Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
samujózsi
senior tag
válasz
samujózsi
üzenetére
Nem tudom, kinek a bugja (android vagy linux), leírom ide: ha fájl nevében zárójel van, akkor döglik meg az mtp másolás ilyen csúnyán.
De nem következetes. Például a Lynyrd Skynyrd albumom teli van zárójeleket tartalmazó nevekkel, azzal nem volt gond, simán tudtam másolni.
A fotóim közt volt pár szerkesztett darab, ahol a szerkesztett változat nevében szerepel (0), esetleg (1). Ezeket kiszedtem a könyvtárból és máris tudja másolni akár az ezer-ezerötszáz fájlt is az rsync.
Nem saját ötlet, pár órája láttam a neten, de marhaságnak tűnt.
Közben eszembe jutott párom régi és új mobilja, hogy azokon nem volt ilyen gond, akkor kezdtem próbálgatni.
Egy dolgot nem értek: csináltam egy teszt könyvtárat, amibe elkezdtem másolgatni az ezer képet és kb. száznál megszakítottam. Pont az első (0).jpg végű fájlnál, így ő már nem látszott a listában. De úgy fest, valahol mégis nyoma maradt, mert az a könyvtár azóta sem használható, míg a többi, miután eltávolítottam a zárójeleket, már igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
crok