- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papooo
senior tag
BV8800-as telóra feltettem a legújabb hivatalos romot, és azóta nem bootol.
(Nem ismeretlen a módszer, mert anno bv5000-et és bv8000-et is buheráltam)
Fastbootba lép, onnan max. a recoverybe tudok átmenni paranccsal vagy billentyűkombinációval, mert kikapcsolás és újraindítás esetén is csak fastboot mód van.
A használt rom jó, de azóta másikkal is próbálkoztam, ugyanaz az eredmény.
Valakinek valami ötlete?Ha lehet, akkor elkerülném a Format all+Donload, majd IMEI visszaírás maceráját.
-
Papooo
senior tag
válasz
mastodon #5920 üzenetére
Vettem gumicsontnak egy Ilyen csodamasinát.
Bootloopolt, már a nyelv kiválaszásánál újraindult.
Fastboot mód ment, a recovery is, de nem jutottam veülk előddre, csak azt derítettem ki, hogy az imeik és még pár apróság (pl kamera) már elszálltak.
Persze a fejlesztői mód nem volt bekapcsolva és a bootloader is zárt volt (ezért bootloopolt)
Sebaj!
Levadásztam a hozzá való gyári romot, majd a bv5000 és bv8000 flashelésére emlékezve nekiálltam.
A védett módon kerekedett a szemem (knem emlékztem rá, hogy lett volna vele dolgom), de az mtkbypass (azt hittem) megoldotta.
Brickeltem, unbrickeltem, vcom driver működik. SPFlashtool még a memory testet is hiba nélkül lefuttatta.
Ettől függetlenül nem engedi a flashetést. és nem engedi még a mezei Donloadot sem.Esetleg ötlet valakinek?
-
Papooo
senior tag
Van egy [BV8000 pro] nálam.
Tegnap ráfrissítettem SP Fash toolal a 8-as droidot (ugyanúgy és ugyanazzal , mint a saját bv8000-esemre még tavaly).
Az imei-k megvannak, a sim kártya jó, de nem tudok semmiféle mobilhálózatra csatlakozni.
Csináltam factory reseret is, teljesen potyára.Ami biztos: nem letiltott, nem hálózatfüggő, nem hardveres hiba.
Mi csesződhetett el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged