Akinek meg a havi fizujából 4 is kitelik, annak meg ad a cég, mert olyan poziban van(a 20 millás kocsi mellé). Nos sajnos tanulni kell, meg agilisnak lenni(nem egyenlő a bunkóval) és bizony ilyen tételekkel nem fog az ember foglalkozni. 80% sztem nem igaz, qurvasok drága autó rohangál az utcán! Haverom most akar elmenni egy targoncás tanfolyamra, mert 350-450e keresnek bruttóban. Egyik unokatesóm meg elvégezte a villanyszerelő és a klímaszerelő tanfolyamot. Menni kell előre és nem fog nyakonverni egy telefon vétele....
-
w333
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Hát igen ... de itthon a lakosság 80% szerintem havi részletre veszi meg, és ha van egy havi kereted ilyenekre pl. több előfizetés és több telefonrészlet akkor az nem fáj annyira mint egybe kiadni ennyi pénzt, mert alapból úgy számolsz a fizuddal hogy havi XY erre megy el

Mint a cigi azt sem veszed észre aztán havi 50-60 -t simán el lehet füstölni, vissza is kéne állni az elektromos cigire vagy leszokni teljesen mert ez rengeteg pénz 1 hónapban !
-
w333
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Persze ez egyértelmű ... az a baj hogy az ember nagyon hamar hozzászokik a jóhoz, ha volt már csúcs telefonja az embernek akkor utána mindenben azt a tudást és teljesítményt illetve minőséget stb. várja el, az olcsóbb telefonok meg valószínűleg ezt nem tudják így kénytelen vagy megvenni mert ha azt vesszük ezek már inkább mini multimédia eszközök, mindent lehet vele csinálni, filmezni, játszani, fényképezni, videózni stb. és aki telefon b*zi az pontosan tudja hogy milyen ez nem hinném hogy valaki ilyet vesz csak telefonására, ettől függetlenül nagyon drága és lehet csak nekünk az mert világbajnok Áfánk van, és ha azt vesszük USA -ban 1 fizuból 3-4 ilyen telefont megtudsz venni, itthon meg kb. 2-3 fizuból 1db.

-
akooos
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Az elmúlt 4 hónapban két kocsit vettem egy iphone 13 árából
-
w333
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
-
Quqesz
nagyúr
válasz
akooos
üzenetére
Jól néz ki a P6. Olcsó nem lesz, de reméjük horror sem. Amit leírtál abból sztem az s health letölthető a playből is(lg engedi), az oldalsó gyorsmenü viszont sztem samu ficsőr, nem lesz alap droidon(de ezt jobban egy pixeles tudja megmondani). Ujjlenyomat olvasó lesz szerintem benne.
-
akooos
veterán
válasz
Quqesz
üzenetére
A kérdésem főleg a featureök miatt merült fel. Soha nem volt Nexusom, Pixelem, de nagyon elkényelmesedtem a Samsung mellett, mert mindent tol az arcomba amire épp szükségem van.
Gesztusvezérlése hihetetlen jó, iPhonenál jobban tetszik nekem. Zárt képernyős ujjlenyomatolvasás vagy feloldás után azonnali arcfelismerés feloldás, S Health, képernyő oldaláról behúzható gyorsmenü ami nekem must-have. Most ahogy gondolkodom, más nem nagyon jut eszembe, mert basic appokat használok kb mindenre, nem a Samsung sajátjait.
Lehet, hogy egy ideig megpróbálom majd párhuzamosan használni, feltéve, ha nem lesz kva drága a Pixel és ha megjelenik is tetszik még
-
Quqesz
nagyúr
válasz
akooos
üzenetére
Nem hiszem, hogy nagy hiány lenne. Leginkább talán az ikonok meg a launcher lehet más, meg a samsung saját appjai. Bár nem tudom mennyire variálnak pl egy sms, számológép, naptár, stb appnál, mert az LG esetében a google féle van(sms pl a huawei esetében is már a google féle volt). S8+-on emlékszem ott samsung sajátjai voltak (galaxy app store v mi volt)
-
akooos
veterán
Tetszik a pixel 6...
Milyen hiányok lennének egy Samsung One UI után a natúr droiddal? -
w333
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Hát kb.

-
Quqesz
nagyúr
válasz
akooos
üzenetére
Értem a hűséges részt, én is mindég megújítom, és igen nem banki hitel, nem is erre gondoltam. De a mai világban azt megmondani mi lesz jövőre és bevállalni egy részletet nem életbiztosítás. Van, mikor az a havi + 10-30e plussz pénz is sok, de be kell tolnod. Mind1, mindenki azt csinál amit szeretne, öcsém dolgozott behajtó cégnél, volt melójuk.

-
akooos
veterán
válasz
Quqesz
üzenetére
A szolgáltatói részlet azért nem hitel. Ha épp lejár a hűségem, akkor úgyis újra fogok szerződni, akkor már ezt kihasználva miért ne fizessem ki 22 részletben (valószínűleg olcsóbban) ahelyett, hogy egyszerre csengessek ki mondjuk 250-et? Ez nem banki hitel azért, ne hasonlítsuk ahhoz
Az S10-et is úgy vettem, hiába tudtam volna kifizetni egy összegben. Ténylegesen az ára (-40k) lett felosztva 22 részletre, semmi extra költség.
-
Quqesz
nagyúr
Nem lehet betüméretet állítani? Persze ha a legnagyobb és így is kicsi megértem.
Tényleg nem értem miért jó mindég hitelt fizetni... Tudom nehéz több dolgot elérni nélküle, de egy telefonért állandóan fizetni? De tit tudjátok. Lehet 40e vettem telefont(ok szerencsém is volt), de anno megfogadtam akkor veszek bármit, ha leteszem a lóvét az asztalra egyben. Azóta sem volt hitelem és nem is tervezem(asszonyt is már 2x lebeszéltem róla).
Vissza tudnál, csak szokás kérdése. Az árakkal egyetértek, teljesen elszálltak.
-
w333
félisten
válasz
Quqesz
üzenetére
Igen szörnyen drága ez így van … csak sajnos tényleg ez a baj a 12 Minivel hogy túl közel tartom a szememhez hogy lássam és kezd bezsibbadni tőle a fejem, pici ez a telefon nem tartalomfogyasztásra való az X-től sokkal kisebb kb. ugyan azt látom mint egy iPhone 7 telefonom, hiába nagyobb a kijelző ugyan olyan picik a betűk meg minden kb. minden rajta

Szerencsére most járt le 2 hűségem is … illetve 2db. törlesztőrészlet is, ezért is gondolkodtam el rajta meg a 13 Pro annyival nem olcsóbb hogy azt vegyem, ha a kettő között lenne 100 különbség azt mondom oké de 30 ezer forint szeretem már nem oszt nem szoroz

Androidra már nem tudnék vissza menni az biztos meg ott mi a választék nem nagyon van semmi Samsung és Xiaomi de ott is elszálltak az árak nem kicsit

-
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Inkább kiegészítés, próbál válaszokat adni .
-
w333
félisten
Az iPad -ok is jók lettek, főleg a Mini !
-
w333
félisten
iPhone 13 család vélemény ?
12 Mini csere lesz
-
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Akkor még tessék megnézni az Animátrixot ,mert így kerek ,vagy nem .
-
vodrosjozsi
addikt
Hah most pótoltam be a Matrix 2-3-at (ofc a közelgő új rész miatt)
Összességében nem volt rossz csak a harmadik már túlontúl bonyolult/túlnő a terminator filmeken is. Aztán lehet, hogy holnap már azt mondom, hogy ez egy kalap kaki volt, szóval ki tudja. De egész érdekes volt, csak túl van gondolva ez egy kicsit. -
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Jó egy A5 sose lesz még egy 5s szintjén sem. Az SE 2 már más tészta. De én sem vennék drága telefont. Az LG megteszi(már van droid 11 is rajta hivatalosan)
-
nrg_52
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Meg sehol, hat pont azert ment.

-
nrg_52
addikt
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Ha igy vasarolsz, szerencsesebb is, ha nem veszed le...

-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Jelenleg egy A5 van mobilként használva, hát már elég keservesen működik, bár még mindig jó beszélni rajta (másra nem igazán), így szerintem ez az emulator se lesz jó rá
De kösz a tippet.
Nagyon gondolkodom egy SE 2-n, ahhoz a maszkot se kell levennem fizetéskor....
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
-
vodrosjozsi
addikt
Megint előjött bennem, hogy váltok ios-re.
Sokkal jobb a fizetés, tök gyors a rendszer és nem kell szarakodni semmivel. Az órát meg elpasszolom tesómnak és csá..
Nagyon elegem van az androidból. -
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
A πna pedig 36
-
nrg_52
addikt
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
A jakuza meg 36-37.

-
mentic18
aktív tag
Mindenki élvezi még ezt a csöpp meleget? :D
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
A memóriakártya/Android mappa tulajdonképpen mit tartalmaz?
Amit be tudok azonosítani, az az itube alkalmazásom ide cache-elt/mentett videói, ami 25GB.
De maga az Android mappa 110GB-ot foglal
(a microSD meg tkp egy 256GB-os példány) -
nrg_52
addikt
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Elhuztak a notadat?

-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Sztem elég egy egyszerűbb telefon. Én is otthon a tabot használom, ezért volt elég egy 40e forintos telefon(meg qvajó akcióban volt a Velvet). Nem tudom samuban van-e ennyiért, de saomiban lesz sztem.
-
vodrosjozsi
addikt
Na, elment a Nóta, fáj is a szívem érte de úgy hiszem nem kell még egy tollas telefon ha itt a Tab aminek van tolla. Full feleslegesnek éreztem.
Azon is elgondolkoztam, hogy veszek egy alap mobilt max 50 körül és beérem azzal. Kár, hogy nincs ilyen a Telekom kínálatában -
Quqesz
nagyúr
[link] emelett meg euröpában a xiaomi fogy a legjobban. Váltpznak a trendek, de azért ott is megszaladt a cerka...
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Lehet berakták, de régen csak olyan volt, hogy ha rálépsz egy névjegyre és a füledhez teszed, akkor tárcsáz. Lg,Huawei esetében a felvételt lehet bekapcsolni.
-
Cry0
őstag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Nekem is tetszik az a52, ezért is gondolkoztam el rajta mert teljesítményre kB a Mate 20 pro szintjét hozzá, +one ui bán szerintem merfoldekkel több jó pofa dolog van mint az emuiba. Egyedül a kamera tudása ami miatt gondolkozom illetve a műanyag hátlap miatt.
-
Cry0
őstag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Note 10 föl váltanál A52 5g-re? Csak mert én is hasonló a gondolkodom, csak voltam az mm Ben meg égni és kicsit elgondolkodtató a hátlapi anyaghasználata miatt. Jó jó ez a Mate 20 pro de már lassan 3 éves és ideje lenne váltani.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Na igen, felháborítóak egyesek.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ez a hátránya az anonimitásnak. Lehet egy 14 éves gyerek küld el melegebb éghajlatra, mert nem adtak neki oda szarért-hugyért. De neki csak ennyi zsebpénze van....
-
Aryon87
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ennyi erővel akar azt is kérdezhetné hogy ingyé nem adod?

-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Azért néha az alkudozás is tud pofátlan mértéket ölteni. Mikor fent van x dolog 20k-ért, és akkor rád ír, hogy 6-ot tudna érte adni. Aztán ha válaszolsz neki, hogy köszi de nem, akkor meg jön, hogy bzmgakrvnydgykr. Eleve pofám se lenne valakire ráírni egy ekkora alkuval, nem még elküldeni az anyjába utána, ha nem adja oda.
-
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Furge kis jószág, meg beállítás alatt van. Anyámnak A72 van, par napig használtam, az is baromi jó, így az A52-re sem lesz panaszod.
Nekem jövőre nagy eséllyel az S21FE lesz, amennyiben Snapdragonnal jön. Vetelytars a Honor Magic 3 vagy 4. -
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Hasonlót tapasztaltam én is a Honorral
20k-val olcsóbban vinné. Írtam neki sorry..
S20FE SD verza in da haus
-
nrg_52
addikt
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Ilyen ez a kereskedelem...

-
vodrosjozsi
addikt
Fent van a note 10 120ért, rám ír egy csávó, hogy 100ért vinné, mondom magamban h jó, most nem írok neki mert dolgozom, átgondolom és majd válaszolok neki este, erre 2 óra múlva ír h na á köszi a választ, korrekt!
Hát nyd....
Alkudozol bzmg és utána le is hurrogsz, mintha nem dolgozna az ember... az ilyen minek van. -
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
De amíg megveszi a marhája nem mind1?

Amúgy igazad van, asszonynak vettem tavaly egy A7 szériásat és állítom, hogy az én A6 2016-osom fluidabb volt... -
vodrosjozsi
addikt
Azért a mobiliparág a teljesség igénye nélkül elmehet a francba.
Olyan árakkal operálnak amit nagyon nehezen nyelek le. Most nézzétek meg, hogy egy használható tablet mennyibe kerül. Az enyém 300nál kezdődik, igaz minden szar van hozzá és 5 évig biztos ezt használom, de 300.. azért egy jó PC-t tudtam volna venni (ha nem 150ért vettem volna használtan).
Most meg kijött a Tab S7 FE ami 270 és a 2 évvel ezelőtti tabnál is rosszabb
A Huawei kiad egy olyan órát 160ért amiben nincs ekg és csak a saját márkájával tud kommunikálni rendesen... vicc 😝
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Apple iPad Air 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
lónak a fszt.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(a microSD meg tkp egy 256GB-os példány)