- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
Digitalpimp #48848 üzenetére
Itt a férj csajozott évek óta és lépett le. Nem is értem ezt az egész szituációt... de mindegy is.
-
válasz
Digitalpimp #47897 üzenetére
Ilyesmi jutott nekem is eszembe, Smart Tube lett a befutó.
Köszi akik segítettek.
Más, írtam ma egy mailt webes felületen, gmail.
Szerepelt benne a "melléklet" szó de nem csatolt mellékletre utalt hanem teljesen más volt a szövegkörnyezet.
Mikor rányomtam a küldésre, kedvesen figyelmeztetett a gmail hogy a szövegben a szó szerepel, de nincs csatolmány.
Lassan nem kell már gondolkodni se, intézi a google...
Meg milyen alapon figyelik hogy én mit gépelek? Lehet ezek másoknal már megszokott dolgok de én teljesen kiakadtam ezen. -
Plug Life
senior tag
válasz
Digitalpimp #46961 üzenetére
Nekem 14.0.7 EEA-n az első találat media-ra...
-
Plug Life
senior tag
válasz
Digitalpimp #46958 üzenetére
Settings keresés: Media management apps » YouTube » Open by default » Open supported links OFF; Revanced » Open supported links ON, Add link
-
gyulank
addikt
válasz
Digitalpimp #46486 üzenetére
Egyelőre nekem elég az ami konkrétan ehhez kell. A kb.-t eddig is tudtam... Abból nem tudok jót venni.
-
mobilizmo
addikt
válasz
Digitalpimp #46176 üzenetére
De, viszont szerintem van összefüggés a kettő között. Méghozzá az antennában, amiből ha jól tudom egy van a mobilokban.
-
mobilizmo
addikt
válasz
Digitalpimp #46173 üzenetére
Na persze, a régi 2G-s "gagyi-n" még valószínűleg még nem foglalkoztak annyit a SAR értékekkel. Egyébként az "okos" telók között is van azért különbség ebben a tekintetben is. Az épület belsejében gondolom mindkettővel sokkal rosszabb a helyzet, az "okos" már nem is talál jelet, a "gagyi" meg éppen még működik. Ilyen helyen valószínűleg az akku is jobban merül.
-
mobilizmo
addikt
válasz
Digitalpimp #46167 üzenetére
Melóhelyeden hol? Nagyon nem mindegy, ha egy Faraday kalitka épületben vagy ahol nincs adó.
-
makoss
veterán
válasz
Digitalpimp #46167 üzenetére
Nekem már az is eszembe jutott, hogy ezek az adótornyok sincsenek jól beállítva szerintem
-
lovi27
addikt
válasz
Digitalpimp #42977 üzenetére
Szinte biztos hogy azért, mert android főverzió váltáshoz (A9 -> A10) új telepítést vár el és nem lehet upgrade. De ha mégis lehetne akkor is inkább ajánlott a tiszta telepítés.
Több munka, de megtérül!
Mentsd el a saját adatokat, szüntesd meg a képernyőzárat és előtte lépjél ki a Google fiókból is, ha használsz. Így majd nem fog jogosan kötözködni a Google.
A LOS miatt valószínűleg van root is, és így elérhetők jó alkalmazás backup programok, amik megkönnyítik az újra belakást is. -
lovi27
addikt
válasz
Digitalpimp #42973 üzenetére
Szia! Nincs ilyen lehetőség. A GYIK-ban leírták az okot - elsősorban helyhiány.
Ha támogatott a mobil max. két android verziót őriznek, a többit törlik. Érthető.Ha nagyon kell a régi az xda-n a mobil topikjában kérdezz rá, biztos elmentette valaki.
Csak lehet már senki nem olvassa a topikot.
Esetleg az archive.org címen ha szerencséd van megtalálod. Vagy esetleg itt... -
Fall-N
veterán
válasz
Digitalpimp #42898 üzenetére
Akku.
-
Subimp
tag
válasz
Digitalpimp #41860 üzenetére
Kösz a tanácsot, megmondom neki, hogy próbálja ki.
-
válasz
Digitalpimp #41634 üzenetére
biztos látták az m$-nél milyen hosszú, és továbbfejlesztették!
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Digitalpimp #41634 üzenetére
-
crok
Topikgazda
válasz
Digitalpimp #41624 üzenetére
Akkor fáradjunk át a Magisk topikba. És kezdd azzal, hogy az összefoglalóban a gyorstalpalóból hol jársz.. mert a Telekom app csont nélkül ment eddig..
-
crok
Topikgazda
válasz
Digitalpimp #41622 üzenetére
Milyen app milyen "rinyát" kezdett el? Mit ír mikor "nem akar települni"? Most APK-ból akarod telepíteni vagy Play-ből? Milyen ROM, milyen Android verzió? Milyen GApps? Ebből semmit se lehet érteni.. lehet eleve nem jól csinálsz valamit..
-
crok
Topikgazda
válasz
Digitalpimp #41619 üzenetére
Vagy zárd vissza a bootloader-t a gyári ROM-al
Vagy szólj a mostani ROM-od fejlesztőjének / karbantartójának hogy csinálja meg normálisan a ROM-ot
Egyéb esetben.. -
crok
Topikgazda
válasz
Digitalpimp #41608 üzenetére
Pedig Magisk nelkul nem fog menni..
MagiskHidePropsConfig modul fog biztosan kelleni, esetleg mas is. Magisk topik osszefoglaloban a gyorstalpalot keresd.
Megj.: ha egy appnak se adsz root jogot akkor egy appnak se lesz root joga, nem kell ettol felni mert nincs ertelme. Neked csak arra kell a Magisk hogy elrejtse, hogy custom ROM van fent.
-
crok
Topikgazda
válasz
Digitalpimp #41389 üzenetére
Nyugodtan!
-
válasz
Digitalpimp #41321 üzenetére
Erre csak tippelek.
1000-ből ha 1 ember tiltatja le az ellopott/elhagyott telefonját, a felhasználók fele nincs tisztába a Google vagy a gyártó készülék keresési, követési és egyéb biztonsági lehetőségeivel.
Azaz ezeket fel se kell törni.
Mióta a feloldómintát kitalálták, jobb a helyzet mert pin kódot állandóan pötyögni egy marhaság, ki is vette mindenki.
És ami nagyon meg fogja a hekkeléseket akasztani, az a rohamosan terjedő ujjlenyomat és biometrikus azonosítás.
Kényelmes, gyors, praktikus, ha mindenki ezt használja majd egyszer akkor nem lesz értelme telefont lopni. Hacsak nem egy 300ezres készüléket aminek a kijelzője ésszerű haszonnal átépíthető, bár ez se könnyű mutatvány mert minden ragasztott.
Más nem nagyon.
Egy BL. nyitáshoz, szolgáltatói függetlenítéshez a gyártó engedélye kell.
Függetleníteni otthon már nem lehet, tudomásom szerint a szakszerviz imei és egyéb számok alapján elküldi a gyártónak a telefon adatait és visszakapja a csak kizálag arra a telefonra használható kódot. 100 helyen van a mutatvány eltárolva, elektronikusan dokumentálva.
Ezt otthon hogyan..?
Lényeg hogy rohamosan szűkül az otthoni, házi lehetőségek köre.
Én custom romot használok, a környezetembe előforduló tágabb kb. 100 ismerősöm közül egyedül én. Megkockáztatom hogy a falunkba egyedül én. Mindenkinek megfelel ahogy van a telefonja. vagyis az hogy átugrok a haverhoz, majd kiüti/rootolja/jailbreakeli, erre egyre kevesebb az esély.
Az hogy itt a fórumokon ilyesmikkel foglalkozik pár 100 lelkes ember, az a 10milliós lakossághoz elhanyagolható szám. A többi az használja a telefont/windowst /akármit úgy ahogy az kijött a gyárból. -
Digitalpimp
senior tag
válasz
Digitalpimp #40980 üzenetére
Update. Ma kíváncsiságból felraktam a Telenor, UniCredit, illetve osztrák és macedón Telekom appokat és egyik se rinyál, simán indul minden. Szóval itt a magyarok nincsenek toppon úgy látom.
-
brd
nagyúr
válasz
Digitalpimp #40982 üzenetére
Ezek az idióták (a root-tól parázó app fejlesztők managerei) már ott tartanak, hogy azt is nézik, milyen, root nélkül nem, vagy kevésbé használhatóan működő appod van telepítve, vagy van-e rá bármilyen jel, pl. a nevével ellátott folder(!), (pl. Titanium Backup), vagy akár azt is, hogy egy (általuk) kedvelt gyártó által készített ROM fut-e a készüléken (ez utóbbit még nem láttam egyértelműen bizonyítva, de jelek vannak rá). Azért különösen bosszantó a dolog, mert az ebbe fektetett kreatív energiát rengeteg fontosabb javítandóra is fordíthatnák.
Lassan az ilyenek miatt már érdemes lesz egész virtualizációs rendszert létrehozni egy telefonon.
crok: Jól értem, Android 10+on sehogy sem lehet a /system-et írhatóra mountolni? Még valahogyan ADB-USB-n/TWRP-ben sem? (Nincs 10-esem, így nem tudom kipróbálni.)
-
justmemory
senior tag
válasz
Magisk...? Hide és egyebek...?
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Igazából a banki appok működnek szarul. Szinte mind
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Digitalpimp #40980 üzenetére
Azért valószínűleg valamit talál amire kibukik
-
L4D1K
őstag
válasz
Digitalpimp #39672 üzenetére
Már folyik az egyeztetés
Valóban nem volt szép az elválás, de ettől függetlenül igyekszünk emberien kezelni a helyzetet.
-
crok
Topikgazda
válasz
Digitalpimp #39658 üzenetére
Bocsi, az valami autokiegészítés lehetett.. :\ Mindenesetre nem fog menni ha nem találsz olyan APK-t amiben a minSDK nem jó a rendszeredre, átírkálhatod az APK manifest-ben a minSDK-t de akkor se fog az app működni (települni lehet még települne de működni biztos nem fog, nyilván nem véletlen lett pont az meghatározva mint minSDK ami be van eredetileg írva).
-
crok
Topikgazda
válasz
Digitalpimp #39654 üzenetére
Nincs, erre való a minSDK az appon belül, ha nem ütöd meg akkor nem fog települni, olyan függvényeket (is) használhat ami az alatta levő Android-ban nincs implementálva mert ugye még nem volt olyan mikor kiadták.
-
B. Tamas
aktív tag
válasz
Digitalpimp #38777 üzenetére
Köszönöm, ez is csak exFAT-ra engedi.
-
MR ME
aktív tag
válasz
Digitalpimp #37779 üzenetére
Ezer köszönet, már meg is vagyok vele, gond nélkül működött a dolog!
-
MR ME
aktív tag
válasz
Digitalpimp #37779 üzenetére
Köszönöm, erre akkor még rákérdezek
-
Somatom
veterán
válasz
Digitalpimp #37379 üzenetére
Azt hittem, hogy megvan a konkrét story, bár az nem derült ki, hogy konkrétan kiknek a telói voltak.
-
Somatom
veterán
válasz
Digitalpimp #36091 üzenetére
Köszönöm! Ezt elmentem. Remélem a többi Win verzión is működik ez az elérési út!
Cappa72:
Hétvége, kamionos kollégák, viszem a pen -t, filmcserebere. Nem hiszem, hogy idegen gépeken a cmd.exe lenne az optimális. -
válasz
Digitalpimp #34822 üzenetére
Ez az oprendszern mulik, nem a blutuszon, a radiohullamoknak tokmindegy a tartalom.
4.2-n meg minden atmegy, akar trojait is tudok fogadni. -
válasz
Digitalpimp #34806 üzenetére
Bluetooth-on csak meghatározott kiterjesztésű fájlokat tudsz átküldeni. Sztem is csináld azt, hogy átnevezed a fájlt, majd vissza, amennyiben ragaszkodsz a Bluetooth-hoz.
-
kuksa90
őstag
válasz
Digitalpimp #34806 üzenetére
Nevezd át, majd vissza...
-
Fall-N
veterán
válasz
Digitalpimp #34802 üzenetére
Sok módszer van. WiFi-n, Bluetoothon, Emailen saját magadnak zip-be tömörítve stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Reklámblokkolók topikja
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- P2P Fogadóoldal
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest