-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi095HUN
aktív tag
Sziasztok!
Van valamiféle mód esetleg arra, hogy megváltoztassam a HTC-men a Navigációs gombok [Soft Keys] kinézetét, Lehetőleg Root nélkül?
A Beállitásokban nekem sehol nincsen rá mód. HTC Desire 510-em van, Sense 6-tal.
Köszönöm előre is! -
Norbi095HUN
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudjátok hogy mikorra várható a HTC-m re a Lollipop Update?
Desire 510-em van -
Norbi095HUN
aktív tag
Sziasztok!
Segitségre lenne szükségem ROOT-olás hoz.
Készülékem: HTC Desire 510 Vodafone-os, gyári Rom-mal.
Először is: Csak Angol nyelvü fórumokat találtam, ezért kellene egy magyarra valaki által elmagyarázott, tisztán érthető help számomra. Nagyon szépen megköszönném annak aki ezt megtenné mert nagyon jó jönne a Root Access.
Amik ehhez elvileg kellenek: Bootloader "Unlock", aztán elvileg Fastbootba flashelni valamit, fogalmam nincs. Recovery elvilegben nem kell, mivel az én telóm Európai, azaz 64bit, és ahhoz álltiólag nem kell. Ennyit tudok.
Többi angol, ezért kellene magyar segitség. Köszönöm előre is tényleg! -
Norbi095HUN
aktív tag
Sziasztok!
A KingRoot nevü Root-oló Alkalmazáshoz előbb szükésges Unlockolni [Nyitni] a Bootloadert? Mert van ahol azt is olvastam hogy nem feltétlen szükséges.
---Telefonom---
-HTC Desire 510, És nincsen nyitva rajta a Bootloader.
Köszi előre is a válaszokat mindenkinek! -
Norbi095HUN
aktív tag
Sziasztok! Találtam egy Root-oló progit Androidra, a neve KingRoot. XDA Fórum is van hivatalosan róla. A Támogatott eszközök listáján megtaláltam a saját telefonomat is
Viszont, nem merek anélkül rámenni a "Try Root"-ra amig nem tudom, hogy ez most biztonságos? Márimint, nem csak egy fake, vagy hülyeség az egész? Másrészt pedig a Bootloaderem nincsen Unlockolva - Ergo nem tudom hogy kell-e hogy unlockolva legyen.
Szerintetek megbizható app rootolni? Ja, és kell hozzá akkor ez a Bootloader Unlockolása? -
Norbi095HUN
aktív tag
Sziasztok!
Root-olni szeretném a HTC Desire 510-emet, de nem találtammagyar nyelvü Leirást/Fórumot, csak Angolt arról hogy hogyan is kell. Elvilleg valamilyen Bootloader-t kell Unlock-olni, aztán pedig Recoveryt is kell talán, és úgy, vagy tudomis én
Ha valaki tudna ebben segiteni annak előre is nagyon köszönöm, régóta próbálkozom, de igy nem merek belevágni magyar segitség, vagy leirás nélkül.
Nagyon köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Kifogástalan Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB Titanium Black egy csomó megvásárolható kiegészítővel
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó kártyafüggetlen iPhone 13 128 GB, éjfekete + tokok, fólia
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Redmi Note 11 Pro 5G 6/128
- Samsung Galaxy S25 előrendelés + SmartTag2
- KERESEK 256GB Iphone 16 Pro Maxot! Cserébe garis S24 Ultrát és garis PS 5 Slimet plusz kp-t adnék!
- Eladó/cserélhető gyönyörű iPhone 12, productRED, 64 GB, független, bevizsgált + rengeteg tok
- CSERE! iPhone 11 Pro Max 64gb Midnight Green
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest