- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
ksanc
őstag
Ezzel az a probléma, hogy a sima usb tesztpontokat nem tudod használni, ahhoz szintén kell a preloader.
A kimérés nem rossz dolog, de ahhoz már érteni is kell hozzá és hacsak nem a jó haverod az, aki a hozzáértő, nem biztos, hogy megéri a dolgot.
És ha meg is van minden a JTAG-hez, még mindig ott az égetőszoftver és az illesztő elektronika.
És nem árt kb. ilyen szintű ismerete a hardvernekEzen találtam is érdekes dolgot: több helyen említik a Based on your system level design... mondatot, többek között a GPS-el kapcsolatban is. Vagyis az alaplap tervezésétől függően ha jobb vételre van szükség, akkor nézd meg a javasatokat.
Írtam még korábban a GPS topikban, hogy megvan a gyártói ajánlás a chiphez, az alaplap tervezője és gyártója dönti el, milyen megoldást használ.
Szóval az MTK chipek igenis képesek a tuti vételre, csak éppen az óccsó körítés miatt nem lehet kihasználni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest