- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
Norbi. #68973 üzenetére
Csak ne feledjétek, hogy a messenger és viber a töredékére tömöríti le a képeket. 10x15 méretben még elmegy, de annál nagyobb formációban már igencsak szétkeni a tartalmat. Arról nem beszélve, hogy a CEWE gépek nem is látják sokszor a download mappát, vagy a viber/messenger mappáját még androidon se, nemhogy ios-on. Ez nem a MM sara.
A szifonosok zöme (nem, nem azok akik ismerik a Mobilaréna hasábjait) meg analfabéta, azt se tudja mi van a telefonján, vagy mit tud/mit nem tud, de Szifon, mert húmegha.... Kicsomagolja és használja, aztán les mint hal a zacsiban mikor komolyabb dolgot kellene csinálni, mint a korábbi példám is mutatja. Én használom a BT-t képküldésre, például mikor páromról csinálok képet az enyémmel portréban (mert ugye a P9 még nem tud ilyet) és azt inkább BT-n küldöm át a teljes méret miatt. Korábban volt hogy viberen átküldtem, azt feltette instára ami szintén tömörít, és a tömörített kép tömörítése egyenlő volt a kuka tartalmával.. Szóval igen, BT-n kell küldeni a képeket..W333: egyik vevőnek így segítettem, miután már épphogy nem kapott sírógörcsöt, miután elmagyaráztam neki a csodás IOS előnyeit és emiatt nem tudta előhivatni a csücsörítős szelfiképét
emailon átküld, én BT be, át a gépre (nem akartam a vezetéket, mert az összes képet megjeleníti a gép, amit nem akartam közszemlére tenni), és 3 perc alatt a kezében volt a kép, én meg jót mosolyogtam elköszönéskor. Kis fiatal tinip.. volt..
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Windows 11
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest